Laatste update:
10/5/16

Jelle Van Roosbroeck wordt de nieuwe blogger van WinWinner.

Vanaf 1 mei starten we met een uitgebreide financiële blog. Dit is te danken aan ons nieuw teamlid namelijk Jelle.
Benieuwd wie de man is achter de blogs & wat je kan verwachten? Hier stelt hij hem kort even voor!

Personal pitch

"Ik ben Jelle Van Roosbroeck, een docent financieel management en financiering aan de Arteveldehogeschool. Daarnaast begeleid en ondersteun ik jonge ondernemingen in de domeinen financieel management, financiële planning en financiering."

Beschrijf jezelf in 3 woorden.

Gepassioneerd, Enthousiast, Motiverend 

Vanwaar de financiële kennis?

"Ik behaalde een master in de Toegepast Economische Wetenschappen: Handelsingenieur (Finance) en een Master na Master in Banking & Finance. Na een loopbaan bij Wolters Kluwer Financial Services en KBC, werk ik momenteel aan de Arteveldehogeschool als docent, projectcoördinator en business coach financieel management. Daarnaast ben ik ook actief als freelance financieel adviseur voor jonge ondernemingen."

Wat we mogen verwachten?

"Hoewel velen weten dat "de financials" in een onderneming belangrijk zijn, wordt hier toch vaak te weinig aandacht aan besteed. Vaak beperkt het financiële luik zich tot het absolute noodzakelijke, de boekhouding.

Met deze blog wil ik ondernemingen enkele belangrijke inzichten meegeven over een goed financieel beleid, waardoor het potentieel van de onderneming stijgt en risico op falen daalt."

Wij zijn alvast ontzettend benieuwd naar het eerste blog bericht. Hou onze site & sociale media in de gaten want vanaf mei 2016 neemt Jelle het heft in handen wat de blog van WinWinner betreft.

Jelle Van Roosbroeck

Nieuwste artikels

Bekijk alle blogposts ⟶

Zoek je financiering?

Ik zoek financiering

Wil je investeren?

Ik wil investeren

Zoek je financiering?

Schrijf je vrijblijvend in

Wil je investeren?

Bekijk de bedrijvenlijst