⟵ Alle artikels

Renard stevent af op een succesvolle financiering

Laatste update:
28/9/18
Renard stevent af op een succesvolle financiering

De campagne van Renard staat nu iets meer dan een maand online. Tijd dus om een balans op te maken en te kijken wat de verwachtingen nog zijn.

Eerst en vooral zijn we enorm blij met het grote aantal reacties: de campagne haalde een groot bereik en samen met Magali en Jessica, de twee dames achter Renard Drinks, organiseerden we enkele investeerdersmeetings. Met een enthousiaste presentatie kregen Magali en Jessica de geïnteresseerden telkens warm voor hun onderneming.

Al 4 investeerders steunden Renard

De financiering van Renard loopt dan ook vlot. Ondertussen konden we al 4 investeringen via de winwinlening vastleggen.


Deze winwinleningen moeten zorgen voor een goed onderbouwde structuur van Renard. Eens we deze structuur op punt krijgen, willen we deze als hefboom gebruiken voor de volgende stap, namelijk het dossier voor bijkomende financiering voorleggen aan banken en de overheid (bijvoorbeeld via de startlening+).

Blik op de toekomst

Renard wil de opgehaalde financiering voornamelijk gebruiken om haar producten te optimaliseren en om de verkoop te verbeteren door een extra salespersoon aan te werven.

“We zoeken investeerders die echt geloven in onze alcoholvrije pairing drinks. We willen samen met hen zelfs wijndrinkers overtuigen om af en toe hun glaasje te ruilen voor een van onze drankjes om zo een alcoholvrije revolutie te ontketenen.” - Magali Renard, oprichtster Renard Drinks


Spring jij nog mee op de investeringskar? We zijn nu de laatste investeringen aan het finaliseren. Wil jij het groeiverhaal van Magali en Jessica mee ondersteunen, grijp nu nog je kans!

Bekijk de campagne via deze link voor meer informatie en aarzel niet om contact met ons op te nemen om de investeringsmogelijkheden te bespreken!


Nieuwste artikels

Bekijk alle blogposts ⟶

Op zoek naar groeifinanciering?

Ik zoek financiering

Investeren in groeibedrijven?

Ik wil investeren

Zoek je financiering?

Schrijf je vrijblijvend in

Wil je investeren?

Bekijk de bedrijvenlijst