Op zoek naar financiering voor je onderneming?

Samenwerken als student ondernemer doe je zo!

Laatste update:
7/6/16
Samenwerken als student ondernemer doe je zo!

Na  2 jaar samenwerken met ex- student ondernemer Kasper van BAMBOE,  die onze website creëerde en beheert, heeft WinWinner er voor gekozen de handen in elkaar te slaan met nog een student ondernemer. Niemand minder dan Bureau R van Kengie  (Student Artevelde hogeschool) overtuigde ons om samen te werken.

Wij hebben Kengie leren kennen via het netwerk van Student Ghentrepreneur waar hij sinds  2 jaar alle drukwerk van een lay-out voorziet. Het was dan ook een logische stap om hem alle verantwoordelijkheid te geven in het ontwerpen van onze gepersonaliseerde kaartjes voor de KMO’s op het platform.

Om alle KMO’s extra in de verf te zetten, bieden wij een extra service aan bij het aankopen van een account. Wij geven dus vanaf nu gepersonaliseerd promotiemateriaal om de investeringsbehoefte nog meer in de verf te zetten. Een idee dat we al een tijdje in ons achterhoofd hadden. Maar voordat een idee werkelijkheid wordt, moet er een studie aan vooraf gaan. En hiervoor hebben wij de perfecte partner gevonden. 

De visie “Elkaar helpen maakt ons samen sterk” wordt alleen maar versterkt door samen te werken aan een mooi eindresultaat, aldus Kengie.

En dat is nu ook waar wij precies voor staan. Een student ondernemer die prachtig werk biedt, moet alle kansen krijgen.
Zeker in dit economisch klimaat waar ondernemen een gegeven wordt bij jongeren waar ze trots en actief mee kunnen bezig zijn.

Wij willen de generatie zijn die voor verandering zorgt door innovatief om te springen met onze creativiteit en ondernemingszin.

Zelf werk creëren en zorgen dat de maatschappij hier beter van wordt is dan ook een statement waar elke student ondernemer achter staat. Dat dit ondersteuning krijgt van overheden en verschillende instanties is volgens ons dan ook een logisch gevolg.

Willen jullie meer informatie over deze Kengie die de wereld van grafisch design een andere dimensie geeft?  Bezoek dan zeker zijn facebookpagina eens om u ervan te overtuigen wat dit groeiend bureau in zijn mars heeft. Of ontvang binnenkort een gepersonaliseerd kaartje van één van onze KMO’s.

Matthias Browaeys - WinWinner

Nieuwste artikels

Bekijk alle blogposts ⟶

Op zoek naar groeifinanciering?

Ik zoek financiering

Investeren in groeibedrijven?

Ik wil investeren