Op zoek naar financiering voor je onderneming?

De tax shelter voor starters, gebruik hem nu!

Laatste update:
11/5/18
De tax shelter voor starters, gebruik hem nu!

Hoe krijg ik dit jaar nog een belastingvermindering door een investering in een starter?

We hebben de laatste tijd heel veel informatie verspreid over de tax shelter voor startende ondernemingen.  En wat merken we, zowel startende ondernemers als particuliere investeerders willen deze maatregel gebruiken. FANTASTISCH! Benieuwd hoeveel jij kan investeren in een startende vennootschap en welke belastingvermindering je daardoor kan krijgen? 

Wij rekenen het voor je uit. Wel moet je rekening houden met nog één belangrijke opmerking! Als je dit jaar nog wil genieten van de voordelen van de tax shelter voor startende vennootschappen moet je direct de handen uit de mouwen steken.  Het afronden van dit proces kost jammer genoeg wat tijd. Wacht dus niet tot het einde van het jaar om te investeren!

Ben je nog wat in de war wat deze tax shelter voor starters juist inhoudt? Bekijk dan even ons informatief filmpje dat in slechts 90 seconden jou helemaal wegwijs maakt in de tax shelter voor starters!

 

Benieuwd naar wat The Opportunity Factory nu net doet? Neem snel een kijkje op hun pagina of bekijk een van onze andere beloftevolle startups!

Achter de schermen van WinWinner

Om jullie te helpen werken we aan een tool die jou een indicatie kan geven welk bedrag je zou kunnen investeren om zo het belastingvoordeel optimaal te benutten. Hou onze blogs, website en social media kanalen in de gaten zodat jij als eerste deze tool kan gebruiken. En vergeet niet, wil je voor het einde van het jaar nog een investering doen in een startup? Schiet dan nu in actie! Check zeker onze startups op het platform. 

 Vragen of opmerkingen? Bel of mail op:

0494/58 22 24 of info@winwinner.be

Blog door Matthias & Davy

Nieuwste artikels

Bekijk alle blogposts ⟶

Op zoek naar groeifinanciering?

Ik zoek financiering

Investeren in groeibedrijven?

Ik wil investeren