Op zoek naar financiering voor je onderneming?

WinWinner wint ondernemersprijs op Golf to Close the Gap 2018

Laatste update:
21/9/18
WinWinner wint ondernemersprijs op Golf to Close the Gap 2018

WinWinner stuurde een mooie delegatie naar Golf to Close the Gap, een event met een goedgevuld programma. Na een dagje op de golfbaan met heel wat netwerkopportuniteiten mochten we pitchen voor een publiek van CEO’s en ondernemers, gevolgd door een diner met een veiling voor het goede doel. De opbrengst van de veiling ging naar Close The Gap, een vzw die zich in ontwikkelingslanden inzet voor het verkleinen van de digitale kloof.

De WinWinnerdelegatie: Kasper, Nic, Matthias en Aelbrecht


Op het evenement mochten verschillende jonge ondernemingen zich voorstellen aan het publiek. Onder meer YOUREKA! en Tolerated stonden op het podium. Ook WinWinner had de kans om het interessante publiek van CEO’s en ondernemers toe te spreken.

Een straffe pitch door onze CEO

De pitch van WinWinner

In zijn pitch legde onze CEO Aelbrecht Van Damme uit waar WinWinner voor staat: Jouw actieve partner voor groeifinanciering. Hij bracht aan dat Belgische KMO's echt wel nood aan begeleiding hebben bij hun groei en de bijhorende zoektocht naar financiering. Aan de andere kant deelde hij zijn vaststelling dat veel investeerders op zoek zijn naar beloftevolle bedrijven om in te investeren, naar een verhaal waar ze echt in geloven. En het is net het doel van WinWinner om die ondernemingen en investeerders samen te brengen.

Ten slotte deelde hij nog de ambitieuze toekomstvisie van WinWinner: hij stelde dat heel wat bedrijven die op zoek zijn naar financiering, baat kunnen hebben bij onze unieke aanpak die hen de nodige begeleiding biedt doorheen het hele financieringsproces.

Na de presentaties door de verschillende ondernemingen stonden de spotlights op het publiek gericht: dat mocht namelijk via een virtuele investering de meest beloftevolle onderneming van de avond verkiezen.

Virtueel investeren aan de hand van "Guidata-euros"

And the winner was... WinWinner!

De competitie was groot en de andere startups gaven een ijzersterke pitch...

Maar het publiek had beslist: WinWinner wint de ondernemersprijs op Golf to Close The Gap 2018!

De prijsuitreiking op het podium door niemand minder dan Francesca Vanthielen


WinWinner is trots op deze uitreiking en zou graag de organisatie van Close The Gap, onder leiding van Wim Verheye, bedanken voor de fijne dag. En natuurlijk ook nog eens een welgemeende “Dank u” aan het publiek voor de motiverende prijs!

Wim Verheye (Organisator Close The Gap) en Aelbrecht Van Damme (CEO WinWinner)


Nieuwste artikels

Bekijk alle blogposts ⟶

Op zoek naar groeifinanciering?

Ik zoek financiering

Investeren in groeibedrijven?

Ik wil investeren