Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Investeer in

Gefinancierd

AmiGoWeb

Oud-Turnhout
Marketing

15000

totale investeringsbehoefte

5000

minimale investering
Interesse om te investeren?
Bekijk de actieve campagnes ⟶

AmiGoWeb is een online platform voor lokale ondernemers die ook in de Digitale Economie succesvol willen zijn. Op AmiGoWeb helpen we je om alle mogelijkheden van marketing te ontdekken en je online zichtbaarheid te verbeteren. AmiGoWeb biedt betaalbare marketingoplossingen, tips, turtorials, video's, handleidingen en nog veel meer. Zodat je zelf makkelijk aan de slag kan met je online marketing.

 

Business genereren via internet is helaas niet zo evident als het lijkt. Er is heel veel mogelijk, maar waar vind je de juiste informatie en tools?

Om jou als drukke ondernemer te ondersteunen hebben wij (Pascale Lequesne en Niko Milojevic) AmiGoWeb opgericht.

AmiGoWeb is een Online Community voor Digitale Marketing, waar je GRATIS lid van kan worden. Je kan er vragen stellen aan experts om zo de juiste antwoorden te krijgen

Leden kunnen hun ervaringen delen en nieuwe ondernemers helpen groeien in een veranderende economie.

AmiGoWeb deelt gratis tools en programma’s die je makkelijk kan inzetten voor online marketing. Je kan ook van de Premium service gebruik maken om je website op een professionele manier aan te maken, nieuwsbrieven op te stellen, sociale media te managen en nog veel meer!

Activiteit

Op AmiGoWeb krijg je alle mogelijkheden aangeboden om je marketingplan uit te werken op een laagdrempelige manier die je daarna gemakkelijk in de praktijk kan omzetten.

Bekijk hier de prelaunch pagina

Op AmiGoWeb kan je alle tools terug vinden van nieuwsbrieven maken tot social media management. Je kan er zelfs je eigen website maken met de garantie dat hij altijd up to date is en mee evolueert met de nieuwste trends.

Het is een gratis online platform waar alle info toegankelijk is! 

Je kan er info terug vinden, vragen stellen aan professionals of ervaringen uitwisselen met andere ondernemers. Het platform is 24u/24u beschikbaar en je kan er gebruik maken van gratis services. Dit betreft alle informatie, handleidingen en gratis tools.

Daarnaast hebben we ook premium services, zoals het maken van je eigen website of het volgen van specifieke Webinars.

AmiGoWeb heeft ook ‘software as a service’ gedeelte, wat uniek is in de online wereld!

Software as a Service, vaak afgekort als SaaS is software die als een online dienst wordt aangeboden. De klant hoeft de software niet aan te schaffen, maar sluit bijvoorbeeld een contract per maand of per gebruiker, eventueel in combinatie met andere parameters.

De SaaS aanbieder (AmiGoWeb) zorgt voor installatie, onderhoud en beheer van de software. Als gebruiker dien je enkel de SaaS-aanbieder te benaderen om over de software te kunnen beschikken. Voordeel voor de klant is dat deze doordat hij geen eigenaar is van de software, geen kapitaalinvestering hoeft te doen en tevens geen kosten hoeft te maken voor de infrastructuur van de IT-services.

Lagere beheerskosten voor de klant zijn mogelijk doordat de SaaS-aanbieder de kosten voor de infrastructuur en het beheer van de infrastructuur en de applicaties over alle abonnees kan spreiden.

Alles heeft als doel marketingtools toegankelijker te maken, maar ook om info en ervaringen hierover transparant te kunnen delen en raadplegen!

Team

Oprichters, uitvinders en marketing experts zijn: Niko Milojevic & Pascale Lequesne

Niko is een marketing specialist. Hij heeft ruime ervaring in het opzetten van marketingprocessen en is steeds van de nieuwste ontwikkelingen en tools op de markt op de hoogte. Hij heeft een enorme interesse in de nieuwe economie en heeft als doel voorgenomen lokale ondernemers te helpen met de grootste uitdaging van deze eeuw: de digitalisering!

Pascale is ondernemer en visionair. Ze wil vooral denken in termen van vernieuwing en toekomstige economie. Ze adviseert ondernemers in het maken van beslissingen die te maken hebben met digitalisering. Ze zet hierbij steeds de sterktes van de ondernemer en de behoeftes van de klant centraal. Vragen zoals ‘Hoe ziet het lokale ondernemerslandschap er binnen enkele jaren uit?’,’ Hoe wordt je succesvol in de digitale economie?’,’ Welke uitdagingen gaan we aan betreft customer experience?’, zijn hamvragen waar Pascale haar tijd aan besteed. Ze denkt graag met je mee en zorgt ervoor dat je steeds voorbereid te werk gaat. 

Dit platform is de ultieme kans voor ons om kennis te delen en lokale ondernemers te informeren over de mogelijkheden van digitale marketing.

 

Je kan niets alleen. 

Daarom hebben we nog vele partner-AmiGo’s, professionals in een specifieke expertise en die, net als ons, geloven in de nieuwe economie en willen bijdragen aan het ecosysteem van AmiGoWeb: informatie delen! Onder het mom: sharing is caring!

Klanten

Sterktes:

 • Je kan gratis lid worden.
 • Het is een community met als doel informatie te delen en anderen te helpen.
 • AmiGoWeb is het eerste Vlaamse platform dat deze diensten aanbiedt.
 • Aangezien de digitalisering beter ingeburgerd is in Nederland verwachten we ook vanuit deze hoek leden en interesse.
 • De integratie van de Software as a service diensten is een absolute toegevoegde waarde.
 • Op dit moment is er geen andere aanbieder en we verwachten dat steeds meer mensen beroep gaan doen op online diensten maar hiervoor wel een persoonlijke service verwachten. Op termijn kennen we de leden erg goed. We weten wat hun interesses zijn en wat ze nodig zullen hebben. We kunnen deze services dan proactief aanbieden en zo de ‘customer experience’ verhogen.
 • AmiGoWeb denkt aan morgen en alle uitdagingen die er de komende jaren aankomen op marketingniveau. Het geeft ondernemers de zekerheid dat ze op een laagdrempelige en makkelijke manier altijd op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen
 • We hebben reeds ervaring via SociAmiGo en hebben dus reeds klanten die beroep zullen doen op AmiGoWeb . Dit omdat het een AmiGoWeb mee in de diensten van SociAmiGo verweven zit.

Zwaktes:

 • Niet alle ondernemers zijn zich reeds bewust van de noodzaak en mogelijkheden van marketing.
 • Het ecosysteem/community werkt enkel optimaal als er voldoende actieve leden zijn.

Kansen:

 • ‍Aangezien we de eerste zijn die deze visie gaan uitwerken in België, naar voorbeeld van wat we zien op wereldwijde economie, kan dit voor ons en onze leden een grote stap betekenen. We hebben de kans de gedachten over marketing te veranderen en marketing toegankelijk te maken voor iedereen die zich er wil op toeleggen zonder al te veel investering.

Bedreigingen:

 • ‍Op dit moment is er nog geen platform in België zoals wij het willen opzetten, maar in Nederland bestaat er wel al iets gelijkaardigs. Daarom is het van groot belang om nu snel het platform operationeel te hebben. Op die manier blijven we koploper/pionier met dit concept.

Pers

Investeer mee in

AmiGoWeb

AmiGoWeb is een initiatief van SociAmiGo.

SociAmiGo is een startup die gestart is in 2015. Toen haalde we alvast ons eerste kapitaal op via de starterslening

Om AmiGoWeb op te starten hebben we een investering nodig van 15.000 euro, die we willen ophalen via een winwinlening

Het frame van het platform is reeds klaar.

Met het budget willen we het volgende doen:

 • De lay-out van de website verder vorm geven. 
 • De website afwerken tot in detail om nog in het eerste kwartaal van 2017 online gaan!
 • De gebruiksvriendelijkheid testen.
 • Nog enkele white label diensten aankopen zodat we deze diensten gratis of laagdrempelig kunnen aanbieden aan de leden.
 • De website optimaliseren naar snelheid en kwaliteit.

AmiGoWeb is een dynamische website die steeds zal moeten evolueren. We verwachten dat er steeds nieuwe diensten en producten op de website worden gelanceerd.

Updates

Jammer, nog geen updates over deze campagne. 

AmiGoWeb

Oud-Turnhout
Marketing

Investeer mee

Of
bekijk de andere campagnesCompleted

Investeringsbehoefte

15000Gescreend door Senior Consultant Vlaanderen

Meer informatie over Senior Consultants Vlaanderen

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Contactgegevens

Op zoek naar groeifinanciering?

Ik zoek financiering

Investeren in groeibedrijven?

Ik wil investeren

Zoek je financiering?

Schrijf je vrijblijvend in

Wil je investeren?

Bekijk de bedrijvenlijst