Investeringsproject
Winwinlening
Antwerpen
Rumst
VR-Gaming

Anvio VR Belgium

De laatste jaren maakt VR-gaming een sterke opmars in de entertainmentwereld. Bij Anvio VR Belgium willen ze hun spelers ook een intense virtual reality-gamingervaring bieden. De onderneming wil de gamers onderdompelen in verbluffende VR-settings door in te zetten op innovatieve soft- en hardware. Hierdoor wordt het lichaam van de spelers correcter weergegeven in de virtuele wereld en kunnen ze ook voorwerpen gebruiken. Ontdek hier hoe jij kan investeren in deze ambitieuze onderneming!
Wat is een WinWinner campagne?

Via WinWinner kunnen ondernemers hun ambitieuze groeiplannen met hun netwerk delen om hun ambassadeurs te laten investeren via voordelige leningen zoals de winwinlening. Zo kan de ondernemer verder groeien en haar plannen waarmaken. We brengen je graag in contact met de onderneming om de voorwaarden van de lening te bespreken.

Lenen aan KMO's omvat altijd een risico van kapitaalverlies. 

Anvio VR Belgium

is op zoek naar een totaalbedrag van

50000

Je kan investeren vanaf €5.000 per lening. Vul het formulier hieronder in om vrijblijvend in contact te komen met de ondernemer.

reeds opgehaald

De investeringscampagne van

Anvio VR Belgium

is afgelopen

Bekijk de andere campagnes

reeds opgehaald

Te laat!

Anvio VR Belgium

vond haar ambassadeurs al.

Bekijk de andere campagnes

Investeringsvoorwaarden

Winwinlening

type lening

Jaarlijkse aflossing

terugbetaaltermijn

4,25%

jaarlijks bruto rendement

8 jaar

looptijd

30%

waarborg

€5.000

minimale investering

In een notendop

- Franchiseconcept in VR-gaming dat al in verschillende landen bestaat en nu naar Vlaanderen komt.
- Complementaire zaakvoerders: Erkin >20 jaar ervaring in sales, Ejder >15 jaar in IT.
- Inzetten op hoogstaande VR-technologie om spelers steeds de meest intense VR-beleving te bieden.
- Op zoek naar financiering voor de aankoop van hard- en software, renovatiewerken en operationele kosten.

Waarom Anvio VR Belgium?

VR-gaming maakt de laatste tijd een opmars in de entertainmentwereld. Aan de hand van hoogstaande technologie worden spelers ondergedompeld in een virtuele wereld waarin ze zich kunnen uitleven in allerlei settings.

Zo'n jaar geleden zagen Ejder Yurdakul en Erkin Aydemir ook al deze trend. Daarom beslisten ze om zelf ook een VR-gamingconcept te starten. Hiervoor contacteerden ze Anvio VR, een onderneming die VR-gaming via een franchisemodel al naar verschillende landen bracht. Nu willen Ejder en Erkin Anvio VR naar België brengen.

Activiteit

Anvio VR Belgium wil gaan voor high-tech spellen. Dit doet de onderneming door te kiezen voor location-based virtual reality en free roaming, full body VR. Dit betekent dat spelers zich echt in een andere setting wanen en dat ze er vrij kunnen rondlopen. Dankzij meer tracking camera's dan bij klassieke VR-gaming wordt de positie van het lichaam correcter weergegeven. Hierdoor kunnen spelers beter de reële positie van hun ledematen zien en kunnen ze ook voorwerpen in de virtuele wereld gebruiken.

"We willen onze spelers steeds de meest verbluffende ervaring bieden. Daarom willen we blijven innoveren. We zijn zelfs van plan om zelf software te ontwikkelen, die ook voor andere toepassingen dan gaming kan gebruikt worden." - Erkin Aydemir, Anvio VR Belgium

Een van de innovatieve zaken die Anvio VR Belgium bijvoorbeeld in haar spellen wil integreren, zijn de haptic vests. Hiermee wordt de beleving van de spelers nog intenser: als je bijvoorbeeld aangeraakt wordt in het spel, lijkt deze aanraking echt door de sensoren die in zo'n vest verwerkt zitten.

Zoals al gezegd is Anvio VR een franchiseconcept. Anvio VR Belgium is echter niet zo strikt gebonden aan de franchise van Anvio VR: de onderneming mag de naam en het logo gebruiken en Ejder en Erkin zijn van plan om enkele spellen van Anvio VR aan te kopen, maar ze zijn ook met andere partijen aan het praten voor de aankoop van VR-spellen om een gezonde mix van verschillende spellen aan te bieden.

Team

Erkin Aydemir en Ejder Yurdakul zijn de mannen achter Anvio VR Belgium. Erkin oefende in de laatste 20 jaar salesfuncties uit bij verschillende bedrijven en voor Anvio VR Belgium zal hij dan ook de business development voor zijn rekening nemen.

Ejder Yurdakul heeft al 16 jaar geleden zijn ICT-consultancybedrijf opgericht. Sinsdien werkt hij voor verschillende klanten zoals KBC, VRT en Toyota. Voor Anvio VR zal hij instaan voor een vlekkeloze technische werking van de software en de hardware.

Erkin & Ejder

Eens Anvio VR Belgium geopend is, willen Erkin en Ejder enkele mensen aanwerven die de spelers zullen begeleiden bij het VR-gamen.

Klanten

Toen Ejder en Erkin zo'n jaar geleden begonnen met het uitwerken van hun idee om een VR-gamingplek te starten, was er in België slechts één concurrent die net als hen ging voor de hoogtechnologische location-based virtual reality. Ondertussen is er nog een concurrent bijgekomen.

"Het is duidelijk dat het concept potentieel heeft omdat anderen er nu ook net mee op de markt komen en kunnen groeien. Wij willen met Anvio VR Belgium mee op de kar springen nu er bij het publiek interesse ontstaat voor deze nieuwe ervaring in VR-gaming." - Erkin Aydemir, Anvio VR Belgium

De locatie waar Anvio VR Belgium te vinden zal zijn, is strategisch gekozen; Erkin en Ejder kozen voor een pand aan de A12 in Rumst, tussen Brussel en Antwerpen. Met een goede bereikbaarheid tussen 2 grote steden willen ze zoveel mogelijk klanten overtuigen om langs te komen.

De klanten die Anvio VR Belgium wil bereiken, zijn mensen die willen genieten van een overweldigende virtual reality-ervaring. De beleving van de spelers staat dan ook centraal. Daarom wil Anvio VR Belgium steeds de meest recente ontwikkelingen in VR-gamen in haar concept integreren.

De onderneming wil met het VR-gamen zowel particulieren als bedrijven aanspreken. Anvio VR Belgium is van plan om deze doelgroepen voornamelijk via online marketing te bereiken.

Activiteit

Team

Klanten

Pers

Investeer mee in

Anvio VR Belgium

Anvio VR Belgium wil de voorbereidingen voor haar hoogtechnologische VR-gamingervaring snel verderzetten om mee op de kar van deze groeiende markt te kunnen springen.

Om dit mogelijk te maken is Anvio VR Belgium op zoek naar financiering. Via winwinleningen wil de onderneming 50.000 euro ophalen.

Met de opgehaalde financiering wil Anvio VR Belgium de nodige hard- en software aankopen. Daarnaast heeft de onderneming al een pand op het oog om haar VR-ervaring te vestigen. Voor enkele renovatiewerken in dit pand en de huurwaarborg is er ook financiering nodig. Ten slotte wil Anvio VR Belgium de opgehaalde financiering ook gebruiken voor de operationele kosten tijdens de eerste maanden.

Winwinleningen zijn niet het enige financieringskanaal waarop Anvio VR Belgium een beroep wil doen om dit alles te realiseren; via PMV en een Cultuurkrediet wil de onderneming nog eens tweemaal 50.000 euro ophalen. Beide partijen zegden hun steun al toe, op voorwaarde dat de winwinleningen worden opgehaald.

Investeer jij in een onderneming die hoogtechnologisch VR-gamen op de markt wil brengen en zelf verder wil innoveren met hoogstaande technologie? Help Anvio VR Belgium dan verder met jouw investering!

Updates

18/7/19

Informatienota Anvio VR Belgium

Veelgestelde vragen voor investeerders

Wat is de winwinlening?

De winwinlening is een achtergestelde lening met een looptijd van 8 jaar, waarbij Vlaamse ondernemingen tot 200.000 euro kunnen ontlenen bij Vlaamse particuliere investeerders. De interest is minimaal 1% en maximaal 2% en de investeerder ontvangt ook een jaarlijks belastingkrediet van 2,5%. Daarnaast heeft de investeerder recht op een waarborg van 30% op de verloren hoofdsom in geval van falen.

Hoeveel kost het voor mij om te investeren via WinWinner?

Investeren via WinWinner is voor de investeerder volledig gratis. De administratie- en begeleidingskosten voor het afsluiten van een investering liggen volledig bij de onderneming zelf.

Wat betekent de 30% waarborg bij de winwinlening?

Als de ondernemer het bedrag niet kan terugbetalen wegens een faillisement, onvermogen, vrijwillige of gedwongen ontbinding, kan je een schrapping van de lening vragen bij de overheid via de instantie PMV. Als de lening geschrapt wordt, kan het bedrag van de hoofdsom dat definitief verloren is gegaan voor 30% gerecupereerd worden door middel van een belastingkrediet.

Wanneer kan de waarborg van 30% opgevraagd worden?

Indien blijkt dat de onderneming waaraan je geleend hebt de winwinlening  niet meer zal kunnen terugbetalen, kan je een schrapping van de winwinlening aanvragen bij PMV. Investeerders zullen in hun aangifte personenbelasting het totaal verlies moeten opgeven om recht te hebben op de waarborg van 30%.

Moet ik belastingen betalen op het rendement dat ik ontvang op de lening?

Van de 2% interest die je van de onderneming ontvangt wordt zoals bij andere inkomsten van kapitalen en roerende goederen nog 30% roerende voorheffing afgehouden. Deze roerende voorheffing wordt door de onderneming betaald. Bij een interest van 2% ontvang je dus uiteindelijk 1,4% netto interest. Het totale nettorendement inclusief 2,5% belastingkrediet is dus 3,9%.

Kan ik zien hoe lang de campagne van een onderneming nog loopt?

Een WinWinner campagne staat gemiddeld 60 dagen online. In de informatienota van de onderneming kan je zien wat de start- en einddatum van de campagne is.

Kan ik ook vanuit Brussel, Wallonië of het buitenland investeren?

Nee, enkel particulieren die in het Vlaams Gewest gevestigd zijn, kunnen investeren via de winwinlening.

Waarom investeren via WinWinner?

4,25% jaarlijks rendement
30% waarborg via de overheid
€0 kosten voor investeerder
Screening van dossiers
Administratieve ontzorging

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Kom in contact met deze onderneming

Je hebt nog
00
dagen om te investeren
Of
bekijk de andere campagnesOp zoek naar groeifinanciering?

Ik zoek financiering

Investeren in groeibedrijven?

Ik wil investeren
Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form