Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Investeer in

Gefinancierd

Bomboclat Festival

Zeebrugge
Festival

75000

totale investeringsbehoefte

5000

minimale investering
Interesse om te investeren?
Bekijk de actieve campagnes ⟶

Dansen op het strand in Zeebrugge!

Bram en Wannes draaien al heel wat jaren actief mee in de evenementenwereld. Zo is Bram sinds lange tijd betrokken bij de organisatie van Gent Jazz Festival en Jazz Middelheim, terwijl Wannes jarenlang mee timmerde aan Tomorrowland Festival en ook fungeert als één van de drijvende krachten achter het dj-collectief Team Damp. 

Hoewel België een echt festivalland is, zagen de heren dat er nog geen spetterend tropical festival in het lokale evenementenaanbod prijkt. Enkele malen kwam het idee voor zo’n festival op tafel te liggen, maar nooit lagen alle kaarten goed om het project groen licht te geven. Tot in het voorjaar van 2017, toen Bomboclat Festival het licht zag

 

De stad Brugge voorzag een unieke locatie op het strand van Zeebrugge, waar het vanaf nu elk jaar een weekend lang wordt ondergedompeld in wereldse sferen met topmuzikanten, heerlijke keukens en verfrissende cocktails. Getalenteerde internationale artiesten uit de Caraïben, Afrika en Zuid-Amerika geven er alles van zichzelf op twee wervelende podia.

Ook Lieven Verstraete steunt Bomboclat

 

Wat kan je verwachten van Bomboclat Festival?

Bomboclat Festival zag het levenslicht in de zomer van 2017. De locatie: het strand van Zeebrugge. Een unieke plek die strand en zee combineert met de nodige faciliteiten om een evenement te organiseren. Het concept: Een driedaags tropical festival gericht op een breed publiek. Bomboclat richt zich hoofdzakelijk tot late twintigers en prille dertigers die, al dan niet met hun gezin, op zoek zijn naar een leuke meerwaarde in hun vrije tijd.

Bomboclat Festival brengt vooral reggae/dancehall en de afrobeat-scene. Deze zwoele beats maken het voor de bezoekers van het festival haast onmogelijk om niet mee te dansen.

Maar ook voor de allerkleinsten is Bomboclat Festival een onvergetelijk feest. Speciaal voor hen voorziet Bomboclat een prachtige speelzone die onder toezicht van professionele animatoren een veilige en interactieve pleziertuin wordt!

Op culinair vlak slaat Bomboclat Festival de handen in elkaar met Laurens Fiaert (URB EAT en VOORSMAAK) om een mooi uitgewerkte restaurantzone te voorzien. Er wordt een brede waaier van Jamaicaanse keuken, Surinaamse barbecue, speciale vleessoorten als krokodil en kangoeroe, en heel wat meer verrassends aangeboden. Natuurlijk vinden ook de zoetebekken er hun gading met Marokkaanse zoetjes, pannenkoeken, ijs en speciale koffies.

Wat brengt de toekomst?

Bomboclat Festival heeft als doel en potentieel om binnen haar nichemarkt mee te spelen in de absolute top.

Het is dan ook de bedoeling dat Bomboclat in de komende jaren een gevestigde naam wordt in het festivalcircuit. 

De benodigde ingrediënten? Voldoende financiële reserves, vaste bezoekers en een sterk team dat zich volledig kan focussen op de realisatie van het festival. Bomboclat Festival ziet zichzelf samen met festivals als Reggae Rotterdam als een nieuwe generatie die opstaat binnen het genre.

Wannes & Bram Loosveldt

Bram Loosveldt

Bram Loosveldt heeft ervaring en contacten opgebouwd binnen de muziek- en evenementensector. Die ervaring deed hij deels op bij eigen evenementen tijdens zijn studies, maar het leeuwendeel haalt hij uit acht jaar bij Jazz en Muziek vzw, uitbater van o.a. Gent Jazz Festival en Jazz Middelheim. Bram leerde in die jaren veel als financial controller maar ook op vlak van publiekswerking en als productieverantwoordelijke droeg hij zijn steentje bij. Binnen het festival werpt Bram zich vooral op als zakelijk leider.

Wannes Loosveldt

Wannes Loosveldt studeerde voor audio-engineer, is als MC en deejay zeer actief binnen het muziekgenre en heeft een zeer breed netwerk opgebouwd binnen de muziek- en eventsector. Daarnaast heeft hij relevante festivalervaring als stagemanager en productieverantwoordelijke op grote en kleine festivals en evenementen in België. Wannes wordt bij Bomboclat aanzien als artistiek leider en staat vooral in voor de programmatie en het onderhouden van contacten met overheden en partners.

Beide broers worden ondersteund door:

Ward Benoit

Ward Benoit is de eigenaar en zaakvoerder van een eigen evenementenbureau (Ultim Events bvba), vooral gericht op jongerenevents binnen Vlaanderen. Ward heeft relevante ervaring met het uitbouwen van nieuwe evenementen en alle risico’s die daarbij horen. Hij kent alle onderdelen van een evenement en beschikt over knowhow, materiaal en personeel dat vanuit zijn bvba kan ingeschakeld worden.

Focus op naambekendheid

België kent een sterk festivallandschap met een zeer divers aanbod. Binnen die markt heeft Bomboclat Festival zich bewust gepositioneerd in het tropical genre met een sterke focus op reggae muziek.

Eén van de festivals waar Bomboclat Festival zich sterk aan spiegelt is Summerjam festival in Duitsland. Summerjam heeft reggaemuziek als kern, maar durft ook verder kijken. Het is een zeer toegankelijk festival voor jong en oud dat sterk inzet op beleving. Ook na al die jaren blijft het een zeer betaalbaar evenement dat bewust verder bouwt aan een kwalitatief en geloofwaardig verhaal.

Bomboclat Festival wil dezelfde richting inslaan: uitgroeien tot een sterk festival in het genre, zonder de roots te verloochenen. Betaalbare prijzen, een grote toegankelijkheid en een optimale beleving staan naast het muzikale programma centraal.

Bomboclat Festival kwam al verschillende keren in de pers. 

Hieronder enkele publicaties:

De Morgen

Het Nieuwsblad

Het Nieuwsblad

De Knack

Jammer, nog geen updates over deze campagne. 

Investeer mee in

Bomboclat Festival

Bomboclat Festival wil verder blijven groeien, help jij mee?

Om te groeien is Bomboclat Festival op zoek naar 75.000 Euro via de winwinlening en de tax shelter voor starters.

Tijd voor een derde podium!

Een groter festival betekent meer artiesten en meer podia. Bomboclat Festival is klaar om een derde podium te vullen met schitterende artiesten. Maar daarvoor hebben we jullie hulp nodig.

Om drie fenomenale podia te bolwerken, hebben we nood aan een productverantwoordelijke, een programmator en een business development manager. Ook onze faciliteiten hebben een kleine upgrade nodig. Zo willen we eigen catering implementeren in het festival, een sanitaire blok aanschaffen en het festival voorzien met bureaucontainers voor de hele organisatie. Bomboclat Festival is op zoek naar echte ambassadeurs die dit festival mee ondersteunen.

Ook Dalilla Hermans steunt Bomboclat Festival

 

Interesse om in dit swingende groeiverhaal te investeren? Neem contact op en zit samen met Bram en Ward om de investeringsmogelijkheden te bespreken.

Bomboclat Festival

Zeebrugge
Festival

Investeer mee
Completed

Investeringsbehoefte

75000Gescreend door Senior Consultant Vlaanderen

Meer informatie over Senior Consultants Vlaanderen

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Contactgegevens