Investeringsproject
Winwinlening
Oost-Vlaanderen
Temse
Sport

Cycl’Inn

Wat is een WinWinner campagne?

Via WinWinner kunnen ondernemers hun ambitieuze groeiplannen met hun netwerk delen om hun ambassadeurs te laten investeren via voordelige leningen zoals de winwinlening. Zo kan de ondernemer verder groeien en haar plannen waarmaken. We brengen je graag in contact met de onderneming om de voorwaarden van de lening te bespreken.

Lenen aan KMO's omvat altijd een risico van kapitaalverlies. 

Cycl’Inn

is op zoek naar een totaalbedrag van

60000

Je kan investeren vanaf €5.000 per lening. Vul het formulier hieronder in om vrijblijvend in contact te komen met de ondernemer.

reeds opgehaald

De investeringscampagne van

Cycl’Inn

is afgelopen

Bekijk de andere campagnes

reeds opgehaald

Te laat!

Cycl’Inn

vond haar ambassadeurs al.

Bekijk de andere campagnes

Investeringsvoorwaarden

Winwinlening

type lening

Jaarlijkse aflossing

terugbetaaltermijn

4,25%

jaarlijks bruto rendement

8 jaar

looptijd

30%

waarborg

€5.000

minimale investering

Cycl'Inn is klaar om je te begeleiden!

Cycl'Inn is een speciaalzaak die zich richt op indoor cycling, beter bekend als spinning®. Ze staat in voor een professionele en persoonlijke begeleiding van iedere deelnemer.

Cycl'Inn is geen fitnesscentrum!

Bij Cycl'Inn worden er, in tegenstelling tot de fitnesscentra, geen abonnementen aangeboden en is er ook geen sprake van lidgeld. Bij Cycl'Inn betaal je voor wat je krijgt. Dat zijn op maat gemaakte spinninglessen én de persoonlijke begeleiding die hiermee samen gaat.

Geen competitie, bij ons is iedereen atleet!
 

Activiteit

Persoonlijke aanpak

Cycl'Inn focust zich enkel op spinning. Bij elke deelname wordt de iedereen gescreend op zijn persoonlijke conditie. De gegevens van de training en de gemaakte vorderingen stuurt Cycl'Inn telkens door via e-mail naar elke geregistreerde deelnemer. 

Cycl'Inn gebruikt Stages Flight, een app waar iedereens gegevens worden bijgehouden. Tijdens de sessies worden ieders inspanningen (vermogen, cadans, …) geprojecteerd, ook wordt er gebruik gemaakt van video’s en presentaties. Hiermee creëert Cycl'Inn een totaalervaring.

Wat Cycl'Inn verder aanbiedt

Buiten de wetenschappelijke trainingsmethoden en de uitgeruste fietsen, biedt Cycl'Inn nog veel meer. De instructor zorgt ervoor dat iedereen de persoonlijke begeleiding krijgt die zij of hij nodig heeft. Verder voorziet Cycl'Inn voor alle deelnemers het nodige materiaal. Dat gaat van de juiste fietsschoenen tot handdoek, shampoo en zeep voor de douche.

De “Inn” uit de naam vind je op het gelijkvloers: een mooi ingerichte koffiebar waar iedereen terecht kan voor een (uiteraard) ruime keuze uit de koffiekaart, verse, losse thee of een ander (al of niet sportief) drankje. Dit kan uiteraard voor en na het sporten. Maar door de ruime openingsuren is deze koffiebar de nieuwe “place to be” voor iedereen.

Team

Dirk Vervoe - Zaakvoerder, Master Instructor, Sales

Dirk heeft naast een pak ervaring als instructeur en opleider in spinning een heel traject afgelegd in de verkoop. Dit als vertegenwoordiger, sales manager, technisch adviseur, trainer en commercieel directeur. Dirk is Master Instructor voor één van de belangrijkste merken in de markt sinds 2010.

Hij leidde al honderden nieuwe instructeurs op.

Heidi Coppieters - Medezaakvoerder, marketing, onthaal

Heidi is vooral het organisatietalent binnen Cycl'Inn, zij zorgt voor de structuur van de onderneming. Verder zal Heidi instaan voor de marketing rond Cycl'inn alsook het onthaal. Sporten is leuk maar het gezelschap achteraf is even belangrijk.

Heidi en Dirk zijn al tien jaar een professioneel team en sinds meer dan zes jaar een hecht koppel!

Marc Beckers – vennoot, advies achter de schermen

Marc werkt al sinds 1996 in de Londen en enkele jaren in Luxemburg (2003-2006) als financieel directeur. Sinds 2003 woont hij terug in Leuven.

Hij is een actuaris met een MBA van Cornell University in Amerika. Marc heeft zijn hele leven in de verzekeringssector gewerkt, meest recentelijk als partner en hoofd van Europa voor een globale herverzeringsmakelaar. Marc is zeer gedreven en heeft een goed oog voor vernieuwende projecten.  Hij is altijd sportief geweest en het initiatief van de oprichters kon onmiddellijk op zijn steun rekenen. Achter de schermen staat hij Heidi en Dirk bij met zijn goede raad.

Klanten

"Belgische voorloper van nieuwste trend!"

Sinds enkele jaren bestaat in de VS het fenomeen van de “Boutique” fitnessclubs. Deze gespecialiseerde clubs winnen jaar na jaar aan belang in de fitnessmarkt.

Enkele voorbeelden van dergelijk clubs:

  • Equinox
  • Flywheel
  • Monstercycle

Deze boutiques bestaan niet enkel in spinning. Andere disciplines die hier al gebruik van maken zijn de functionele training, yoga, pilates en anderen.

Onze doelstelling is de eerste spinning boutique club te worden in België!

Wie zijn onze concurrenten?

De huidige concurrenten van Cycl'Inn zijn de fitnesscentra, aangezien deze de enige plaats zijn waar spinning wordt aangeboden. Het aanbod is echter totaal verschillend. Cycl'Inn specialiseert zich enkel in spinning en wil op deze manier ook het publiek bereiken dat in de klassieke fitness niet vindt wat hij zoekt. Bij Cycl'Inn ligt de nadruk meer op de beleving door bijvoorbeeld aanbieding met persoonlijke metingen, schermen en beelden.

Recensies

Ik had nooit gedacht dat ik 'spinning' zo leuk zou vinden, maar de combinatie met de muziek en de afwisselende intervals zorgen er wel voor dat ik het volhoud, en ja, zelfs tof vind!
Super aanbod aan spinning, zowel voor beginners als ervaren fietsers!
De combinatie van sporten en de lounge vind ik super! Heerlijk om na een uurtje zweten te bekomen in een zetel met een lekkere chocolademelk als beloning.

Pers

Investeer mee in

Cycl’Inn

Hoe kan jij helpen aan het Cycl'Inn verhaal?

Cycl'Inn is op zoek naar bijkomende financiering van 60.000 euro via de winwinlening. Er werd reeds 259.500 euro geïnvesteerd door de oprichters en de bank.

Het opgehaalde bedrag zal Cycl'Inn voor de volgende zaken gebruiken:

  • Inrichten en afwerken opleidings- en vergaderruimte
  • Marketingcampagne: optimaliseren website, start reclamecampagne en acties, social media content samen met freelance communicatiespecialist
  • Aankoop bijkomende schoenen
  • Marktonderzoek en rentabiliteitsstudie voor vestiging 2

Wil jij helpen om Cycl'Inn te laten groeien? Zij vertellen graag verder over hun toekomstplannen. Neem contact op en investeer mee!

Updates

De ondernemer heeft nog geen updates over deze campagne geplaatst. 
Kom binnenkort nog eens kijken!

Veelgestelde vragen voor investeerders

Wat is de winwinlening?

De winwinlening is een achtergestelde lening met een looptijd van 8 jaar, waarbij Vlaamse ondernemingen tot 200.000 euro kunnen ontlenen bij Vlaamse particuliere investeerders. De interest is minimaal 0,875% en maximaal 1,75% en de investeerder ontvangt ook een jaarlijks belastingkrediet van 2,5%. Daarnaast heeft de investeerder recht op een waarborg van 30% op de verloren hoofdsom in geval van falen.

Hoeveel kost het voor mij om te investeren via WinWinner?

Investeren via WinWinner is voor de investeerder volledig gratis. De administratie- en begeleidingskosten voor het afsluiten van een investering liggen volledig bij de onderneming zelf.

Wat betekent de 30% waarborg bij de winwinlening?

Als de ondernemer het bedrag niet kan terugbetalen wegens een faillisement, onvermogen, vrijwillige of gedwongen ontbinding, kan je een schrapping van de lening vragen bij de overheid via de instantie PMV. Als de lening geschrapt wordt, kan het bedrag van de hoofdsom dat definitief verloren is gegaan voor 30% gerecupereerd worden door middel van een belastingkrediet.

Wanneer kan de waarborg van 30% opgevraagd worden?

Indien blijkt dat de onderneming waaraan je geleend hebt de winwinlening  niet meer zal kunnen terugbetalen, kan je een schrapping van de winwinlening aanvragen bij PMV. Investeerders zullen in hun aangifte personenbelasting het totaal verlies moeten opgeven om recht te hebben op de waarborg van 30%.

Moet ik belastingen betalen op het rendement dat ik ontvang op de lening?

Van de 1,75% interest die je van de onderneming ontvangt wordt zoals bij andere inkomsten van kapitalen en roerende goederen nog 30% roerende voorheffing afgehouden. Deze roerende voorheffing wordt door de onderneming betaald.

Kan ik zien hoe lang de campagne van een onderneming nog loopt?

Een WinWinner campagne staat gemiddeld 60 dagen online. In de informatienota van de onderneming kan je zien wat de start- en einddatum van de campagne is.

Kan ik ook vanuit Brussel, Wallonië of het buitenland investeren?

Nee, enkel particulieren die in het Vlaams Gewest gevestigd zijn, kunnen investeren via de winwinlening.

Waarom investeren via WinWinner?

4,25% jaarlijks rendement
30% waarborg via de overheid
€0 kosten voor investeerder
Screening van dossiers
Administratieve ontzorging

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Kom in contact met deze onderneming

Je hebt nog
00
dagen om te investeren
Of
bekijk de andere campagnesOp zoek naar groeifinanciering?

Ik zoek financiering

Investeren in groeibedrijven?

Ik wil investeren
Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form