Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Investeer in

Gefinancierd

DC&I

Beervelde
POF

25000

totale investeringsbehoefte

5000

minimale investering
Interesse om te investeren?
Bekijk de actieve campagnes ⟶

DC&I staat voor Decoene Cable & ICT.Stefan is in maart 2015 begonnen met het opstarten van een bedrijf dat zich specialiseert in Plastic. Optical Fiber, een tegenhanger van glasvezel. Plastic Optical Fiber of kortweg POF is robuuster dan glasvezel, maar heeft de zelfde kenmerken. Echter het gebruiks- en installatiegemak maakt dat POF aantrekkelijker en goedkoper is dan glasvezel, en zelfs kan concurreren met de bestaande koperen netwerkkabels.

Activiteit

Enkele voordelen op een rijtje;

  • Tot 50% besparing mogelijk op installatiekosten
  • Immuun voor elektrische smog/radiatie
  • Energiezuinig (3W verbruik per module bij belasting – radiowekker verbruikt 6W)
  • Geen statische elektriciteit, geleidt niet, onweersveilig
  • Gemakkelijk uit te breiden

POF is ideaal voor een snel en veilig netwerk! Het transporteert signalen via licht, deze signalen worden dan aan de omvormer terug omgezet in elektrische signalen, zodat alle apparatuur dat via internet of IP communiceert, kan aangesloten worden.

Toepassingen zijn, naast data overdracht, video en audio overdracht, zodoende kan POF voor vele doeleinden gebruikt worden.Denk maar aan internet TV of satelliet TV, audio streaming door het hele huis, draadloze toepassingen, camera bewaking, en domotica toepassingen.

Team

Stefan heeft een zeer ruime ervaring als technieker bij Simac3services opgedaan, en kan de klanten en prospects met kennis te woord staan. Consulent Andy Lagaisse staat Stefan bij in het uitbouwen van DC&I. Andy heeft 20 jaar ervaring in de bouwsector.

Er vindt zeer binnenkort een eerste vergadering plaats met een grote bouwpromoter uit Turkije, die interesse heeft in POF. Daarmee zal DC&I zijn eerste stappen in internationaal handelen zetten.

Stefan Decoene

Klanten

Pers

Investeer mee in

DC&I

Deze fondsen zullen aangewend worden voor de aankoop van minimum stock, ontwikkelen en ontwerpen van een degelijke website, ontwikkelen van een App, marketing, en huur magazijn en bureau. Op latere datum zal beslist worden, na het in dienst nemen van techniekers (5 techniekers op 5 jaar) om over te gaan tot rollend materieel.

Andy Lagaisse zal samen met mij instaan voor marketing plan, bedrijf strategie/filosofie, het benaderen van klanten, studiebureau's, architecten, bouwpromotoren en groothandel.

Interesse in DC&I Belgium, aarzel niet om ons te contacteren. wij lichten graag verder toe aan de hand van ons ondernemingsplan.

Updates

Jammer, nog geen updates over deze campagne. 

DC&I

Beervelde
POF

Investeer mee

Of
bekijk de andere campagnesCompleted

Investeringsbehoefte

25000Gescreend door Senior Consultant Vlaanderen

Meer informatie over Senior Consultants Vlaanderen

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Contactgegevens

Op zoek naar groeifinanciering?

Ik zoek financiering

Investeren in groeibedrijven?

Ik wil investeren

Zoek je financiering?

Schrijf je vrijblijvend in

Wil je investeren?

Bekijk de bedrijvenlijst