Investeringsproject
Winwinlening
Oost-Vlaanderen
Beervelde
POF

DC&I

Wat is een WinWinner campagne?

Via WinWinner kunnen ondernemers hun ambitieuze groeiplannen met hun netwerk delen om hun ambassadeurs te laten investeren via voordelige leningen zoals de winwinlening. Zo kan de ondernemer verder groeien en haar plannen waarmaken. We brengen je graag in contact met de onderneming om de voorwaarden van de lening te bespreken.

Lenen aan KMO's omvat altijd een risico van kapitaalverlies. 

DC&I

is op zoek naar een totaalbedrag van

25000

Je kan investeren vanaf €5.000 per lening. Vul het formulier hieronder in om vrijblijvend in contact te komen met de ondernemer.

reeds opgehaald

De investeringscampagne van

DC&I

is afgelopen

Bekijk de andere campagnes

reeds opgehaald

Te laat!

DC&I

vond haar ambassadeurs al.

Bekijk de andere campagnes

Investeringsvoorwaarden

Winwinlening

type lening

Jaarlijkse aflossing

terugbetaaltermijn

20,7%

totaal bruto rendement

4,5%

jaarlijks bruto rendement

8 jaar

looptijd

30%

waarborg

€5.000

minimale investering

€50.000

maximale investering

DC&I staat voor Decoene Cable & ICT.Stefan is in maart 2015 begonnen met het opstarten van een bedrijf dat zich specialiseert in Plastic. Optical Fiber, een tegenhanger van glasvezel. Plastic Optical Fiber of kortweg POF is robuuster dan glasvezel, maar heeft de zelfde kenmerken. Echter het gebruiks- en installatiegemak maakt dat POF aantrekkelijker en goedkoper is dan glasvezel, en zelfs kan concurreren met de bestaande koperen netwerkkabels.

Activiteit

Enkele voordelen op een rijtje;

  • Tot 50% besparing mogelijk op installatiekosten
  • Immuun voor elektrische smog/radiatie
  • Energiezuinig (3W verbruik per module bij belasting – radiowekker verbruikt 6W)
  • Geen statische elektriciteit, geleidt niet, onweersveilig
  • Gemakkelijk uit te breiden

POF is ideaal voor een snel en veilig netwerk! Het transporteert signalen via licht, deze signalen worden dan aan de omvormer terug omgezet in elektrische signalen, zodat alle apparatuur dat via internet of IP communiceert, kan aangesloten worden.

Toepassingen zijn, naast data overdracht, video en audio overdracht, zodoende kan POF voor vele doeleinden gebruikt worden.Denk maar aan internet TV of satelliet TV, audio streaming door het hele huis, draadloze toepassingen, camera bewaking, en domotica toepassingen.

Team

Stefan heeft een zeer ruime ervaring als technieker bij Simac3services opgedaan, en kan de klanten en prospects met kennis te woord staan. Consulent Andy Lagaisse staat Stefan bij in het uitbouwen van DC&I. Andy heeft 20 jaar ervaring in de bouwsector.

Er vindt zeer binnenkort een eerste vergadering plaats met een grote bouwpromoter uit Turkije, die interesse heeft in POF. Daarmee zal DC&I zijn eerste stappen in internationaal handelen zetten.

Stefan Decoene

Klanten

Pers

Investeer mee in

DC&I

Deze fondsen zullen aangewend worden voor de aankoop van minimum stock, ontwikkelen en ontwerpen van een degelijke website, ontwikkelen van een App, marketing, en huur magazijn en bureau. Op latere datum zal beslist worden, na het in dienst nemen van techniekers (5 techniekers op 5 jaar) om over te gaan tot rollend materieel.

Andy Lagaisse zal samen met mij instaan voor marketing plan, bedrijf strategie/filosofie, het benaderen van klanten, studiebureau's, architecten, bouwpromotoren en groothandel.

Interesse in DC&I Belgium, aarzel niet om ons te contacteren. wij lichten graag verder toe aan de hand van ons ondernemingsplan.

Updates

De ondernemer heeft nog geen updates over deze campagne geplaatst. 
Kom binnenkort nog eens kijken!

Veelgestelde vragen voor investeerders

Wat is de winwinlening?

De winwinlening is een achtergestelde lening met een looptijd van 8 jaar, waarbij Vlaamse ondernemingen tot 200.000 euro kunnen ontlenen bij Vlaamse particuliere investeerders. De interest is minimaal 1% en maximaal 2% en de investeerder ontvangt ook een jaarlijks belastingkrediet van 2,5%. Daarnaast heeft de investeerder recht op een waarborg van 30% op de verloren hoofdsom in geval van falen.

Hoeveel kost het voor mij om te investeren via WinWinner?

Investeren via WinWinner is voor de investeerder volledig gratis. De administratie- en begeleidingskosten voor het afsluiten van een investering liggen volledig bij de onderneming zelf.

Wat betekent de 30% waarborg bij de winwinlening?

Als de ondernemer het bedrag niet kan terugbetalen wegens een faillisement, onvermogen, vrijwillige of gedwongen ontbinding, kan je een schrapping van de lening vragen bij de overheid via de instantie PMV. Als de lening geschrapt wordt, kan het bedrag van de hoofdsom dat definitief verloren is gegaan voor 30% gerecupereerd worden door middel van een belastingkrediet.

Wanneer kan de waarborg van 30% opgevraagd worden?

Indien blijkt dat de onderneming waaraan je geleend hebt de winwinlening  niet meer zal kunnen terugbetalen, kan je een schrapping van de winwinlening aanvragen bij PMV. Investeerders zullen in hun aangifte personenbelasting het totaal verlies moeten opgeven om recht te hebben op de waarborg van 30%.

Moet ik belastingen betalen op het rendement dat ik ontvang op de lening?

Van de 2% interest die je van de onderneming ontvangt wordt zoals bij andere inkomsten van kapitalen en roerende goederen nog 30% roerende voorheffing afgehouden. Deze roerende voorheffing wordt door de onderneming betaald. Bij een interest van 2% ontvang je dus uiteindelijk 1,4% netto interest. Het totale nettorendement inclusief 2,5% belastingkrediet is dus 3,9%.

Kan ik zien hoe lang de campagne van een onderneming nog loopt?

Een WinWinner campagne staat gemiddeld 60 dagen online. In de informatienota van de onderneming kan je zien wat de start- en einddatum van de campagne is.

Kan ik ook vanuit Brussel, Wallonië of het buitenland investeren?

Nee, enkel particulieren die in het Vlaams Gewest gevestigd zijn, kunnen investeren via de winwinlening.

Waarom investeren via WinWinner?

4,5% jaarlijks rendement
30% waarborg via de overheid
€0 kosten voor investeerder
Screening van dossiers
Administratieve ontzorging

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Kom in contact met deze onderneming

Je hebt nog
00
dagen om te investeren
Of
bekijk de andere campagnesOp zoek naar groeifinanciering?

Ik zoek financiering

Investeren in groeibedrijven?

Ik wil investeren

Zoek je financiering?

Schrijf je vrijblijvend in

Wil je investeren?

Bekijk de bedrijvenlijst
Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form