Investeringsproject
Winwinlening
West-Vlaanderen
Roeselare
IT

Display Harmony

Heb je al gehoord van digital signage? Het is een term die misschien niet meteen een belletje doet rinkelen, maar we hebben het allemaal wel al eens gezien. Het gaat in feite om alle info die op beeldschermen wordt weergegeven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bedrijfsfilmpje aan het onthaal van een groot bedrijf. De West-Vlaamse onderneming Display Harmony wil deze digital signage ook naar kleinere spelers zoals restaurants of immokantoren brengen en ontwierp hiervoor een softwarepakket. Ontdek hier de groeiplannen van Display Harmony.
Wat is een WinWinner campagne?

Via WinWinner kunnen ondernemers hun ambitieuze groeiplannen met hun netwerk delen om hun ambassadeurs te laten investeren via voordelige leningen zoals de winwinlening. Zo kan de ondernemer verder groeien en haar plannen waarmaken. We brengen je graag in contact met de onderneming om de voorwaarden van de lening te bespreken.

Lenen aan KMO's omvat altijd een risico van kapitaalverlies. 

Display Harmony

is op zoek naar een totaalbedrag van

35000

Je kan investeren vanaf €5.000 per lening. Vul het formulier hieronder in om vrijblijvend in contact te komen met de ondernemer.

€10.000

reeds opgehaald

De investeringscampagne van

Display Harmony

is afgelopen

Bekijk de andere campagnes

€10.000

reeds opgehaald

Te laat!

Display Harmony

vond haar ambassadeurs al.

Bekijk de andere campagnes

Investeringsvoorwaarden

Winwinlening

type lening

Jaarlijkse aflossing

terugbetaaltermijn

4,25%

jaarlijks bruto rendement

8 jaar

looptijd

30%

waarborg

€5.000

minimale investering

Waarom Display Harmony?

Digital signage klinkt misschien niet meteen bekend in de oren, maar je hebt het ongetwijfeld al gezien. Het is overal te vinden, van bedrijfsfilmpjes aan de receptie van een hotel tot een ticketautomaat in de luchthaven. Alle informatie die weergegeven wordt op een digitaal scherm, is in feite digital signage. Het wordt gebruikt om mensen aan te trekken en te informeren.

Vaak vinden we zulke schermen bij grote organisaties. Maar Lucas Aerbeydt, die voor een bedrijf werkte dat digital signage-oplossingen biedt voor grote spelers, stelde vast dat er ook bij kleinere bedrijven vraag is naar zulke oplossingen. De bestaande pakketten waren echter te complex en te duur voor hen; er was geen digital signage-oplossing op maat van kleinere bedrijven.

Daarom richtte Lucas samen met Thomas Van den Berge Display Harmony op. Deze onderneming maakt toegankelijke software waarmee kleinere ondernemingen hun klanten via digital signage kunnen bereiken.

Activiteit

Met Display Harmony kunnen ook kleinere bedrijven gebruikmaken van beeldschermen om hun zaak te professionaliseren. De onderneming maakt softwarepakketten waarmee klanten op een eenvoudige manier de inhoud van hun schermen kunnen beheren.

"Ons systeem is heel toegankelijk en laagdrempelig. We bieden ook bepaalde sjablonen aan zodat onze klanten heel snel hun weg vinden in het beheren van de content op hun schermen." - Lucas Aerbeydt, co-oprichter Display Harmony

Naast het softwarepakket voor de schermen biedt Display Harmony ook de schermen zelf aan, en dit in samenwerking met partner LG. Maar dankzij een klein extern HDMI-toestel kan de software van Display Harmony voor zowat elk beeldscherm gebruikt worden. Klanten die al een scherm hebben, moeten dus geen grote extra investeringen doen. Afhankelijk van de gekozen formule komt Display Harmony de schermen zelfs configureren in de zaak van de klant.

"Bij het rondgaan van de Horecabeurs ben ik bij Display Harmony terechtgekomen omdat de onderneming een signage-oplossing aanbood. De mooie, eigen ontwikkelde signage-software van Display Harmony is ontwikkeld op ons 'System on Chip', zodat de oplossing van de onderneming rechtstreeks op onze schermen kan worden afgespeeld." - Bruno Cornut, Key Account Manager B2B Belux, LG Electronics
De stand van Display Harmony op de Horecabeurs

Team

Display Harmony werd opgericht door Lucas Aerbeydt en Thomas Van den Berge. Beide founders zijn developers met al heel wat ervaring en een indrukwekkend portfolio, dat ze als werknemer en als freelancer opbouwden.

Lucas en Thomas leerden elkaar kennen bij StarCoders, een bedrijf dat software ontwikkelt. Lucas was er oorspronkelijk zelfs de stagebegeleider van Thomas.

Thomas en Lucas

Toen Lucas met het idee speelde om een bedrijf op te richten dat digital signage- oplossingen biedt voor kleinere spelers, begon hij samen met Thomas de nodige software te ontwikkelen. In november 2018 leverden ze een gebruiksklaar pakket af, na feedback van de eerste klanten zullen ze kijken waar er aanpassingen nodig zijn.

Klanten

Met haar software en beeldschermen mikt Display Harmony voornamelijk op kleinere spelers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan immokantoren die hun beschikbare panden op een strakke manier willen tonen aan geïnteresseerden, aan een huisartsenpraktijk die haar patiënten informeert met behulp van een scherm in plaats van een overvloed aan flyers of aan een kledingwinkel die promoties snel wil kunnen melden aan haar klanten.

"Het gebruiksgemak is een van de sterkste kanten van ons product. Klanten kunnen heel snel promoties, wijzigingen in de openingsuren of andere info melden aan hun klanten. Vanuit de filosofie om laagdrempelig te zijn houden we onze prijzen ook laag." - Thomas Van den Berge, co-oprichter Display Harmony
Scherm bij een klant van Display Harmony

Klanten kunnen kiezen uit 2 pakketten; in het basispakket staan ze zelf in voor de installatie van de beeldschermen. Kiezen ze voor de Pro-formule, dan komt Display Harmony de schermen bij de klant instellen op haar systeem. Daarbij komt nog een eerste aanzet qua inhoud en extra uitleg over het gebruik van de software. In beide pakketten zit uiteraard de nodige ondersteuning vervat.

Activiteit

Team

Klanten

Pers

Investeer mee in

Display Harmony

Display Harmony barst van de ambitie en wil meer klanten helpen. Om de groei te ondersteunen is de onderneming is op zoek naar financiering voor een bedrag van 35.000 euro via winwinleningen.

Met de bijkomende financiële middelen wil Display Harmony een salespersoon aanwerven die bij potentiële klanten de producten gaat voorstellen. Online advertenties zijn een ander verkoopkanaal dat Display Harmony wil gaan gebruiken met de opgehaalde financiering.

Eerder puurde Display Harmony al een mooie samenwerking met LG uit een deelname aan een beurs. Daarom wil de onderneming ook in de toekomst verder inzetten op beurzen waar ze haar producten kan voorstellen. Een deel van de opgehaalde financiering zal dan ook gebruikt worden voor beursdeelnames.

Help jij Display Harmony in haar missie om digital signage ook naar kleinere bedrijven te brengen? Grijp nu je kans om te investeren in deze groeiende onderneming!

Updates

23/4/19

Informatienota Display Harmony

Veelgestelde vragen voor investeerders

Wat is de winwinlening?

De winwinlening is een achtergestelde lening met een looptijd van 8 jaar, waarbij Vlaamse ondernemingen tot 200.000 euro kunnen ontlenen bij Vlaamse particuliere investeerders. De interest is minimaal 1% en maximaal 2% en de investeerder ontvangt ook een jaarlijks belastingkrediet van 2,5%. Daarnaast heeft de investeerder recht op een waarborg van 30% op de verloren hoofdsom in geval van falen.

Hoeveel kost het voor mij om te investeren via WinWinner?

Investeren via WinWinner is voor de investeerder volledig gratis. De administratie- en begeleidingskosten voor het afsluiten van een investering liggen volledig bij de onderneming zelf.

Wat betekent de 30% waarborg bij de winwinlening?

Als de ondernemer het bedrag niet kan terugbetalen wegens een faillisement, onvermogen, vrijwillige of gedwongen ontbinding, kan je een schrapping van de lening vragen bij de overheid via de instantie PMV. Als de lening geschrapt wordt, kan het bedrag van de hoofdsom dat definitief verloren is gegaan voor 30% gerecupereerd worden door middel van een belastingkrediet.

Wanneer kan de waarborg van 30% opgevraagd worden?

Indien blijkt dat de onderneming waaraan je geleend hebt de winwinlening  niet meer zal kunnen terugbetalen, kan je een schrapping van de winwinlening aanvragen bij PMV. Investeerders zullen in hun aangifte personenbelasting het totaal verlies moeten opgeven om recht te hebben op de waarborg van 30%.

Moet ik belastingen betalen op het rendement dat ik ontvang op de lening?

Van de 2% interest die je van de onderneming ontvangt wordt zoals bij andere inkomsten van kapitalen en roerende goederen nog 30% roerende voorheffing afgehouden. Deze roerende voorheffing wordt door de onderneming betaald. Bij een interest van 2% ontvang je dus uiteindelijk 1,4% netto interest. Het totale nettorendement inclusief 2,5% belastingkrediet is dus 3,9%.

Kan ik zien hoe lang de campagne van een onderneming nog loopt?

Een WinWinner campagne staat gemiddeld 60 dagen online. In de informatienota van de onderneming kan je zien wat de start- en einddatum van de campagne is.

Kan ik ook vanuit Brussel, Wallonië of het buitenland investeren?

Nee, enkel particulieren die in het Vlaams Gewest gevestigd zijn, kunnen investeren via de winwinlening.

Waarom investeren via WinWinner?

4,25% jaarlijks rendement
30% waarborg via de overheid
€0 kosten voor investeerder
Screening van dossiers
Administratieve ontzorging

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Kom in contact met deze onderneming

Je hebt nog
00
dagen om te investeren
Of
bekijk de andere campagnesOp zoek naar groeifinanciering?

Ik zoek financiering

Investeren in groeibedrijven?

Ik wil investeren
Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form