Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Investeer in

Gefinancierd

DJAR

Gent
Voeding
Funky food for the healthy soul: een vernieuwend lunchconcept voor bedrijven en werknemers.

45000

totale investeringsbehoefte

5000

minimale investering
Interesse om te investeren?
Bekijk de actieve campagnes ⟶
Funky food for the healthy soul: een vernieuwend lunchconcept voor bedrijven en werknemers.

Wat is DJAR?

Funky food for the healthy soul:

DJAR is een vernieuwend lunchconcept voor bedrijven en werknemers. Gevarieerde, verse, seizoensgebonden en funky maaltijden worden rechtstreeks op het werk geleverd in herbruikbare jars: ready-to-eat en ready-to-go. Snel, handig om mee te nemen en telkens weer verrassend lekker. 

Sterke groei

DJAR schoot op 1 april officieel uit de startblokken en is daarmee al een heel jaar bezig om het concept in de markt te zetten. De precieze invulling werd uitgebreid getest en bijgeschaafd aan de hand van testlunches en feedbackrondes. Vandaag hebben al meer dan 90 bedrijven onze DJAR’s besteld.

Met DJAR willen we in en rond Gent dé referentie worden op vlak van gezond en funky fastfood dat gemakkelijk en toegankelijk te bestellen is via een flexibele bestelformule.

Fast-served food concept:

Lekker en gezond. Vers en puur. Uniek en verrassend.

Je kan DJAR’s bestellen voor 2 verschillende doeleinden:

1. Je kiest voor een vaste DJAR-abonnementsformule en een vaste DJAR-day. Dankzij onze DJAR van de week krijg je elke week een nieuw gerecht geleverd op jouw DJAR-day naar keuze. Hierin kan je kiezen voor vlees of veggie en voor medium of large.

2. Je bestelt eenmalig je DJAR’s voor meetings, afterworks, personeelsfeestjes, seminaries of andere bedrijfsevenementen.

DJAR is meer dan een lunch in een glazen bokaal: het is een ervaring. Zo richt DJAR de aandacht op gematigdheid, balans, en simpele, gezonde gerechten. Elke DJAR is een weldoordachte samenstelling van vitaminen, vezels, proteïnen en koolhydraten. Kortom, een evenwichtige, uitgebalanceerde maaltijd die je een verzadigd gevoel geeft.

Bij DJAR houden we van de seizoenen: onze chef stelt een creatief maar doordacht menu samen dat inspeelt op het seizoen. We gebruiken steeds verse, lokale producten die met veel liefde worden verwerkt tot een ware smaakexplosie.

Daarbij willen we via hergebruik en recyclage ons steentje bijdragen aan het klimaat en mensen aanzetten om hun duurzame ideeën te delen via de DJAR-community.

ALL YOU HAVE TO DO IS SHAKE-IT! SHAKE YOUR DJAR TO ACTIVATE THE DJAR POWER

ALISON – GENIUS IN THE KITCHEN

Alison werkt sinds juni 2017 mee aan de uitbouw van DJAR als genius in the kitchen. Ze heeft twee jaar ervaring opgedaan in tweesterrenzaak Vrijmoed en gooit zich nu volop in het uitrollen van DJAR: van het uitdenken, testen en lanceren van heerlijke DJAR gerechten tot de opbouw van het assortiment aan DJAR’s en het aansturen van het keukenpersoneel. Ook de onderhandelingen met leveranciers neemt ze voor haar rekening en als medezaakvoerder staan ook administratie, sales en HR op haar programma.

DANIELLE – CHIEF DJAR MAKER

Daniëlle is een enthousiaste foodie en go-getter die intensief bezig is met sport en gezondheid. Op haar naamkaartje prijkt de titel Chief DJAR Maker. Ze heeft een masterdiploma in Creativity en Marketing. DJAR is haar bezieling, waarbij ze haar passie voor food, marketing en ondernemerschap perfect combineert. Ze staat in voor het concept en company development en is verantwoordelijk voor het zoeken naar creatieve manieren om de producten te promoten en op een juiste manier te positioneren. Verder zal Daniëlle de sales, marketing, partnerships en administratie op zich nemen.

Samen willen we van DJAR dé referentie maken op vlak van gezonde en originele lunches en het concept naar een hoger niveau tillen door verrassende, seizoensgebonden gerechten naar de klant te brengen en van hun maaltijd een echte belevenis te maken. Daarnaast laten we ons omringen door DJAR-believers: vrienden, familie en ondernemers die ons bijstaan in de productie, die zich thuis voelen in deze ondernemerswereld en graag hun feedback verlenen of die enige ervaring hebben in de foodwereld en deze graag met ons delen. Eén ding hebben ze gemeen: ze voelen ook die DJAR POWER en willen DJAR verder helpen, doen groeien en mee in de markt zetten.

 

Eten is beleven!

Gezonder leven komt alsmaar hoger in de prioriteitenlijst van de gemiddelde Vlaming. De intentie is er, alleen heeft niet iedereen tijd, inspiratie of toegang tot een gezonde en lekkere lunch. Zo ontstond het idee om een creatief, verrassend, vers en gezond lunchconcept te ontwikkelen voor bedrijven en hun werknemers. Snel en op kantoor geleverd, in een jar. Hapklaar en good-to-go, dus. Zo spaar je enorm veel tijd uit zonder compromissen te sluiten. Een win-win voor heel wat van onze klanten.

En natuurlijk wilt het oog ook wat: onze lunch moet niet alleen gezond, lekker en snel zijn, het moet er ook aantrekkelijk uitzien. DJAR speelt in op de beleving van de maaltijd, enerzijds door de originele en persoonlijke verpakking en anderzijds met het concept “Shake it before you eat it!”.

Duurzaam

Als laatste draagt DJAR duurzaamheid hoog in het vaandel. Mede hierdoor hergebruikt en recycleert DJAR alle DJAR’s om verspilling tegen te gaan.

We laten onze klanten graag even aan het woord:

  • Wij werkten samen met DJAR voor een netwerkevent. 50 enthousiaste vrouwen genoten van de DJAR’s en voelden de DJAR power! Heerlijke variaties, een super samenwerking en leuke reacties van onze deelnemers. Kortom, een aanrader voor netwerkevents! - Katrien Giebens - Women’s District

  • Overheerlijke en gezonde lunch op een originele manier gepresenteerd! Wij zijn alvast fan! Shake it, eat it, feel it! - Melanie Luyckx – BookU

  • Wij bestelden de DJAR’s op kantoor (Gent) om te breken met de cliché broodjeslunch en eens iets nieuws te proberen. De lichte en gezonde maaltijden van DJAR zitten verwerkt in een leuke bokaal en zijn superlekker. De bestelling werd heel vlot opgevolgd, de levering verliep volgens plan en de lunch was heerlijk. Fijn dat er ook aan het milieu gedacht wordt door de maaltijden te serveren in een te hergebruiken bokaal. Way to go, Daniëlle! -  Caroline Van Keymeulen – Agence C

  • Heel lekker en leuk concept. Niets gaat boven een lekkere en gezonde lunch voor onze werknemers! Bij GreenPan zijn wij alvast grote fan van DJAR! -Thomas Bataille – Greenpan

 

DJAR kwam al verschillende keren in de pers, hieronder enkele publicaties:

Meet Me Magazine

June

Thisistember

De Hipste adresjes van Gent

Made in Oost-Vlaanderen

Jammer, nog geen updates over deze campagne. 

Investeer mee in

DJAR

We zijn goed bezig bij DJAR, het gaat vooruit. Waarom investeren in DJAR?

Gezien het arbeidsintensieve productieproces hebben we nood aan een eigen keuken en productieruimte, evenals een goed draaiend productieteam dat in de toekomst het aspect food op zich zal nemen. Naast ons team is het ook belangrijk dat onze naamsbekendheid snel groeit. We willen ons als gevestigde waarde profileren op de markt van gezond en funky fastfood in en rond Gent.

Om het concept verder in de markt te zetten en te doen groeien, zijn we op zoek naar een bijkomende financiering. Dat bedrag zal gebruikt worden voor:

  • Personeel: DJAR is steeds op zoek naar keukenhulpen, foodies, jobstudenten en operationele krachten die ook in onze DJAR power geloven.
  • Een productieruimte: huurkeuken of eigen keuken/pand om meer productie aan te kunnen, opslag + uitbreiding van de DJAR-formules. Wij willen heel graag het concept en de DJAR-identiteit en de gerechten in eigen handen houden.
  • Transport: nood aan een eigen bestelwagen om de DJAR’s te leveren op locatie en terug op te halen.
  • Sales en marketing: Google AdWords, Facebook advertising, promofilmpjes, flyers, banners, sampling, etc.
  • Beperkte verloning voor het team.

DJAR wil via de winwinlening €37.500 ophalen.

Naast de winwinlening zal DJAR ook een banklening aangaan voor €37.500 en een eigen inbreng voorzien van €15.000.

DJAR zoekt investeerders die willen helpen meebouwen aan de DJAR-strategie en -visie. Knappe koppen die mee helpen nadenken over de uitbreiding van onze verschillende DJAR-formules, partnerships, samenwerkingen op de werkvloer, ophaalpunten en geografische werkgebieden. Ben jij de persoon die we zoeken?

DJAR

Gent
Voeding

Investeer mee
Completed

Investeringsbehoefte

45000Gescreend door Senior Consultant Vlaanderen

Meer informatie over Senior Consultants Vlaanderen

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Contactgegevens