Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Investeer in

100% gefinancierd

DORST

Gent
Horeca

50000

totale investeringsbehoefte

5000

minimale investering
Interesse om te investeren?
Bekijk de actieve campagnes ⟶

DORST?

DORST is gespecialiseerd in het vervaardigen van high-quality cocktails in vaten. 

We maken het daarmee, als eerste bedrijf in België, mogelijk om kwaliteitsvolle cocktails op een heel efficiënte en snelle manier aan te bieden aan het brede publiek in grote volumes.  

 

Hoe werkt het? 

Wij nemen al het werk op ons waardoor cateraars, event organisatoren, of horecaondernemers enkel en alleen nog hoeven te tappen wanneer er om een cocktail wordt gevraagd. Daarmee besparen zij op heel wat tijd, personeelskosten, voorbereidingswerk, en worden hun klanten tot 8x sneller voorzien van cocktails. 

Sterke organische groei

Sinds de officiële start op 15 juni 2017 zijn we organisch gegroeid en werden reeds 16 448 coctails getapt op 44 evenementen, in 11 horecazaken, bij 2 top cateraars, en 1 groot festival. De DORST-family breidt zich iedere maand uit met nieuwe zaken/evenementen die de meerwaarde zien van onze originele approach. 

Nieuwe ambassadors gezocht 

DORST wil op wereldniveau hét go-to bedrijf worden voor ready-to-serve cocktails. Inderdaad, ambitieus plan, we hebben dus nog een lange weg voor de boeg! Deze weg hopen we dan ook niet helemaal alleen te bewandelen, en juist daarom zijn we op zoek naar aantal DORST ambassadors: mensen die sterk geloven in ons verhaal en hierin willen meegroeien door het gezicht te worden van DORST. Je kan ambassador worden door DORST financieel te ondersteunen via Winwinner. 

Naast het rendement krijg je als  investeerders een persoonlijke betrekking bij onze werking d.m.v. uitnodigingen voor onze 3-maandelijkse cocktail tastings waarin je kan mee beslissen over onze nieuwste cocktails. Daarbovenop kan je genieten van een exclusieve cocktail workshop door Jürgen Nobels.

We mochten reeds 2 ambassadors verwelkomen in ons team. 

Worldclass cocktails

Onze cocktails worden zorgvuldig gecreëerd en samengesteld door mede-vennoot en gerenommeerde bartender, Jürgen Nobels. Hij werd in 2015 bekroond tot beste bartender van België en snelste bartender ter wereld, en heeft daarnaast werkervaring bij Pure C, Uncle Babes, en Old Fashioned.

Ons basisassortiment bestaat uit 8 populaire koude, en 3 warme cocktails. Ja u hoort het goed, onze installaties kunnen ook irish coffee’s aan 85°C tappen! Naast dit alcoholisch assortiment zijn we volop bezig met de uitbreiding van een non-alcoholische lijn. Zo kan je vandaag al genieten van onze non-alcoholic Honey-Ginger Lemonade.

Als extra frisse toets carboniseren we het merendeel van onze cocktails, zodat je steeds een échte bruisende cocktail kan ervaren.

DORST is deels een familiebedrijf, de gebroeders Felix en Victor Höfte, hun neef Dimi Lesseine en vriend Jurgen Nobels. Wij zijn jonge, gedreven gasten met een sterke ondernemingszin en een torenhoge ambitie.

Jurgen Nobels

Als Cocktail Genius is Jurgen verantwoordelijk voor de cocktail creatie binnen de organisatie. Hij heeft een achtergrond als bartender bij Pure C, Uncle Babes, Old Fashioned, en werd in 2015 bekroond tot beste bartender van België en snelste bartender ter wereld.  

Dimi Lesseine

Als Business Developer is Dimi verantwoordelijk voor het zoeken naar nieuwe groeimogelijkheden, zowel binnen als buiten de organisatie. Hij heeft een achtergrond in Events, Sales en Communicatie.

Victor Höfte

Als Head of Production is Victor verantwoordelijk voor het stroomlijnen van ons productieproces. Hij heeft een achtergrond in Industrial Product Design.  

Felix Höfte

Als Marketing Strategist is Felix verantwoordelijk voor het zoeken naar creatieve manieren om ons producten te promoten en op een juiste manier te positioneren. Hij heeft een achtergrond in Marketing Management.

Als premium cocktail merk positioneren wij ons als hét go-to bedrijf voor iedereen die heel snel en eenvoudig hoogkwalitatieve cocktails wil serveren. 

Waar we voor staan:

Consistency

Aangezien wij alle ingrediënten steeds nauwkeurig afmeten en samenstellen, garanderen wij steeds “the perfect serve”, ongeacht de complexiteit van de cocktail.

Efficiency 

Doordat je onze cocktails tapt, kunnen je klanten tot 8x sneller bediend worden. Hierdoor verhoog je je omzet, terwijl éénzelfde hoge kwaliteit behouden blijft. Gelijktijdig verminder je in arbeid –en handelingskosten, en vereenvoudig je je stock –en waste management. 

Sustainability 

Onze perfect recycleerbare, luchtledige vaten verzekeren een lange houdbaarheid en geen verspilling. Verder trachten we onze ecologische voetafdruk te reduceren door maatregelen te nemen zoals het minimaliseren van verpakking–en uitstootkosten door steeds ingrediënten in bulk aan te kopen bij lokale leveranciers. 

Potentieel

Momenteel kan je DORST vinden in 11 verschillende horecazaken in Gent, Antwerpen, Leuven en Brussel. Daarnaast werken we samen met 2 Vlaamse top cateraars, en krijgen we iedere week aanvragen voor nieuwe evenementen. In de komende periode willen we vooral focussen op een sterke bouw aan ons merkimago in de horecawereld door samen te werken met zaken die matchen aan onze merkidentiteit. 

Ook op de festivals deze zomer willen we onze cocktails aan de man brengen. Zo sloten we reeds een overeenkomst met Copacobana en Beauville, en werken we aan een échte Jazz cocktail voor Gent Jazz en Jazz Middelheim. Tenslotte hebben we reeds een partnership met Fever-Tree, en zijn we in gesprek met enkele grote drankproducenten (Bacardi, Pernod-Ricard, Campari, Jet Import) om een samenwerking uit te werken op nationaal –en binnenkort ook internationaal niveau…

Investeer mee in

DORST

DORST is op zoek naar een bijkomende investering van €50.000 om te kunnen groeien.

We gaan op zoek naar nieuwe ambassadors die in ons concept geloven en een deel willen uitmaken van onze groei.

Naast het rendement krijg je als  investeerders een persoonlijke betrekking bij onze werking d.m.v. uitnodigingen voor onze 3-maandelijkse cocktail tastings waarin je kan mee beslissen over onze nieuwste cocktails. Daarbovenop kan je genieten van een exclusieve cocktail workshop door Jürgen Nobels.

Deze middelen zullen gebruikt worden voor:

  • Een afvulinstallatie om het productieproces efficiënter te maken
  • Aankoop mobiele tapinstallaties 
  • Webshop waarmee we B2C kunnen verkopen
  • Bijkomend onderzoek en ontwikkeling

Er werd reeds €20.000 opgehaald via de winwinlening.

DORST

Gent
Horeca

Investeer mee vanaf
€5000




Completed

Investeringsbehoefte

50000



Gescreend door Senior Consultant Vlaanderen

Meer informatie over Senior Consultants Vlaanderen

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Contactgegevens

Ontdek meer ondernemingen ⟶