Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Investeer in

Gefinancierd

E-light BVBA – Design Uw Lamp

Gent/Drongen
Verlichting

25000

totale investeringsbehoefte

5000

minimale investering
Interesse om te investeren?
Bekijk de actieve campagnes ⟶
Design Uw Lamp is een jonge en dynamische onderneming die gespecialiseerd is in online-verkoop van uniek samengestelde designverlichting. Vond reeds 5000 Euro via winwinlening

“Design uw lamp” is een nieuwe, leuke webshop die inspeelt op de trend ‘unieke interieuritems op maat’.Hier kan je alles zelf kiezen en samenstellen, van plafondkapje tot de lamp zelf. Dit zorgt ervoor dat je echt een item hebt die volledig op maat is gemaakt.De prijzen liggen heel verschillend, afhankelijk van je eigen samenstelling.

Zowel jonge mensen, met een bepaald budget, als iets oudere mensen die gewoon iets mooi willen hebben, ongeacht het budget, kunnen hier zeker iets vinden.

Mijn visie draagt bij tot het idee dat de klant zelf creatief kan zijn door hen oneindig veel mogelijkheden tot creëren aan te bieden.Wanneer hij/zij toch niet exact vindt wat hij/zij wil dan kan er altijd contact met ons worden opgenomen, wij staan dicht bij de klant en bieden ook zeker hulp in het kiezen van de perfecte verlichting.

Activiteit

In 2008 startte ik (Miguel Devisch, zaakvoerder) E-light bvba op, een jong en dynamisch elektriciteitsbedrijf.

Ik had als doel een goede naam en mooi klantenbestand op te bouwen in de omgeving van Gent.

Nu, 6 jaar later is dit doel bereikt en gaan we een stap verder. In de afgelopen jaren heb ik verschillende verlichting cursussen gevolgd.

Zo heb ik o.a. een bachelor verlichting gehaald aan de KAHO In Gent.

Verlichting is altijd iets geweest waar ik veel interesse in had. Via E-light gaf ik mijn klanten advies voor binnen- en buitenverlichting.Toch kreeg ik vaak de vraag naar iets uniek, iets wat meer bij de persoonlijke stijl van de klant past.Na een bezoek aan Light & Built in Düsseldorf begon het idee ‘Design uw lamp’ te ontstaan.

Het leek mij een uniek concept om als consument alles zelf te kunnen kiezen, zonder de onderdelen te moeten zoeken bij verschillende winkels.

Na een gesprek met onze webdesigner en marketingverantwoordelijke kwamen we tot een uniek en leuk idee die perfect aansloot bij hetgeen ik in gedachten had.We zouden een interactieve webshop samenstellen. Deze gloednieuwe webshop geeft de klant de kans om hun verlichting samen te stellen naar hun eigen behoeften.Jong, oud, man, vrouw. Iedereen vind hier wel iets naar hun smaak. Zowel voor de creatieve als de minder creatieve persoon is deze website toegankelijk.

Deze is gebruiksvriendelijk opgesteld zodat elke persoon hiermee overweg kan. De interactieve pagina zorgt ervoor dat je duidelijk jouw eigen samengestelde lamp kan zien en bewerken.

Team

Klanten

Pers

Investeer mee in

E-light BVBA – Design Uw Lamp

Het doel van deze nieuwe uitdaging is hetzelfde als wanneer je een nieuwe zaak opstart.Ik wil de klant iets uniek bieden en ervoor zorgen dat ook deze uitdaging succesvol wordt.

Updates

Jammer, nog geen updates over deze campagne. 

E-light BVBA – Design Uw Lamp

Gent/Drongen
Verlichting

Investeer mee

Of
bekijk de andere campagnesCompleted

Investeringsbehoefte

25000Gescreend door Senior Consultant Vlaanderen

Meer informatie over Senior Consultants Vlaanderen

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Contactgegevens

Op zoek naar groeifinanciering?

Ik zoek financiering

Investeren in groeibedrijven?

Ik wil investeren

Zoek je financiering?

Schrijf je vrijblijvend in

Wil je investeren?

Bekijk de bedrijvenlijst