Investeringsproject
Winwinlening
Oost-Vlaanderen
Gent/Drongen
Verlichting

E-light BVBA – Design Uw Lamp

Design Uw Lamp is een jonge en dynamische onderneming die gespecialiseerd is in online-verkoop van uniek samengestelde designverlichting. Vond reeds 5000 Euro via winwinlening
Wat is een WinWinner campagne?

Via WinWinner kunnen ondernemers hun ambitieuze groeiplannen met hun netwerk delen om hun ambassadeurs te laten investeren via voordelige leningen zoals de winwinlening. Zo kan de ondernemer verder groeien en haar plannen waarmaken. We brengen je graag in contact met de onderneming om de voorwaarden van de lening te bespreken.

Lenen aan KMO's omvat altijd een risico van kapitaalverlies. 

E-light BVBA – Design Uw Lamp

is op zoek naar een totaalbedrag van

25000

Je kan investeren vanaf €5.000 per lening. Vul het formulier hieronder in om vrijblijvend in contact te komen met de ondernemer.

reeds opgehaald

De investeringscampagne van

E-light BVBA – Design Uw Lamp

is afgelopen

Bekijk de andere campagnes

reeds opgehaald

Te laat!

E-light BVBA – Design Uw Lamp

vond haar ambassadeurs al.

Bekijk de andere campagnes

Investeringsvoorwaarden

Winwinlening

type lening

Jaarlijkse aflossing

terugbetaaltermijn

4,25%

jaarlijks bruto rendement

8 jaar

looptijd

30%

waarborg

€5.000

minimale investering

“Design uw lamp” is een nieuwe, leuke webshop die inspeelt op de trend ‘unieke interieuritems op maat’.Hier kan je alles zelf kiezen en samenstellen, van plafondkapje tot de lamp zelf. Dit zorgt ervoor dat je echt een item hebt die volledig op maat is gemaakt.De prijzen liggen heel verschillend, afhankelijk van je eigen samenstelling.

Zowel jonge mensen, met een bepaald budget, als iets oudere mensen die gewoon iets mooi willen hebben, ongeacht het budget, kunnen hier zeker iets vinden.

Mijn visie draagt bij tot het idee dat de klant zelf creatief kan zijn door hen oneindig veel mogelijkheden tot creëren aan te bieden.Wanneer hij/zij toch niet exact vindt wat hij/zij wil dan kan er altijd contact met ons worden opgenomen, wij staan dicht bij de klant en bieden ook zeker hulp in het kiezen van de perfecte verlichting.

Activiteit

In 2008 startte ik (Miguel Devisch, zaakvoerder) E-light bvba op, een jong en dynamisch elektriciteitsbedrijf.

Ik had als doel een goede naam en mooi klantenbestand op te bouwen in de omgeving van Gent.

Nu, 6 jaar later is dit doel bereikt en gaan we een stap verder. In de afgelopen jaren heb ik verschillende verlichting cursussen gevolgd.

Zo heb ik o.a. een bachelor verlichting gehaald aan de KAHO In Gent.

Verlichting is altijd iets geweest waar ik veel interesse in had. Via E-light gaf ik mijn klanten advies voor binnen- en buitenverlichting.Toch kreeg ik vaak de vraag naar iets uniek, iets wat meer bij de persoonlijke stijl van de klant past.Na een bezoek aan Light & Built in Düsseldorf begon het idee ‘Design uw lamp’ te ontstaan.

Het leek mij een uniek concept om als consument alles zelf te kunnen kiezen, zonder de onderdelen te moeten zoeken bij verschillende winkels.

Na een gesprek met onze webdesigner en marketingverantwoordelijke kwamen we tot een uniek en leuk idee die perfect aansloot bij hetgeen ik in gedachten had.We zouden een interactieve webshop samenstellen. Deze gloednieuwe webshop geeft de klant de kans om hun verlichting samen te stellen naar hun eigen behoeften.Jong, oud, man, vrouw. Iedereen vind hier wel iets naar hun smaak. Zowel voor de creatieve als de minder creatieve persoon is deze website toegankelijk.

Deze is gebruiksvriendelijk opgesteld zodat elke persoon hiermee overweg kan. De interactieve pagina zorgt ervoor dat je duidelijk jouw eigen samengestelde lamp kan zien en bewerken.

Team

Klanten

Pers

Investeer mee in

E-light BVBA – Design Uw Lamp

Het doel van deze nieuwe uitdaging is hetzelfde als wanneer je een nieuwe zaak opstart.Ik wil de klant iets uniek bieden en ervoor zorgen dat ook deze uitdaging succesvol wordt.

Updates

De ondernemer heeft nog geen updates over deze campagne geplaatst. 
Kom binnenkort nog eens kijken!

Veelgestelde vragen voor investeerders

Wat is de winwinlening?

De winwinlening is een achtergestelde lening met een looptijd van 8 jaar, waarbij Vlaamse ondernemingen tot 200.000 euro kunnen ontlenen bij Vlaamse particuliere investeerders. De interest is minimaal 0,875% en maximaal 1,75% en de investeerder ontvangt ook een jaarlijks belastingkrediet van 2,5%. Daarnaast heeft de investeerder recht op een waarborg van 30% op de verloren hoofdsom in geval van falen.

Hoeveel kost het voor mij om te investeren via WinWinner?

Investeren via WinWinner is voor de investeerder volledig gratis. De administratie- en begeleidingskosten voor het afsluiten van een investering liggen volledig bij de onderneming zelf.

Wat betekent de 30% waarborg bij de winwinlening?

Als de ondernemer het bedrag niet kan terugbetalen wegens een faillisement, onvermogen, vrijwillige of gedwongen ontbinding, kan je een schrapping van de lening vragen bij de overheid via de instantie PMV. Als de lening geschrapt wordt, kan het bedrag van de hoofdsom dat definitief verloren is gegaan voor 30% gerecupereerd worden door middel van een belastingkrediet.

Wanneer kan de waarborg van 30% opgevraagd worden?

Indien blijkt dat de onderneming waaraan je geleend hebt de winwinlening  niet meer zal kunnen terugbetalen, kan je een schrapping van de winwinlening aanvragen bij PMV. Investeerders zullen in hun aangifte personenbelasting het totaal verlies moeten opgeven om recht te hebben op de waarborg van 30%.

Moet ik belastingen betalen op het rendement dat ik ontvang op de lening?

Van de 0,875% tot 1,75% interest die je van de onderneming ontvangt wordt zoals bij andere inkomsten van kapitalen en roerende goederen nog 30% roerende voorheffing afgehouden. Deze roerende voorheffing wordt door de onderneming betaald.

Kan ik zien hoe lang de campagne van een onderneming nog loopt?

Een WinWinner campagne staat gemiddeld 60 dagen online. In de informatienota van de onderneming kan je zien wat de start- en einddatum van de campagne is.

Kan ik ook vanuit Brussel, Wallonië of het buitenland investeren?

Nee, enkel particulieren die in het Vlaams Gewest gevestigd zijn, kunnen investeren via de winwinlening.

Waarom investeren via WinWinner?

4,25% jaarlijks rendement
30% waarborg via de overheid
€0 kosten voor investeerder
Screening van dossiers
Administratieve ontzorging

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Kom in contact met deze onderneming

Je hebt nog
00
dagen om te investeren
Of
bekijk de andere campagnesOp zoek naar groeifinanciering?

Ik zoek financiering

Investeren in groeibedrijven?

Ik wil investeren
Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form