Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Investeer in

Gefinancierd

Fanti Food International

Testelt
Voeding

99000

totale investeringsbehoefte

5000

minimale investering
Interesse om te investeren?
Bekijk de actieve campagnes ⟶
Als international speler in de voedingssector is Fanti Food International gespecialiseerd in de import en export van voedingsproducten.

Fanti Food International is een familiebedrijf met meer dan veertig jaar ervaring. Wij zijn in 1976 gestart met de productie en verdeling van surimiproducten.

Ondertussen is ons bedrijf uitgegroeid tot een internationale speler, gespecialiseerd in de import en export van voedingsproducten. Wij zoeken voor onze klanten op maat gemaakte oplossingen en concentreren ons op het aanbieden van kwaliteitsvolle en natuurlijke producten.

Geïnspireerd door onze klanten willen we deze groei verder zetten door ons gamma van producten uit te breiden naar deegwaren, vlees-en zuivelproducten. 

Activiteit

"Passion is our main ingredient"

40 jaar geleden startte Fanti Food International met de eigen productie van surimi in Japan. Ons aanbod evolueert doorheen de tijd naar een volledig sea-food pakket.

Vandaag werken we met tal van partners samen om import en export van onze sea-food producten mogelijk te maken en dit telkens onder strikte voorwaarden waarbij we kwaliteit en efficiëntie hoog in het vaandel dragen. Dankzij onze jarenlange ervaring is Fanti Food International een in- & outsourcing management expert geworden.

Ons doel is: door goed naar de klant te luisteren, een volledige “customer-made” oplossing aan te bieden!

Geïnspireerd door de grote vraag van onze klanten naar meer kwaliteitsvolle producten, hebben we besloten ons gamma volledig uit te breiden. Naast het traditionele sea-food aanbod verkopen we nu ook vlees-, deegwaren en zuivelproducten. Ons sterkste punt is dat we een platform aanbieden met een volledig assortiment kwaliteitsvolle voedingsproducten én een efficiënte werking steeds aangepast aan de behoeften van onze klanten.

Om deze uitbreiding te ondersteunen is Fanti Food International op zoek naar extra financiële middelen.

Team

TOM JORIS:

Zaakvoerder Fanti Food International

In 2009 nam Tom het roer over van zijn vader. Met zijn passie voor het product en kennis van zaken, werkt hij aan de groei van FantiFood.

ROOS GODDERIE :

Sales & Office manager

Roos is een zeer gedreven dame die al 15 jaar lang instaat voor de vlotte werking van Fanti Food International.

AN LAZOEN:

Business assistant

In haar functie is Ann verantwoordelijk voor de efficiënte afhandeling van administratie en ondersteuning van de uitvoering van het beleid.

MAAIKE VANDENHOVE:

Quality & Sales

Met haar 15 jaar ervaring in de voedingssector, legt Maaike haar focus op de kwaliteitscontrole en de verkoop van de Fanti Food International producten.

Klanten

Fanti Food International is de voorbije jaren sterk gegroeid, zowel op de nationale als internationale markt. Ons doel is om verder te blijven groeien, niet enkel door uitbreiding van het aanbod, maar ook door het versterken van de klantenrelaties.

Onze klanten bestaan uit industriële marktleiders, waaronder Père Lejeune en Jebo Food, maar ook uit distributeurs en grootwarenhuizen, zoals Makro en Cock’s vleeswaren.

Omdat de klant bij ons centraal staat hebben we gehoor gegeven aan hun behoefte aan één volwaardig platform waar ze al hun nodige voedingsproducten kunnen verkrijgen.

Om onze uitbreiding verder door te trekken hebben we daarom besloten om de naam Fanti Crab te veranderen in Fanti Food International aangezien ons aanbod niet enkel visproducten omvat maar ook deegwaren, vlees- en zuivelproducten.

Onze concurrenten op de markt beschouwen we als partners. We proberen zoveel mogelijk succesvolle samenwerkingen aan te gaan om zo ons aanbod te ondersteunen en onze klanten te voorzien in hun behoeften.

Fanti Food International heeft een sterke positie op de markt, niet enkel door 40 jaar ervaring, maar ook door de unieke en persoonlijke aanpak en het strikte toezicht op de kwaliteit van de productie.

Pers

Investeer mee in

Fanti Food International

Financieringsbehoefte: €99.000

Om onze ambitieuze doelstellingen te bereiken en uit te breiden is er een bijkomende behoefte aan financieringsmiddelen.

Deze extra middelen zullen we gebruiken om te investeren in de verdere ontwikkeling van ons marketingbeleid en het aanwerven van personeel.

Dit zal ons de mogelijkheid geven om onze omzet van 3 miljoen te verhogen naar 10 miljoen, op drie jaar tijd. 

Onze marketingstrategie houdt o.a. in:

  • Deelname aan internationale beurzen
  • Optimaliseren van de website
  • Aankoop van promotiemateriaal

Het opgehaald bedrag wordt gecombineerd met bestaande leningen en eigen inbreng:

  • € 200.000 zal worden verstrekt via een bancaire lening; en
  • € 50.000 euro via eigen middelen.

Updates

Jammer, nog geen updates over deze campagne. 

Fanti Food International

Testelt
Voeding

Investeer mee

Of
bekijk de andere campagnesCompleted

Investeringsbehoefte

99000Gescreend door Senior Consultant Vlaanderen

Meer informatie over Senior Consultants Vlaanderen

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Contactgegevens

Op zoek naar groeifinanciering?

Ik zoek financiering

Investeren in groeibedrijven?

Ik wil investeren

Zoek je financiering?

Schrijf je vrijblijvend in

Wil je investeren?

Bekijk de bedrijvenlijst