Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Investeer in

100% gefinancierd

Fox Factor

Destelbergen
Kleding

50000

totale investeringsbehoefte

5000

minimale investering
Interesse om te investeren?
Bekijk de actieve campagnes ⟶

YOUR CURVES ARE SEXY. SO ARE OUR JEANS.

Fox Factor vervaardigt plus-size jeans voor vrouwen met curves vanaf maat 42 tot en met maat 52.

Wist u dat 57% van alle dames wereldwijd een kledingmaat draagt groter dan maat 44? Wist u daarenboven dat slechts 3% van alle modemerken plus-size kledij maken? Kortom, de vraag overstijgt het aanbod immens. Onze eerste plus-size jeans collectie werd gelanceerd in januari 2017 en werd door zowel binnenlandse als buitenlandse pers geprezen voor het innovatieve idee.Fox Factor jeans staat voor een perfecte pasvorm, premium stoffen & trendy washings.

‘Global Brand To Watch’

WGSN, een vooraanstaand Trends & Forecasting agency in de VS, heeft Fox Factor verkozen tot één van de ‘Global Brands To Watch’. Dit heeft ervoor gezorgd dat we op een korte termijn deals hebben gesloten met grote spelers zoals Zalando en Navabi.

Fox Factor specialiseert zich in het creëren en vervaardigen van jeans voor curvy vrouwen.

Het succes van Fox Factor jeans rust op 3 pijlers:

FIT

Jeans is het meest gedragen kledingstuk ter wereld, echter, voor dames met een maat meer is het vinden van een goede jeans geen evidentie. We zijn er bij Fox Factor in geslaagd om een perfecte pasvorm te creëren. Er werd bijna een jaar research & development geïnvesteerd in het maken van een pasvorm die gegoten zit op het lichaam van curvy dames.

DENIM

Onze jeans is gemaakt uit Italiaanse denim stoffen met een hoge kwaliteit. Deze stoffen worden zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat we onze klanten een topproduct kunnen aanbieden. Het gebruik van premium stoffen zorgt ervoor dat de jeans mooi aanpast en z’n vorm na verloop van tijd niet verliest.

TRENDS

Plus-size kleding is, in de meeste gevallen, ouderwets en vormloos. Plus-size vrouwen willen dit helemaal niet, integendeel, dames met curves willen zich kunnen kleden zoals dames met een kleinere maat. Ongeacht de kledingmaat, moet elke vrouw de mogelijkheid hebben om zich trendy en modieus te kunnen kleden.

Fox Factor volgt de modetrends op de voet en verwerkt deze trends in onze collecties. Het is voor ons uitermate belangrijk dat we mooie trendy mode kunnen brengen. De trends waar plus-size dames wereldwijd op wachten.

ZAAKVOERDER

Kim Seghers is de oprichtster en zaakvoerder van Fox Factor. Voor de opstart van Fox Factor, was Kim meer dan 10 jaar zaakvoerder van een SAP security consultancy firma. In samenwerking met een mede-zaakvoerder heeft Kim ervoor gezorgd dat haar consultancy bedrijf uitgroeide tot een succesvolle onderneming met een jaarlijkse omzet van 4,2 miljoen euro. Kim besloot in 2015 haar passie te volgen en een nieuwe uitdaging aan te gaan in plus-size mode.

Kim Seghers

Vooraleer Kim besloot om van start te gaan, heeft ze zich 1,5 jaar verdiept in de fashion business om op deze manier een grondige kennis van de fashion industrie op te doen.

Kim is verantwoordelijk voor het algemeen management van Fox Factor. De belangrijkste taken van Kim bestaan uit design & sales. Voor andere taken wordt zij ondersteund door Freelance professionals.

Ter versterking zal binnenkort een bijkomende managing partner het team van Fox Factor vervoegen.

DE ENIGE EUROPESE SPELER

Fox Factor is het énige Europese plus-size jeans mode label. In de modewereld rust er helaas nog steeds een stigma op plus-size kleding desalniettemin de meerderheid van de vrouwen wereldwijd als plus-size worden beschouwd.

VRAAG OVERTREFT AANBOD

57% van alle dames wereldwijd zijn plus-size. Echter, slechts 7% van de modemerken wereldwijd bieden plus-size kleding aan. Gezien de overgrote meerderheid (93%) van mode labels stoppen bij maat 44 is de vraag naar trendy plus-size kledij gigantisch.

CONCURRENTEN

Er zijn slechts een handvol plus-size kleding merken wereldwijd die plus-size jeans aanbieden zoals NYDJ, Good American & Slink Jeans.

KLANTEN GETUIGENISSEN

Maica – 3 maart 2017

 

Beste,

 

Ik ben heel erg tevreden met de aankoop van jullie jeans-broeken! 

Zalig concept. Ze zitten heel erg lekker en het zijn mooie modellen!

 

Een vraagje, zouden jullie nog modellen uitbrengen deze lente-zomer 2017?

De modellen die nu op jullie website staan zijn allemaal ‘gaten-broeken’, maar een standaard (donker)blauwe denim jeans, ontwerpen jullie die ook? Ik denk wel dat daar heel veel vraag zou naar zijn en als die dan ook even lekker zit dan jullie andere modellen, zou ik als eerste zo een exemplaar willen kopen!!! ;-) 

 

Blijf zo verder doen en hopelijk tot snel!

 

Vriendelijke groeten

Maica

 

 

 

 

Jammer, nog geen updates over deze campagne. 

Investeer mee in

Fox Factor

Fox Factor is op zoek naar een bijkomende financiering van 50.000 euro via de winwinlening om verder te kunnen groeien.

Om onze klanten in binnen- en buitenland gelukkig te kunnen maken zijn wij op zoek naar mensen die samen met ons geloven in de enorme marktopportuniteit van plus-size mode. Talloze vakbladen zoals The Washington Post, Bloomberg, etc .. schreeuwen het al jaren van de daken: “NU is het juist moment om te investeren in plus-size mode. De plus-size revolutie is begonnen en is en blijft een gigantische marktopportuniteit.” Concreet willen we de fondsen investeren in de productiekosten van onze jeans alsook in marketing zodat we ons product in de markt kunnen zetten en dames wereldwijd kunnen laten weten dat de jeans waar ze al zo lang naar op zoek zijn, bestaat!

Fox Factor

Destelbergen
Kleding

Investeer mee vanaf
€5000
Completed

Investeringsbehoefte

50000Gescreend door Senior Consultant Vlaanderen

Meer informatie over Senior Consultants Vlaanderen

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Contactgegevens

Ontdek meer ondernemingen ⟶