Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Investeer in

100% gefinancierd

GreenPulse

Gent
Zonne-energie

65000

totale investeringsbehoefte

5000

minimale investering
Interesse om te investeren?
Bekijk de actieve campagnes ⟶

Bedrijven hebben ongebruikte daken en nood aan (groene) energie. Sommige ondernemingen doen de investering in zonnepanelen zelf, anderen wensen dit uit te besteden aan experten. GreenPulse ontwikkelt en financiert zonnepaneel projecten op daken van bedrijven via derde-partij-financiering. Zo heeft het bedrijf  goedkope elektriciteit en een groen imago, zonder enige investering te hoeven doen.

GreenPulse ontwikkelde reeds projecten onder andere bij Heineken / Alken-Maes; DHL, Betafence, Eternit, BMW zowel in Belgie, Nederland, Roemenie en Sri Lanka.

Particulieren en werknemers krijgen de opportuniteit om, naast GreenPulse, mee te participeren in het zonnepaneelproject van 8000m2 op de daken van de drukkerij Inni Group in Kortrijk en te genieten van een stabiel en mooi financieel rendement.

TVH in België

Bedrijven krijgen goedkope, groene energie, zonder te hoeven investeren in een technologie die ze niet kennen. Zo kunnen de ondernemingen hun cash verder investeren in hun kernactiviteiten.

GreenPulse werkt enkel met topkwaliteit panelen (JA Solar, Yinko, Canadian Solar, Trina, etc), omvormers (SMA en dergelijke) en EPC bouwfirma’s. De extra investering in topkwaliteit genereert een boven gemiddeld rendement op lange termijn.

Eternit in België

Vroeger leefde de markt van subsidies, maar dit is nu grotendeels verleden tijd door de daling van de prijs van de zonnepanelen. Bart Tommelein hamert er op dat ook bedrijven hun daken voorzien van zonnepanelen. Aangezien niet iedereen die investering zelf wenst te doen, is derde-partijfinanciering dé oplossing.

Volgens Belfius Project Finance, die reeds heel veel zonnepaneel projecten financierde, behoren de parken van GreenPulse tot de allerbeste qua opbrengsten en qua aantal uren dat de parken effectief energie genereren.

Onze potentiële klanten op vandaag zijn alle KMO’s en grote bedrijven met een minimale dakoppervlakte van 5000m2 en met een hoog verbruik van elektriciteit (300,000 kWh per jaar of meer).

Vele concurrenten herorienteerden zich na de daling van de groenestroomcertificaten. GreenPulse focuste zich toen even op het buitenland, maar is nu terug als één van de eerste actief op de Vlaamse markt.

Hambantota Solar Park in Sri Lanka

GreenPulse kwam al verschillende keren in de pers, enkele artikels:

Made in Oost-Vlaanderen

inVlaanderen

Het Nieuws Vandaag

Investeer mee in

GreenPulse

De totale investering voor dit zonnepaneel project, namelijk op de daken van de Inni Group in Kortrijk, komt neer op 550.000 EUR. De bank financiert daarvan 415.000 EUR over een periode van 14 jaar. De rest van de investering wordt gedaan door GreenPulse en via de winwinlening. 

Een zonnepaneel project moet je zien als een grote investering in jaar 0, gevolgd door 20 jaarlijkse (kleine) cash flows gedurende de levensduur van het project. De eerste jaren van het project bouwen we de nodige reserves op en betalen we de banklening af. Vandaar dat de achtergestelde lening werkt met een eenmalige terugbetaling van het kapitaal in jaar 8. Wel zal de uitlener jaarlijks genieten van een interest van 2% en een belastingkrediet van 2,5%

Voor alle duidelijkheid: GreenPulse betaalt pas zichzelf uit nadat de winwinleningen integraal zijn terugbetaald.

GreenPulse haalde al 134 000 euro op via de winwinlening!
Decospan in België

GreenPulse

Gent
Zonne-energie

Investeer mee vanaf
€5000




Completed

Investeringsbehoefte

65000



Gescreend door Senior Consultant Vlaanderen

Meer informatie over Senior Consultants Vlaanderen

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Contactgegevens

Ontdek meer ondernemingen ⟶