Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Investeer in

Gefinancierd

Hockey Club Blackbirds

Zandhoven
Hockey

60000

totale investeringsbehoefte

5000

minimale investering
Interesse om te investeren?
Bekijk de actieve campagnes ⟶

Waarom Hockey Club Blackbirds?

Hockey is een buitenploegsport die in enkele jaren tijd enorm populair is geworden in België. Tien jaar geleden waren er ongeveer 20.000 spelers, vandaag is dat aantal meer dan verdubbeld. Dit ondanks het feit dat hockey steeds te kampen heeft gehad met een elitair imago

In Zandhoven en de deelgemeenten errond was er tot drie jaar geleden geen enkele hockeyclub te vinden, terwijl daar wel interesse voor was. Daarbovenop werden alle beschikbare grasvelden ingenomen door andere buitensporten zoals bijvoorbeeld voetbal.

Catherine Backaert, een gepassioneerde hockeyspeelster, bracht daar drie jaar geleden verandering in met de start van Hockey Club Blackbirds. Zij wou haar liefde voor de sport delen met anderen en ging op zoek naar een terrein om de sport te beoefenen. In het begin deelde de club een terrein met de plaatselijke jeugdbeweging en een atletiekclub, maar na drie jaar bleek het nodig een écht hockeyterrein te zoeken

Voor haar 220 enthousiaste leden, die zowel jongens, meisjes als volwassenen omvatten, startte Catherine samen met de drie bestuursleden van de hockeyclub een zoektocht naar het ideale hockeyterrein. Ondertussen hebben zij een geschikt terrein gevonden, maar om de club verder uit te bouwen en nog toegankelijker te maken zijn er een aantal noodzakelijke ingrepen nodig, zoals het aanleggen van een kunstgrasveld.

Activiteit

Hoe werkt het?

Hockey Club Blackbirds is een gezellige, familiale club in het Zandhovense, waar zowel meisjes als jongens van 5 tot en met 55 jaar welkom zijn om hockey te spelen. Dit zowel op competitief als recreatief niveau. Door de laagdrempelige aanpak, is het doel van de hockeyclub dat iedereen zich welkom voelt. Warmte, respect en fairplay worden hoog in het vaandel gedragen.

Team

Team

Catherine Backaert - Voorzitter HC Blackbirds

Catherine heeft 25 jaar lang hockey gespeeld bij KHC Dragons, een hockeyclub uit Brasschaat die tot de absolute Belgische top hoort in de eredivisie hockey. Ze heeft drie kinderen, waarvan er twee ook fervente hockeyspelers zijn. Catherine werkt vier vijfde als administratief bediende, de rest van haar tijd steekt zij steevast in HC Blackbirds.

Nicole van de Velde - Ondervoorzitter HC Blackbirds 

Nicole is afkomstig uit Nederland en verhuisde 10 jaar geleden naar België. Ze werkt op dit moment als redactrice bij Bazalt Educatieve Uitgaven in Vlissingen als projectmanager. Nicole heeft drie kinderen, waarvan er twee hockey spelen. Zelf heeft ze geen hockeyervaring, hoewel ze een grote passie voor sport heeft. 

Ines Van der Heiden: Secretaris HC Blackbirds 

Ines werkt als zelfstandige en is zaakvoerder van een bedrijf dat maatwerkkeukens en -kasten vervaardigt. Ines is heel actief in de hockeywereld. Haar drie kinderen spelen hockey en ook zelf is ze nog regelmatig te zien op het hockeyveld. Ines stond mee aan het begin van HC Blackbirds en ze is er momenteel secretaris. 

Steven Thiré - Penningmeester HC Blackbirds 

Steven werkte vroeger als advocaat bij LVP LAW en bij Laga. Hij is vijf jaar advocaat-vennoot geweest bij een eigen advocatenkantoor, Lige Advocaten. Nu werkt Steven als consultant en ondernemer aan nieuwe opportuniteiten binnen de immo-verzekeringensector. Steven heeft drie kinderen, waarvan er twee hockey spelen. Zelf is hij trainer van de u8 boys bij HC Blackbirds, waarnaast hij ook nog de functie van penningmeester                                                 op zich neemt

HC Blackbirds werkt samen met de volgende partners en sponsors:

Shirtsponsors: Bleckmann, Van Loock, Quares
Andere sponsors: Brussels Airport Company, Duval Moortgat, LA Look, De Schutter Keukens, Verwerft, Dhaenens & Vermeulen Advocaten, Vinotaire, Copy House

Klanten

Klanten

HC Blackbirds wil het elitaire imago van hockey wegwerken, want volgens hen is hockey een sport voor iedereen. Daarom is dit een club waar elk familielid de sport kan beoefenen, zowel de kinderen als de ouders, elk in hun eigen team. De leden zijn stuk voor stuk gepassioneerd door de sport en de familiale sfeer die heerst in onze club. Met een kunstgrasveld en een fantastische kantine, zal deze club nog kunnen groeien en nog meer kunnen teruggeven aan haar leden. 

Enkele quotes van de leden van HC Blackbirds:

Kristin Meeussen – trimhockeyer “Na 5 jaar sportloze jaren, heb ik dankzij de Blackbirds eindelijk terug de goesting om te sporten teruggevonden. De gezellige sfeer op en naast het veld doet me elke week uitkijken naar donderdagavond.”
Dimitri Van Robaeys – trimhockeyer “Als ‘inwijkeling’ in de gemeente, heeft de club er mee voor gezorgd dat ik nu heel wat interessante mensen heb leren kennen. Dankzij de Blackbirds is het sporten terug wat meer bovenaan op de agenda verschenen.”
Dimitri Van Robaeys – papa van Julie (U9 girls) “Onze dochter heeft dankzij de Blackbirds echt ontdekt wat teamspirit betekent… en hoe plezant dit kan zijn!”
Greet Desair – mama van Lukas (U11 boys) & trimmer “Dankzij de Blackbirds heeft onze zoon een teamsport gevonden die hem op het lijf is geschreven.”

Pers

Investeer mee in

Hockey Club Blackbirds

Waarom is HC Blackbirds op zoek naar financiering? Sinds de oprichting van de hockeyclub zijn er al verschillende initiatieven opgezet om onze club verder te doen groeien. Nu hebben we de kans, mede door de gemeente Zandhoven, om een kunstgrasveld aan te leggen. Naast de financiering die we al via de bank verkregen, kan ook jij jouw steentje bijdragen in dit project. We bieden de kans aan elke ouder, grootouder en sympathisant om te investeren in HC Blackbirds via de winwinlening. Zo zijn we op zoek naar een bedrag van 60.000 euro om het laatste stukje van de totale financiering rond te krijgen.

Wil jij ambassadeur worden van HC Blackbirds?

Investeren kan al vanaf 2.500 euro! HC Blackbirds is niet op zoek naar gewone investeerders, maar naar echte ambassadeurs die betrokken worden bij de werking van de hockeyclub. Heb je interesse om zo’n ambassadeur te worden en mee te investeren in het nieuw terrein? Laat het zeker weten! Samen met WinWinner leggen we alle mogelijkheden op tafel.

Updates

Jammer, nog geen updates over deze campagne. 

Hockey Club Blackbirds

Zandhoven
Hockey

Investeer mee

Of
bekijk de andere campagnesCompleted

Investeringsbehoefte

60000Gescreend door Senior Consultant Vlaanderen

Meer informatie over Senior Consultants Vlaanderen

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Contactgegevens

Op zoek naar groeifinanciering?

Ik zoek financiering

Investeren in groeibedrijven?

Ik wil investeren

Zoek je financiering?

Schrijf je vrijblijvend in

Wil je investeren?

Bekijk de bedrijvenlijst