Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Investeer in

Gefinancierd

Immoversity

Beveren-Waas
Opleiding

55000

totale investeringsbehoefte

5000

minimale investering
Interesse om te investeren?
Bekijk de actieve campagnes ⟶

België telt meer dan 9000 erkende vastgoedprofessionals. Vastgoedmakelaar is dan ook een sexy beroep. Weliswaar een beroep met veel concurrentie en niet iedereen verkoopt zijn woning vandaag (klein prospectiegebied).

 1. Welke vastgoedmakelaar krijgt het vertrouwen?
 2. Wat bepaalt de reputatie van de vastgoedmakelaar?
 3. Waarom nemen slechts enkele vastgoedmakelaars het grootste deel van de markt in?

Uit onderzoek is gebleken dat dit vooral wordt bepaald door hun kennis van vastgoed, hun niveau van ondernemen en hun commerciële vaardigheden.

Immoversity is het opleidingsinstituut van de vastgoedmakelaar. Het is hun missie om de ideale partner te zijn in het bijstaan van de professional tijdens zijn weg naar optimale skills, attitude en motivatie. Als erkend vormingsverstrekker van het Beroepsinstituut van de Vastgoedmakelaar bieden zij ‘unieke’ seminars, persoonlijke coaching en een digitale leeromgeving aan.

Immoversity is opgericht vanuit de jaren ervaring en onderzoek van founder Kenny Rotthier. De reputatie van de vastgoedmakelaar ligt hem nauw aan het hart. Hij is er dan ook van overtuigd dat er vandaag nog te weinig commerciële en managementopleidingen beschikbaar zijn wat vaak resulteert in demotivatie van nieuwe en bestaande vastgoedmakelaars. Dit terwijl er voldoende aanbod is aan technische en juridische ondersteuning.

Wat zijn de acties van Immoversity:

 • De jonge vastgoedmakelaar ondersteunen, opleiden en een goede doorstart stimuleren.
 • Commerciële, communicatieve en management begeleiding aanbieden aan ervaren professionals.
 • De sparringpartner zijn van vastgoedkantoren en –groepen in de groei naar marktleiderschap.

“Onze passie wordt vandaag gerespecteerd en vertrouwd door meer dan 200 kantoren met een evaluatiescore van 90%”

Samen, groeien in vastgoed.

Activiteit

Zij begeleiden de vastgoedmakelaar van A tot Z in zijn carrière. De focus ligt op een persoonlijk begeleidingsproces met verschillende fases. Immoversity is er niet voor het aanleren van één skill of het tewerkstellen van één doel. Zij zijn een sparringpartner die op alle fases aanwezig wil zijn, zowel in het kantoor als naast het kantoor en als het ware bij hun thuis (online). Immoversity is een nieuw begrip voor de vastgoedprofessional.

Immoversity gelooft erin dat de 3 pijlers de sleutel zijn tot maximale ondersteuning, vaardigheden en persoonlijke groei.

 1. Gerichte seminars, evenementen en workshops (Seminars & Events)
 2. Persoonlijke opleidingen en coaching voor individuen en teams (Coach on the road)
 3. Vooruitstrevende online boeken, cursussen, seminars, applicaties & tools. (iLearning)

Team

Immoversity bestaat uit een mix van sterke individuen die samen een ijzersterk team vormen. Kenny Rotthier is de founder van het concept, neemt de dagelijkse leiding op zich en is ook zelf sales en management coach bij vastgoedkantoren. Zijn management assistant en partner Tessa Wils is een belangrijke speler binnen Immoversity. Haar organisatorisch en structureel talent leggen de basis voor een solide organisatie.

Voor sales, marketing en klantenservice werken ze met Sam, Aukje, Derek, Matthias en een team van freelancers om een fenomenale klantenervaring te bieden aan de vastgoedprofessionals.

Coaching is een kunst, een passie, een belangrijke discipline binnen Immoversity. Daarom kiezen we voor een brede waaier aan ervaren trainers/coaches om de vastgoedmarkt te ondersteunen, waaronder Mathieu Verwilghen, gekend als voormalig CEO van Century 21. Ze zijn dan ook constant op zoek naar ervaringsdeskundigen die de passie en gave hebben om te coachen.

Klanten

België telt meer dan 9000 vastgoedprofessionals. Met +/- 2250 vastgoedkantoren in Vlaanderen en +/- 1400 kantoren in Wallonië.

Er zijn verschillende organen die opleidingen geven voor vastgoedmakelaars. Echter ligt bij de meeste instanties de focus op het technisch en juridisch aspect, terwijl de vastgoedprofessionals bij de instellingen die commerciële en managementopleiding aanbieden vaak te weinig begeleiding en opvolging krijgen.

Eén van de bedrijfsstrategieën bij Immoversity is the blue ocean strategy. Een strategie die gebruikt wordt om een ongekende markt en aanbod voor de vastgoedprofessional te ontwikkelen zonder in concurrentiestrijd te gaan, dit omdat Immoversity erg gelooft in synergie.

Strenghts:

 • Ijzersterke marketing en naamsbekendheid
 • Ruim klantenbestand
 • 90% kwaliteitsscore
 • Duidelijke strategie & uniek concept
 • Jaren ervaring in de sector
 • Sterk mentorship & netwerk

Weaknesses:

 • Te weinig marketing met “gratis waarde” (blog, Social Media)
 • Geen eigen opleidingsruimtes
 • Beperkt opleidingsprogramma
 • Te weinig public relations

Opportunities

 • Grote nood aan commerciële & managementvorming
 • Open markt (door blue ocean strategy)
 • De nieuwe digitale wereld (gemakkelijker en sneller bereiken van de juiste klanten)

Threaths:

 • Beperkt aantal coaches
 • Geen KMO-portefeuille
 • Financiële beperking voor ontwikkeling
 • Zaakvoerder werkt te veel ‘in the business’ en minder ‘on the business’

Pers

Investeer mee in

Immoversity

Immoversity is een draaiende motor en wordt stilaan een vaste waarde in de wereld van de vastgoedmakelaar. We zijn daarom op zoek naar een groeikapitaal, naar extra financiële middelen.

Een deel van deze financiering willen we inzetten op het verhogen van onze tijdsinvestering zodat we de uitvoering van onze plannen een versnelling hoger kunnen schakelen.

Dit zorgt enerzijds voor een up-to-date opleidingsprogramma & nieuwe strategieën en anderzijds voor een grotere naamsbekendheid met als doel nog meer aanwezig te zijn in de dagelijkse workflow van de vastgoedmakelaar en meer ervaren coaches aan te trekken. We zullen dit onder andere doen door meer aanwezig te zijn op evenementen en beurzen voor vastgoedprofessionals als ook het zelf organiseren van evenementen,  keynotes op hogescholen en door meer waarde te geven met een dagelijkse blog op de website en Immoversity verder te ontwikkelen op social media.

Daarnaast willen we ook dat de vastgoedmakelaar bij ons gebruik kan maken van de overheidssubsidie in opleiding nl. de KMO-portefeuille. Hiervoor dienen audits uitgevoerd te worden alvorens de erkenning definitief is.

Immoversity wil innoveren en zal dus ook verder investeren in de iLearning: Online applicaties om laagdrempelig skills aan te leren, video training en de eerste stappen in virtual reality.

In totaal zijn we op zoek naar 55.000€ financiering via de winwinlening.

Updates

Jammer, nog geen updates over deze campagne. 

Immoversity

Beveren-Waas
Opleiding

Investeer mee

Of
bekijk de andere campagnesCompleted

Investeringsbehoefte

55000Gescreend door Senior Consultant Vlaanderen

Meer informatie over Senior Consultants Vlaanderen

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Contactgegevens

Op zoek naar groeifinanciering?

Ik zoek financiering

Investeren in groeibedrijven?

Ik wil investeren

Zoek je financiering?

Schrijf je vrijblijvend in

Wil je investeren?

Bekijk de bedrijvenlijst