Investeringsproject
Winwinlening
Oost-Vlaanderen
Beveren-Waas
Opleiding

Immoversity

Wat is een WinWinner campagne?

Via WinWinner kunnen ondernemers hun ambitieuze groeiplannen met hun netwerk delen om hun ambassadeurs te laten investeren via voordelige leningen zoals de winwinlening. Zo kan de ondernemer verder groeien en haar plannen waarmaken. We brengen je graag in contact met de onderneming om de voorwaarden van de lening te bespreken.

Lenen aan KMO's omvat altijd een risico van kapitaalverlies. 

Immoversity

is op zoek naar een totaalbedrag van

55000

Je kan investeren vanaf €5.000 per lening. Vul het formulier hieronder in om vrijblijvend in contact te komen met de ondernemer.

reeds opgehaald

De investeringscampagne van

Immoversity

is afgelopen

Bekijk de andere campagnes

reeds opgehaald

Te laat!

Immoversity

vond haar ambassadeurs al.

Bekijk de andere campagnes

Investeringsvoorwaarden

Winwinlening

type lening

Jaarlijkse aflossing

terugbetaaltermijn

4,25%

jaarlijks bruto rendement

8 jaar

looptijd

30%

waarborg

€5.000

minimale investering

België telt meer dan 9000 erkende vastgoedprofessionals. Vastgoedmakelaar is dan ook een sexy beroep. Weliswaar een beroep met veel concurrentie en niet iedereen verkoopt zijn woning vandaag (klein prospectiegebied).

 1. Welke vastgoedmakelaar krijgt het vertrouwen?
 2. Wat bepaalt de reputatie van de vastgoedmakelaar?
 3. Waarom nemen slechts enkele vastgoedmakelaars het grootste deel van de markt in?

Uit onderzoek is gebleken dat dit vooral wordt bepaald door hun kennis van vastgoed, hun niveau van ondernemen en hun commerciële vaardigheden.

Immoversity is het opleidingsinstituut van de vastgoedmakelaar. Het is hun missie om de ideale partner te zijn in het bijstaan van de professional tijdens zijn weg naar optimale skills, attitude en motivatie. Als erkend vormingsverstrekker van het Beroepsinstituut van de Vastgoedmakelaar bieden zij ‘unieke’ seminars, persoonlijke coaching en een digitale leeromgeving aan.

Immoversity is opgericht vanuit de jaren ervaring en onderzoek van founder Kenny Rotthier. De reputatie van de vastgoedmakelaar ligt hem nauw aan het hart. Hij is er dan ook van overtuigd dat er vandaag nog te weinig commerciële en managementopleidingen beschikbaar zijn wat vaak resulteert in demotivatie van nieuwe en bestaande vastgoedmakelaars. Dit terwijl er voldoende aanbod is aan technische en juridische ondersteuning.

Wat zijn de acties van Immoversity:

 • De jonge vastgoedmakelaar ondersteunen, opleiden en een goede doorstart stimuleren.
 • Commerciële, communicatieve en management begeleiding aanbieden aan ervaren professionals.
 • De sparringpartner zijn van vastgoedkantoren en –groepen in de groei naar marktleiderschap.

“Onze passie wordt vandaag gerespecteerd en vertrouwd door meer dan 200 kantoren met een evaluatiescore van 90%”

Samen, groeien in vastgoed.

Activiteit

Zij begeleiden de vastgoedmakelaar van A tot Z in zijn carrière. De focus ligt op een persoonlijk begeleidingsproces met verschillende fases. Immoversity is er niet voor het aanleren van één skill of het tewerkstellen van één doel. Zij zijn een sparringpartner die op alle fases aanwezig wil zijn, zowel in het kantoor als naast het kantoor en als het ware bij hun thuis (online). Immoversity is een nieuw begrip voor de vastgoedprofessional.

Immoversity gelooft erin dat de 3 pijlers de sleutel zijn tot maximale ondersteuning, vaardigheden en persoonlijke groei.

 1. Gerichte seminars, evenementen en workshops (Seminars & Events)
 2. Persoonlijke opleidingen en coaching voor individuen en teams (Coach on the road)
 3. Vooruitstrevende online boeken, cursussen, seminars, applicaties & tools. (iLearning)

Team

Immoversity bestaat uit een mix van sterke individuen die samen een ijzersterk team vormen. Kenny Rotthier is de founder van het concept, neemt de dagelijkse leiding op zich en is ook zelf sales en management coach bij vastgoedkantoren. Zijn management assistant en partner Tessa Wils is een belangrijke speler binnen Immoversity. Haar organisatorisch en structureel talent leggen de basis voor een solide organisatie.

Voor sales, marketing en klantenservice werken ze met Sam, Aukje, Derek, Matthias en een team van freelancers om een fenomenale klantenervaring te bieden aan de vastgoedprofessionals.

Coaching is een kunst, een passie, een belangrijke discipline binnen Immoversity. Daarom kiezen we voor een brede waaier aan ervaren trainers/coaches om de vastgoedmarkt te ondersteunen, waaronder Mathieu Verwilghen, gekend als voormalig CEO van Century 21. Ze zijn dan ook constant op zoek naar ervaringsdeskundigen die de passie en gave hebben om te coachen.

Klanten

België telt meer dan 9000 vastgoedprofessionals. Met +/- 2250 vastgoedkantoren in Vlaanderen en +/- 1400 kantoren in Wallonië.

Er zijn verschillende organen die opleidingen geven voor vastgoedmakelaars. Echter ligt bij de meeste instanties de focus op het technisch en juridisch aspect, terwijl de vastgoedprofessionals bij de instellingen die commerciële en managementopleiding aanbieden vaak te weinig begeleiding en opvolging krijgen.

Eén van de bedrijfsstrategieën bij Immoversity is the blue ocean strategy. Een strategie die gebruikt wordt om een ongekende markt en aanbod voor de vastgoedprofessional te ontwikkelen zonder in concurrentiestrijd te gaan, dit omdat Immoversity erg gelooft in synergie.

Strenghts:

 • Ijzersterke marketing en naamsbekendheid
 • Ruim klantenbestand
 • 90% kwaliteitsscore
 • Duidelijke strategie & uniek concept
 • Jaren ervaring in de sector
 • Sterk mentorship & netwerk

Weaknesses:

 • Te weinig marketing met “gratis waarde” (blog, Social Media)
 • Geen eigen opleidingsruimtes
 • Beperkt opleidingsprogramma
 • Te weinig public relations

Opportunities

 • Grote nood aan commerciële & managementvorming
 • Open markt (door blue ocean strategy)
 • De nieuwe digitale wereld (gemakkelijker en sneller bereiken van de juiste klanten)

Threaths:

 • Beperkt aantal coaches
 • Geen KMO-portefeuille
 • Financiële beperking voor ontwikkeling
 • Zaakvoerder werkt te veel ‘in the business’ en minder ‘on the business’

Pers

Investeer mee in

Immoversity

Immoversity is een draaiende motor en wordt stilaan een vaste waarde in de wereld van de vastgoedmakelaar. We zijn daarom op zoek naar een groeikapitaal, naar extra financiële middelen.

Een deel van deze financiering willen we inzetten op het verhogen van onze tijdsinvestering zodat we de uitvoering van onze plannen een versnelling hoger kunnen schakelen.

Dit zorgt enerzijds voor een up-to-date opleidingsprogramma & nieuwe strategieën en anderzijds voor een grotere naamsbekendheid met als doel nog meer aanwezig te zijn in de dagelijkse workflow van de vastgoedmakelaar en meer ervaren coaches aan te trekken. We zullen dit onder andere doen door meer aanwezig te zijn op evenementen en beurzen voor vastgoedprofessionals als ook het zelf organiseren van evenementen,  keynotes op hogescholen en door meer waarde te geven met een dagelijkse blog op de website en Immoversity verder te ontwikkelen op social media.

Daarnaast willen we ook dat de vastgoedmakelaar bij ons gebruik kan maken van de overheidssubsidie in opleiding nl. de KMO-portefeuille. Hiervoor dienen audits uitgevoerd te worden alvorens de erkenning definitief is.

Immoversity wil innoveren en zal dus ook verder investeren in de iLearning: Online applicaties om laagdrempelig skills aan te leren, video training en de eerste stappen in virtual reality.

In totaal zijn we op zoek naar 55.000€ financiering via de winwinlening.

Updates

De ondernemer heeft nog geen updates over deze campagne geplaatst. 
Kom binnenkort nog eens kijken!

Veelgestelde vragen voor investeerders

Wat is de winwinlening?

De winwinlening is een achtergestelde lening met een looptijd van 8 jaar, waarbij Vlaamse ondernemingen tot 200.000 euro kunnen ontlenen bij Vlaamse particuliere investeerders. De interest is minimaal 0,875% en maximaal 1,75% en de investeerder ontvangt ook een jaarlijks belastingkrediet van 2,5%. Daarnaast heeft de investeerder recht op een waarborg van 30% op de verloren hoofdsom in geval van falen.

Hoeveel kost het voor mij om te investeren via WinWinner?

Investeren via WinWinner is voor de investeerder volledig gratis. De administratie- en begeleidingskosten voor het afsluiten van een investering liggen volledig bij de onderneming zelf.

Wat betekent de 30% waarborg bij de winwinlening?

Als de ondernemer het bedrag niet kan terugbetalen wegens een faillisement, onvermogen, vrijwillige of gedwongen ontbinding, kan je een schrapping van de lening vragen bij de overheid via de instantie PMV. Als de lening geschrapt wordt, kan het bedrag van de hoofdsom dat definitief verloren is gegaan voor 30% gerecupereerd worden door middel van een belastingkrediet.

Wanneer kan de waarborg van 30% opgevraagd worden?

Indien blijkt dat de onderneming waaraan je geleend hebt de winwinlening  niet meer zal kunnen terugbetalen, kan je een schrapping van de winwinlening aanvragen bij PMV. Investeerders zullen in hun aangifte personenbelasting het totaal verlies moeten opgeven om recht te hebben op de waarborg van 30%.

Moet ik belastingen betalen op het rendement dat ik ontvang op de lening?

Van de 1,75% interest die je van de onderneming ontvangt wordt zoals bij andere inkomsten van kapitalen en roerende goederen nog 30% roerende voorheffing afgehouden. Deze roerende voorheffing wordt door de onderneming betaald.

Kan ik zien hoe lang de campagne van een onderneming nog loopt?

Een WinWinner campagne staat gemiddeld 60 dagen online. In de informatienota van de onderneming kan je zien wat de start- en einddatum van de campagne is.

Kan ik ook vanuit Brussel, Wallonië of het buitenland investeren?

Nee, enkel particulieren die in het Vlaams Gewest gevestigd zijn, kunnen investeren via de winwinlening.

Waarom investeren via WinWinner?

4,25% jaarlijks rendement
30% waarborg via de overheid
€0 kosten voor investeerder
Screening van dossiers
Administratieve ontzorging

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Kom in contact met deze onderneming

Je hebt nog
00
dagen om te investeren
Of
bekijk de andere campagnesOp zoek naar groeifinanciering?

Ik zoek financiering

Investeren in groeibedrijven?

Ik wil investeren
Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form