Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Investeer in

Gefinancierd

Indecon

Brugge
Industrie

60000

totale investeringsbehoefte

5000

minimale investering
Interesse om te investeren?
Bekijk de actieve campagnes ⟶

Waarom Indecon?

Indecon zet alles op alles om uw leefklimaat naar het hoogste niveau te tillen. Onze zonweringen, terrasoverkappingen en carports zijn de beste garantie voor een optimale omgeving in elke weersomstandigheid. Na een drukke werkdag optimaal van uw terras genieten? Die plotse bui of koude wind te baas kunnen tijdens een barbecue met vrienden? Op een hete zomerdag thuiskomen in een koele woning? Met Indecon kan het allemaal.

Wij adviseren de juiste producten en garanderen een topplaatsing en een sterke service achteraf.

Indecon zorgt ervoor dat u op elk moment van de dag kan genieten van uw huis en tuin. Een gepassioneerde partner, het hele jaar door.

Hoe werkt het?

Onze unieke meerwaarde is dat we van begin tot einde in het bouwproces een optimaal gezonde woonstijl creëren, zowel binnen als buiten.

Indecon luistert naar de klant en houdt rekening met alle wensen en bevindingen om zo het project concreet uit te werken. We hechten belang aan het geven van goed advies, een juiste productkeuze, kwalitatieve leveranciers, correcte plaatsing en goede dienst na verkoop, zodat we voor elke klant een uniek concept voor het buitenleven kunnen creëren.

Indecon brengt binnen naar buiten met hun overkappingen en zonweringen. Uw plekje buiten, onze passie! 

Team

Ons team bestaat uit drie techniekers, twee kantoormedewerkers, twee vertegenwoordigers en een zaakvoerder.

Het Indecon-team

Michael Deslyper - technieker

Michael heeft acht jaar ervaring in de sector en is zeer voornaam, beleefd en bereikbaar. Hij is zeer technisch aangelegd en gaat nooit een uitdaging uit de weg.

Dwight Vandenberghe - technieker

Dwight dient als versterking in het techniekerteam. Hij is zeer polyvalent en heeft ook een brede productkennis.

Jan Baele – technisch vertegenwoordiger/technieker

Jan is zeer voornaam en communicatief. Hij begeleidt de klant altijd goed in het maken van de juiste keuze, want een tevreden klant is goud waard! Jan is tevens ook een van onze techniekers met een zeer uitgebreide productkennis en heeft elf jaar ervaring in de aluminiumsector.

Mara Barbiaux – kantoormedewerkster

Mara was een stagiaire bij Indecon. Zij kreeg de kans om er na haar studies aan de slag te gaan. Mara is verantwoordelijk voor het telefonisch contact en maakt het mogelijk om de offertes binnen een korte termijn naar de klanten op te sturen. Ze zorgt ervoor dat heel de administratieve winkel op wieltjes loopt.

Delphine Van Nevel – kantoormedewerkster

Delphine staat in voor diverse administratieve aspecten, zoals de boekhouding en de payroll. Zij is onze eerste spring-in-het-veld en heeft qua productkennis ook heel wat te bieden. Ze kan het team volledig bijstaan op verkoop/opendeurevents en beurzen. Ze is zeer polyvalent en springt bij waar nodig.

Bart Van Houtven - vertegenwoordiger

Bart is zeer beleefd, spontaan en commercieel aangelegd. Hij staat in voor de ontvangst van de klanten en het meegeven van de nodige informatie. Bart was een stagiair bij Indecon en is zo kunnen doorgroeien in het bedrijf.

Dietrich Defour - zaakvoerder

Dietrich is zeer technisch commercieel en heeft 20 jaar ervaring in de sector. Hij plant alle afspraken met de klanten en gaat ter plaatse om de situatie te bekijken en hen zo goed mogelijk te adviseren in hun keuze.

Het Indecon-team is een familiaal gedreven team, met de juiste waarden en oog voor elkaar, waardoor het werken is in een zeer goede, aangename werksfeer. Er worden geregeld groepsmomenten georganiseerd om de sfeer te onderhouden. Door de goede samenwerking kan het team alle uitdagingen aan. Het ideale moment voor een volgende stap.

Klanten

Indecon heeft zowel B2B- als B2C-klanten. We focussen daarbij in de eerste plaats op de noden van een welbepaalde groep: particulieren uit het betere segment die toch bepaalde hoge eisen stellen aan hun woning en die dit als een betere investering zien dan vele andere mogelijke investeringen of beleggingen. Indecon heeft klanten uit alle leeftijdscategorieën, want een overkapping of zonwering is een troef voor elke woning.

Jammer, nog geen updates over deze campagne. 

Investeer mee in

Indecon

Om de groei en doelstellingen van Indecon verder te kunnen waarmaken, hebben we extra budget nodig. Indecon zoekt 60.000 euro, aanvullend zou bijkomend bankfinanciering kunnen worden bekomen.

Indecon heeft dat kapitaal vooral nodig om het Health Living Concept verder te doen groeien in de Benelux. Indecon is namelijk bezig met het ontwerpen van een total concept verhaal op maat en naar wens van de klant, in samenwerking met verschillende kwaliteitsvolle leveranciers uit onze sector en andere begeleidende instanties.

Daarnaast wil Indecon ook investeren in verschillende Indecon Concept Houses.

Indecon wil ook een eigen vestiging creëren.

Daarom zoeken wij mensen die willen investeren in een bedrijf dat zorgt voor een mooie balans in het leven. Wij kiezen bewust voor gezonde buitenconcepten en spelen in op de laatste trends. Bouwen jullie mee aan ons verhaal?

Indecon

Brugge
Industrie

Investeer mee
Completed

Investeringsbehoefte

60000Gescreend door Senior Consultant Vlaanderen

Meer informatie over Senior Consultants Vlaanderen

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Contactgegevens