Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Investeer in

100% gefinancierd

Indesol

Kalken
Energiesector

55000

totale investeringsbehoefte

5000

minimale investering
Interesse om te investeren?
Bekijk de actieve campagnes ⟶

Waarom Indesol ?

Eigenaars van zonnepanelen gebruiken vandaag slechts een klein deel van hun opbrengst rechtstreeks. Voor particulieren is dat goed voor zo’n 28% van hun jaarlijkse opbrengst, bij bedrijven gaat het over 35% of meer. De rest van de opbrengst wordt op het elektriciteitsnet geïnjecteerd. Daarvoor krijg je een vergoeding, maar tegelijkertijd moet je er ook voor betalen in de vorm van een prosumententarief voor particulieren of een distributiekost voor bedrijven.

In de cijfers van de voorbije jaren zien we dat de vergoedingen blijven dalen en de kosten alleen maar stijgen. En dat heeft een enorme impact op de rentabiliteit van onze investering.

Daarom streeft Indesol naar een zo hoog mogelijk percentage aan rechtstreeks verbruik uit de gewonnen zonne-energie. Zo stellen we de rentabiliteit van uw initiële of toekomstige investering in duurzame energieproductie veilig.

 

Onze oplossing

Met milieuvriendelijke en veilige zoutwaterbatterijen houdt u de productie en het beheer van uw energie in eigen handen.

Zoutwaterbatterijen zorgen ervoor dat de interactie met het elektriciteitsnet tot een minimum wordt herleid. Wanneer er meer energie wordt geproduceerd dan nodig, wordt deze opgeslagen en terug afgegeven wanneer de zon weg is. Deze batterijen zijn uniek in de wereld: ze bestaan uit materialen die overvloedig aanwezig zijn op onze planeet en bevatten geen toxische stoffen. Ze zijn niet-brandbaar en niet-explosief, en hebben een levensduur van meer dan 20 jaar. Hierdoor is deze batterij een perfect veilige en duurzame oplossing voor de stationaire energieopslag bij duurzame bronnen zoals zonnepanelen, windenergie, biomassa, ea.

De batterijen hebben hun doeltreffendheid al bewezen in zowel kleine als grootschalige toepassingen: vandaag staan er al duizenden performante systemen opgesteld over de hele wereld.
 

Ons team/partners

Bart Bossyns: oprichter en zaakvoerder

De passie voor zonne-energie kreeg hij al op zijn 14de, toen hij samen met zijn vader zonnecollectoren voor warm water bouwde.

Bart startte zijn professionele carrière in de duurzame sector als technieker bij warmtepompfabrikant Daikin en klom na 5 jaar op tot technisch productmanager. Met deze ervaring stapte hij voor een aantal jaren in het installatiebedrijf van zijn vader en deed hij de nodige praktijkervaring op in de sector van de zonne-energie.

Bart verzorgt de dagelijkse werking, commerciële contacten en de uitwerking van de projecten.

Walter Bossyns: verkoop en technisch adviseur

Walter, vader van Bart, is sinds de jaren ’80 bezig met zonne-energie en heeft enorm veel technische kennis opgedaan in de privésector bij bedrijven als Heynen en QRB. Hij bouwde daarbij verder op een sterke basisvorming dankzij zijn universitaire opleiding fysica en bijkomende ingenieursdiploma.

Hij heeft les gegeven op de Plantijnhogeschool en startte in 1999 zijn eigen bedrijf in de zonne-energie.

Walter houdt zich bezig met de commerciële contacten en de uitwerking en inbedrijfstelling van de projecten.

Indesol werkt samen met vooraanstaande partners uit de wereld van duurzame oplossingen

Blue.Sky Energy gmbH

Blue.Sky Energy is een Oostenrijks bedrijf dat zich specialiseert in stationaire batterijopslag, met name de zoutwaterbatterijen. Zij hebben al 4 jaar ervaring in allerlei projecten in verschillende grootteorden. Er is bijna dagelijks contact met de CEO/CFO Thomas Krauss en Indesol heeft een exclusieve samenwerking voor de Belgische en Nederlandse markt.

DMEGC Solar Energy

DMEGC is een fabrikant van zonnecellen en -panelen. Zij produceren A-labelcellen voor talrijke vooraanstaande Europese fabrikanten en maken ook hun eigen zonnepanelen. Zij zijn trouwens de meest solvabele fabrikant van zonnepanelen op de wereldmarkt. Dit wordt enorm gesmaakt bij zowel particuliere klanten als bedrijven en investeerders.

Onze klanten

Onze klanten zijn installatiebedrijven die zowel bij particulieren als organisaties de montage van de systemen verzorgen. Ze staan bekend om hun kwalitatieve afwerking en de nodige na-service op maat van de eindgebruiker.

In de verkoop van de materialen aan de installateurs zit de nodige marge voor de technische ondersteuning van begin tot einde. De korte ketting tussen fabriek, Indesol en de installatiebedrijven versnelt de doorlooptijd van het project en zorgt voor een optimale kwaliteit en garanties.

Jammer, nog geen updates over deze campagne. 

Investeer mee in

Indesol

De oprichting en eerste werkjaren werden gefinancierd door het toenmalige installatiebedrijf en er is momenteel een totale behoefte van € 55.000 voor de komende 2 jaar. Die zal worden gebruikt voor:

Naambekendheid in België en Nederland: € 30.000

  • Deelname aan verschillende energiebeurzen
  • Advertenties in specifieke magazines
  • Een televisie-uitzending met RTLZ Doe-maar-duurzaam uit Nederland
  • Marketingmateriaal voor onze klanten en installateurs, zoals brochures en roll-ups om onze zichtbaarheid in hun showrooms te vergroten

Personeelskosten: € 25.000

  • De operationele kosten
  • De aanwerving van een extra werknemer om de verkoop en klantenopvolging te ondersteunen

Onze doelstelling is om de zoutwaterbatterijen als een volwaardig, duurzaam en veilig alternatief voor de gekende batterijmerken te bieden.

Hiervoor zijn we op zoek naar mensen binnen de duurzame energiesector of met een passie voor milieuvriendelijke oplossingen, die het energievraagstuk helpen oplossen.

Investeer jij mee in deze duurzame energieoplossing? Stuur ons een mailtje voor meer informatie.

Indesol

Kalken
Energiesector

Investeer mee vanaf
€5000
Completed

Investeringsbehoefte

55000Gescreend door Senior Consultant Vlaanderen

Meer informatie over Senior Consultants Vlaanderen

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Contactgegevens

Ontdek meer ondernemingen ⟶