Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Investeer in

Gefinancierd

Inner Stance Gent

Gent
Fitness

100000

totale investeringsbehoefte

5000

minimale investering
Interesse om te investeren?
Bekijk de actieve campagnes ⟶

Als ondernemer ben je de motor van je zaak. Om succesvol te kunnen worden moet je dan ook zowel mentaal als fysiek sterk staan. Maar het ondernemerschap vergt veel van een mens: veel zaakvoerders hebben het gevoel dat ze bij wijze van spreken 24u/24u in de weer zijn met hun business. En dit eist zijn tol: fysiek en mentaal geraken ze uitgeput, het is moeilijk om een gezonde balans te vinden tussen werk en privé.


Mentale en fysieke gezondheid zijn dus enorm belangrijk, maar toch verliezen ondernemers dit maar al te vaak uit het oog. Ze willen dat hun business sterker groeit, maar door niet genoeg aandacht te geven aan hun gezondheid maken ze uiteindelijk de verkeerde keuzes voor hun bedrijf. Vaak ondervinden ze stress in plaats van in controle te zijn en uiteindelijk dreigt hun zaak daar rechtstreeks onder te lijden.


Peter Van De Velde kwam ook voor dit probleem te staan. Hij is uitbater van de fitnesszaak Fun Move in Zomergem, maar vond geen plezier meer in het ondernemen: alle taken als ondernemer werden onoverzichtelijk en dit had een invloed op zijn gemoed. Via zijn netwerk kwam Peter in contact met de Straight-Line Business School, een coachingprogramma voor ondernemers. Hierdoor vond Peter weer rust en kon hij zich focussen op zijn kerntaken als ondernemer, in een evenwicht tussen werk en privé.

“Ik wou een betere ondernemer worden en dankzij deze coaching is dat gelukt.” – Peter Van De Velde, zaakvoerder Fun Move

En de resultaten van de Straight-Line Business Coaching zijn er: op het einde van dit jaar zal de omzet van Peters fitnesszaak verdubbeld zijn.

"De zaak is op korte termijn getransformeerd naar een moderne fitness." – Ilse, lid Fun Move

Via de Straight-Line Business School maakte Peter kennis met Inner Stance. Dit is een concept dat de coaching van de Straight-Line Business School combineert met fysieke training, waar Peter als uitbater van een fitnesszaak uiteraard de nodige ervaring mee heeft. Het doel van Inner Stance is om zich te richten op ondernemers en hen mentaal en fysiek top te maken zodat ze de uitdagingen van het ondernemersleven aankunnen en tegelijkertijd een evenwicht vinden tussen werk en privé.

Nu heeft Peter er zijn doel van gemaakt om in België de eerste vestiging van Inner Stance, dat oorspronkelijk uit Nederland komt, te openen.


Het Inner Stance-concept biedt zowel training als coaching aan om van de deelnemers fysiek en mentaal sterke personen te maken. De deelnemers krijgen 2 trainingssessies per week en 1 coachingsessie. De trainingssessies worden gegeven volgens het concept NASM Personal Training, dat tot de hoogste kwaliteit in personal training behoort. De coaching gebeurt volgens het principe van de Straight-Line Business School.

"Inner Stance biedt hét totaalpakket van zowel fysieke als mentale training voor ambitieuze ondernemers." – Peter Van De Velde


Peter is zelf personal trainer en kan dus de fysieke trainingen geven aan de deelnemers maar op termijn wil hij hiervoor andere trainers inschakelen. Voor de coachingsessies zal hij een beroep doen op de coach die hem heeft begeleid tijdens zijn traject bij de Straight-Line Business School. Het is mogelijk om ervoor te kiezen om de trainingssessies in groep af te werken om een sterker engagement onder de deelnemers te creëren.

Deze franchise is in Nederland gegroeid van 1 vestiging naar 6 in 3 jaar tijd.

Momenteel is Peter nog zaakvoerder van Fun Move, zijn fitnesszaak in Zomergem. Het is de bedoeling om deze fitness over te laten nemen om zich volop op Inner Stance te gooien. Peter is dan ook bezig met het opleiden van iemand die op termijn Fun Move zal overnemen. Peter huurt al een pand om zijn Inner Stance-studio in te vestigen en de indeling van de studio is ook al volledig vastgelegd.

Het pand waar Peter zijn Inner Stance-studio zal vestigen


Peter Van De Velde is een sportieve ondernemer, wat hem het ideale uithangbord maakt voor de eerste Belgische vestiging van Inner Stance. Het sporten gebeurde alvast op hoog niveau: Peter behaalde meerdere titels op Belgische zwemkampioenschappen en als uitbater van een fitnesszaak weet hij uiteraard hoe je je lichaam in vorm houdt.

Ook de ondernemerscapaciteiten van Peter, die een bachelordiploma in de Rechten en een bachelor- en masterdiploma Geschiedenis behaalde, zijn indrukwekkend: als student was hij al bezig met ondernemen en later nam hij de fitnesszaak Fun Move van zijn moeder over. Dankzij de Straight-Line Business Coaching is de zaak in volle bloei. Maar daar stoppen de ambities van Peter niet: nu hij via de Straight-Line Business School kennis heeft gemaakt met Inner Stance, wil hij dit concept in België uitwerken en uitbreiden.

Peter zal zich in de vestiging richten op het trainen en coachen van de deelnemers. Het uitgebreide netwerk van Peter kan hem zeker helpen om de Inner Stance-vestiging te openen. Hij is namelijk lid van de netwerkclubs JCI en Toastmasters. Van deze laatste is hij zelfs de voorzitter.

Fun Move, de huidige fitnesszaak van Peter Van De Velde

De mensen achter de Inner Stance-franchise bieden heel wat ondersteuning aan Peter bij het lanceren van de studio. Zo krijgen nieuwe uitbaters een owner guide, die nieuwe uitbaters van een Inner Stance-vestiging op weg helpt met hun zaak. Inner Stance geeft onder meer een stappenplan voor de opstart, uitleg over de trainings- en coachingprogramma’s, marketingtips,… om van de zaak een succes te maken.

De eigenaars van de verschillende studio’s houden ook wekelijks een conference call. Hierbij bekijken ze de activiteiten en resultaten van elke vestiging en bekijken ze wat beter kan.

"Om bij Inner Stance aan te sluiten, moet je in staat zijn om voor jezelf en je omgeving de lat steeds hoger te kunnen leggen. Peter Van De Velde is zo iemand." - Albert Elsenaar, stichter Inner Stance
Albert Elsenaar en Peter Van De Velde


Veel ondernemers geven veel geld uit aan seminaries en allerlei opleidingen om betere ondernemers te worden. Vaak zijn deze seminaries en opleidingen interessant, maar ondernemers vinden moeilijk de tijd om de kennis die ze er hebben opgedaan in de praktijk te brengen. En bovendien zijn er maar weinig trainingen die ook focussen op het belang van de fysieke paraatheid van ondernemers.

Daar speelt Inner Stance op in: het concept doet klanten het belang van een goede fysieke en mentale gezondheid erkennen als basis voor hun ondernemersactiviteiten. De deelnemers zijn mensen die aan zelfontwikkeling willen doen en mee willen zijn met de veranderingen in de maatschappij. De hoofddoelgroep bevindt zich tussen 35 en 49 jaar, maar ook oudere ondernemers kunnen zeker profijt halen uit een deelname aan Inner Stance.

“De ondernemer komt op de eerste plaats, dan pas zijn onderneming.” – Peter Van De Velde


Jammer, nog geen updates over deze campagne. 

Investeer mee in

Inner Stance Gent

Het Inner Stance-concept is aan het groeien en Peter wil op deze kar springen door een vestiging in België te openen. Hiervoor is hij op zoek naar financiering voor een bedrag van 100.000 euro. Met de bijkomende financiële middelen wil hij het volgende realiseren:

  • Om in te stappen in het concept en om toegang te krijgen tot de uitgebreide ondersteuning van Inner Stance moet een franchise fee betaald worden.
  • De inrichting van de studio. Peter huurt het pand al waar zijn Inner Stance-studio zal komen. Jij kan mee investeren om van dit pand een moderne sportzaak te maken.

Wil jij mee investeren in een succesvol concept en een ambitieuze ondernemer die dit concept naar België wil brengen en het verder wil ontwikkelen? Contacteer ons om een mogelijke investering te bespreken!
Inner Stance Gent

Gent
Fitness

Investeer mee
Completed

Investeringsbehoefte

100000Gescreend door Senior Consultant Vlaanderen

Meer informatie over Senior Consultants Vlaanderen

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Contactgegevens