Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Investeer in

Gefinancierd

Integras Groep

Zoersel
Accountancy

95000

totale investeringsbehoefte

5000

minimale investering
Interesse om te investeren?
Bekijk de actieve campagnes ⟶

Waarom Integras Groep?

Voor zelfstandigen is het telkens weer hetzelfde liedje: de boekhouder of accountant vraagt maandelijks of driemaandelijks de boekhouding op om de btw-aangifte op te maken, alle documenten worden samen gezocht en weggebracht en alles verdwijnt in een zwart gat tot de volgende periode.

Na een jaar wordt de balans opgemaakt en bespreekt een financieel dienstverlener eventueel de resultaten met de ondernemer. Het gevolg? Er blijft weinig ruimte over voor optimalisatie en het nieuwe jaar is inmiddels alweer enkele maanden ingezet.

Doordat er geen ruimte is voor tussentijdse evaluaties, neemt de ondernemer niet altijd de ideale beslissingen, wat een grote impact kan hebben op de groei of zelfs de overlevingskansen van het bedrijf.

De 4 Integras- founders

Integras Groep wil ondernemers actief betrekken bij hun boekhouding met online toepassingen die hen ten allen tijde up-to-date houden en hen helpen in hun dagelijks bedrijfsmanagement.

Integras Groep is de proactieve ondernemerspartner op vlak van boekhouding en fiscaliteit voor KMO’s en vrije beroepers.

Activiteit

Hoe werkt het?

Integras Groep biedt haar klanten diverse mogelijkheden om

 • online hun boekhouding mee op te volgen of zelfs gedeeltelijk of volledig zelf te verwerken. Hierdoor beschikken ze steeds over actuele cijfers.

 • op regelmatige basis een afspraak in te plannen om de actuele cijfers te bespreken en indien gewenst samen naar de toekomst te kijken. 

 • eigen cijfers te interpreteren en deze te gebruiken als tool binnen het dagdagelijks bedrijfsbeleid.


Ook organiseert Integras Groep op regelmatige tijdstippen de Integras Business Club. Hier zetten ze telkens een van de klanten in de kijker en bieden ze een uiteenzetting over een actueel onderwerp voor de ondernemer.

Team

Founders

Bjorn Bastiaensen

Erkend Boekhouder Fiscalist – bouwde in het verleden reeds een mooie kantorengroep uit na ervaring te hebben opgedaan als freelance finance manager in enkele grote bedrijven. Deze groep verkocht hij in 2013 om zich toe te leggen op een samenwerkingsverband tussen boekhoud- en accountantskantoren, zodat deze zich verder konden professionaliseren. Medio 2014 startte hij Integras Groep, dat vandaag 3 kantoren en een 10-tal medewerkers telt.

Werner Wagemans

Erkend Boekhouder Fiscalist – bouwde in het verleden een mooi kantoor uit dat hij bij de start van Integras Groep verkocht aan hen. Gezien zijn geloof in de visie bleef hij mee aan boord als manager en aandeelhouder.

Guy Pittoors 

Voormalig expat van KBC groep – staat Integras Groep bij met zijn jarenlange bedrijfservaring en strategische inzichten als gewaardeerd aandeelhouder.

Marc Vandesande

Marc managet het kantoor in Geel en staat Integras Groep bij met zijn jarenlange ervaring en fiscale en boekhoudkundige kennis. Marc is een echte netwerker en bouwt mee aan de verdere uitbouw van onze groep.

Medewerkers

Margo Thys – Liz Renders – Inge Poels – Ellen Van Den Bleeken - Shana Haems

Shana Haems

Kantoren

 • Zoersel – Sint Antoniusbaan 317 b1
 • Geel – Dr. Vandeperrestraat 12A
 • Schoten – Bosnimfdreef 5


Partners

Exact Online – Codabox – Xerius – SD Worx – Acerta – ADMB – Zenito

Klanten

Integras Groep richt zich vooral naar ondernemers en vrije beroepers die proactief begeleid willen worden.  

Onze klanten aan het woord:

Kevin Jacobs (Confesso):

"Een bedrijf willen opstarten is één ding, de stap ook effectief nemen is nog iets helemaal anders. Je hebt heel wat informatie nodig en moet weten welke stappen te volgen. Bij Integras vonden we wat we zochten: iemand die ons begeleidt, de juiste opties uitzoekt en voorstelt en ons ook nog eens opvolgt. Ze bekijken niet alleen de beste opties voor nu, maar ook voor de toekomst."

Marc Perneel:

"Al bij ons eerste contact met Integras kregen we een goede en duidelijke uitleg. Die communicatie bleef ook tijdens het lopende boekjaar vlot verlopen. We worden steeds op tijd gevraagd om alle nodige stukken voor de btw en de belastingsaangifte binnen te brengen en er is altijd ruimte voor extra uitleg en overleg. Houden zo!"

Pers

Investeer mee in

Integras Groep

Integras Groep heeft drie kantoren in Zoersel, Geel en Schoten. Waarom moeten we nog verder investeren?

Om verder te groeien, betere service te bieden aan onze klanten en nog meer nieuwe klanten te dienen, hebben we in totaal 200.000 EUR nodig. We kregen een kaskrediet bij onze bankier voor 40.000 EUR en zijn vandaag nog op zoek naar 160.000 EUR. We daarvan hopen 95 000 EUR via dit kanaal op te halen.

Die middelen zullen we gebruiken om:

1. Ons netwerk verder uit te breiden. Daarvoor willen wij een kantoor openen in de regio Mechelen. Integras Groep is een van de hoofdsponsors van de basketbalploeg Kangoeroes Mechelen en met een kantoor in de buurt wordt dit een waardevol netwerk om in te werven. Wat hebben we hier nodig?


 • Kantoor + inrichting + benodigdheden
 • Extra werknemer – opleiding/inloopperiode 6 maanden
 • Marketingactie voor de regio  (openingsevent + reclame via white paper / online)


2. Door de groei in het kantoor te Geel moeten we hier ook enkele bijkomende investeringen doen:


 • Inrichting/modernisering archief + vergaderzaal
 • Update ICT

3. Om ons nog beter online te kunnen profileren moeten we ook enkele extra investeringen doen:


 • Nieuwe Website
 • Social Media update
 • GDPR – audit

4. Om de zichtbaarheid van ons kantoor in Zoersel nog te verbeteren hebben we nood aan:

 • Een lichtreclame
 • Update ICT van het kantoor Zoersel
 • Audit erkenning KMO Portefeuille

Stap jij mee in dit verhaal dat ondernemers zelf achter het stuur zet? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Updates

Jammer, nog geen updates over deze campagne. 

Integras Groep

Zoersel
Accountancy

Investeer mee

Of
bekijk de andere campagnesCompleted

Investeringsbehoefte

95000Gescreend door Senior Consultant Vlaanderen

Meer informatie over Senior Consultants Vlaanderen

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Contactgegevens

Op zoek naar groeifinanciering?

Ik zoek financiering

Investeren in groeibedrijven?

Ik wil investeren

Zoek je financiering?

Schrijf je vrijblijvend in

Wil je investeren?

Bekijk de bedrijvenlijst