Investeringsproject
Winwinlening
Antwerpen
Zoersel
Accountancy

Integras Groep

Wat is een WinWinner campagne?

Via WinWinner kunnen ondernemers hun ambitieuze groeiplannen met hun netwerk delen om hun ambassadeurs te laten investeren via voordelige leningen zoals de winwinlening. Zo kan de ondernemer verder groeien en haar plannen waarmaken. We brengen je graag in contact met de onderneming om de voorwaarden van de lening te bespreken.

Lenen aan KMO's omvat altijd een risico van kapitaalverlies. 

Integras Groep

is op zoek naar een totaalbedrag van

95000

Je kan investeren vanaf €5.000 per lening. Vul het formulier hieronder in om vrijblijvend in contact te komen met de ondernemer.

reeds opgehaald

De investeringscampagne van

Integras Groep

is afgelopen

Bekijk de andere campagnes

reeds opgehaald

Te laat!

Integras Groep

vond haar ambassadeurs al.

Bekijk de andere campagnes

Investeringsvoorwaarden

Winwinlening

type lening

Jaarlijkse aflossing

terugbetaaltermijn

4,25%

jaarlijks bruto rendement

8 jaar

looptijd

30%

waarborg

€5.000

minimale investering

Waarom Integras Groep?

Voor zelfstandigen is het telkens weer hetzelfde liedje: de boekhouder of accountant vraagt maandelijks of driemaandelijks de boekhouding op om de btw-aangifte op te maken, alle documenten worden samen gezocht en weggebracht en alles verdwijnt in een zwart gat tot de volgende periode.

Na een jaar wordt de balans opgemaakt en bespreekt een financieel dienstverlener eventueel de resultaten met de ondernemer. Het gevolg? Er blijft weinig ruimte over voor optimalisatie en het nieuwe jaar is inmiddels alweer enkele maanden ingezet.

Doordat er geen ruimte is voor tussentijdse evaluaties, neemt de ondernemer niet altijd de ideale beslissingen, wat een grote impact kan hebben op de groei of zelfs de overlevingskansen van het bedrijf.

De 4 Integras- founders

Integras Groep wil ondernemers actief betrekken bij hun boekhouding met online toepassingen die hen ten allen tijde up-to-date houden en hen helpen in hun dagelijks bedrijfsmanagement.

Integras Groep is de proactieve ondernemerspartner op vlak van boekhouding en fiscaliteit voor KMO’s en vrije beroepers.

Activiteit

Hoe werkt het?

Integras Groep biedt haar klanten diverse mogelijkheden om

 • online hun boekhouding mee op te volgen of zelfs gedeeltelijk of volledig zelf te verwerken. Hierdoor beschikken ze steeds over actuele cijfers.

 • op regelmatige basis een afspraak in te plannen om de actuele cijfers te bespreken en indien gewenst samen naar de toekomst te kijken. 

 • eigen cijfers te interpreteren en deze te gebruiken als tool binnen het dagdagelijks bedrijfsbeleid.


Ook organiseert Integras Groep op regelmatige tijdstippen de Integras Business Club. Hier zetten ze telkens een van de klanten in de kijker en bieden ze een uiteenzetting over een actueel onderwerp voor de ondernemer.

Team

Founders

Bjorn Bastiaensen

Erkend Boekhouder Fiscalist – bouwde in het verleden reeds een mooie kantorengroep uit na ervaring te hebben opgedaan als freelance finance manager in enkele grote bedrijven. Deze groep verkocht hij in 2013 om zich toe te leggen op een samenwerkingsverband tussen boekhoud- en accountantskantoren, zodat deze zich verder konden professionaliseren. Medio 2014 startte hij Integras Groep, dat vandaag 3 kantoren en een 10-tal medewerkers telt.

Werner Wagemans

Erkend Boekhouder Fiscalist – bouwde in het verleden een mooi kantoor uit dat hij bij de start van Integras Groep verkocht aan hen. Gezien zijn geloof in de visie bleef hij mee aan boord als manager en aandeelhouder.

Guy Pittoors 

Voormalig expat van KBC groep – staat Integras Groep bij met zijn jarenlange bedrijfservaring en strategische inzichten als gewaardeerd aandeelhouder.

Marc Vandesande

Marc managet het kantoor in Geel en staat Integras Groep bij met zijn jarenlange ervaring en fiscale en boekhoudkundige kennis. Marc is een echte netwerker en bouwt mee aan de verdere uitbouw van onze groep.

Medewerkers

Margo Thys – Liz Renders – Inge Poels – Ellen Van Den Bleeken - Shana Haems

Shana Haems

Kantoren

 • Zoersel – Sint Antoniusbaan 317 b1
 • Geel – Dr. Vandeperrestraat 12A
 • Schoten – Bosnimfdreef 5


Partners

Exact Online – Codabox – Xerius – SD Worx – Acerta – ADMB – Zenito

Klanten

Integras Groep richt zich vooral naar ondernemers en vrije beroepers die proactief begeleid willen worden.  

Onze klanten aan het woord:

Kevin Jacobs (Confesso):

"Een bedrijf willen opstarten is één ding, de stap ook effectief nemen is nog iets helemaal anders. Je hebt heel wat informatie nodig en moet weten welke stappen te volgen. Bij Integras vonden we wat we zochten: iemand die ons begeleidt, de juiste opties uitzoekt en voorstelt en ons ook nog eens opvolgt. Ze bekijken niet alleen de beste opties voor nu, maar ook voor de toekomst."

Marc Perneel:

"Al bij ons eerste contact met Integras kregen we een goede en duidelijke uitleg. Die communicatie bleef ook tijdens het lopende boekjaar vlot verlopen. We worden steeds op tijd gevraagd om alle nodige stukken voor de btw en de belastingsaangifte binnen te brengen en er is altijd ruimte voor extra uitleg en overleg. Houden zo!"

Pers

Investeer mee in

Integras Groep

Integras Groep heeft drie kantoren in Zoersel, Geel en Schoten. Waarom moeten we nog verder investeren?

Om verder te groeien, betere service te bieden aan onze klanten en nog meer nieuwe klanten te dienen, hebben we in totaal 200.000 EUR nodig. We kregen een kaskrediet bij onze bankier voor 40.000 EUR en zijn vandaag nog op zoek naar 160.000 EUR. We daarvan hopen 95 000 EUR via dit kanaal op te halen.

Die middelen zullen we gebruiken om:

1. Ons netwerk verder uit te breiden. Daarvoor willen wij een kantoor openen in de regio Mechelen. Integras Groep is een van de hoofdsponsors van de basketbalploeg Kangoeroes Mechelen en met een kantoor in de buurt wordt dit een waardevol netwerk om in te werven. Wat hebben we hier nodig?


 • Kantoor + inrichting + benodigdheden
 • Extra werknemer – opleiding/inloopperiode 6 maanden
 • Marketingactie voor de regio  (openingsevent + reclame via white paper / online)


2. Door de groei in het kantoor te Geel moeten we hier ook enkele bijkomende investeringen doen:


 • Inrichting/modernisering archief + vergaderzaal
 • Update ICT

3. Om ons nog beter online te kunnen profileren moeten we ook enkele extra investeringen doen:


 • Nieuwe Website
 • Social Media update
 • GDPR – audit

4. Om de zichtbaarheid van ons kantoor in Zoersel nog te verbeteren hebben we nood aan:

 • Een lichtreclame
 • Update ICT van het kantoor Zoersel
 • Audit erkenning KMO Portefeuille

Stap jij mee in dit verhaal dat ondernemers zelf achter het stuur zet? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Updates

De ondernemer heeft nog geen updates over deze campagne geplaatst. 
Kom binnenkort nog eens kijken!

Veelgestelde vragen voor investeerders

Wat is de winwinlening?

De winwinlening is een achtergestelde lening met een looptijd van 8 jaar, waarbij Vlaamse ondernemingen tot 200.000 euro kunnen ontlenen bij Vlaamse particuliere investeerders. De interest is minimaal 0,875% en maximaal 1,75% en de investeerder ontvangt ook een jaarlijks belastingkrediet van 2,5%. Daarnaast heeft de investeerder recht op een waarborg van 30% op de verloren hoofdsom in geval van falen.

Hoeveel kost het voor mij om te investeren via WinWinner?

Investeren via WinWinner is voor de investeerder volledig gratis. De administratie- en begeleidingskosten voor het afsluiten van een investering liggen volledig bij de onderneming zelf.

Wat betekent de 30% waarborg bij de winwinlening?

Als de ondernemer het bedrag niet kan terugbetalen wegens een faillisement, onvermogen, vrijwillige of gedwongen ontbinding, kan je een schrapping van de lening vragen bij de overheid via de instantie PMV. Als de lening geschrapt wordt, kan het bedrag van de hoofdsom dat definitief verloren is gegaan voor 30% gerecupereerd worden door middel van een belastingkrediet.

Wanneer kan de waarborg van 30% opgevraagd worden?

Indien blijkt dat de onderneming waaraan je geleend hebt de winwinlening  niet meer zal kunnen terugbetalen, kan je een schrapping van de winwinlening aanvragen bij PMV. Investeerders zullen in hun aangifte personenbelasting het totaal verlies moeten opgeven om recht te hebben op de waarborg van 30%.

Moet ik belastingen betalen op het rendement dat ik ontvang op de lening?

Van de 0,875% tot 1,75% interest die je van de onderneming ontvangt wordt zoals bij andere inkomsten van kapitalen en roerende goederen nog 30% roerende voorheffing afgehouden. Deze roerende voorheffing wordt door de onderneming betaald.

Kan ik zien hoe lang de campagne van een onderneming nog loopt?

Een WinWinner campagne staat gemiddeld 60 dagen online. In de informatienota van de onderneming kan je zien wat de start- en einddatum van de campagne is.

Kan ik ook vanuit Brussel, Wallonië of het buitenland investeren?

Nee, enkel particulieren die in het Vlaams Gewest gevestigd zijn, kunnen investeren via de winwinlening.

Waarom investeren via WinWinner?

4,25% jaarlijks rendement
30% waarborg via de overheid
€0 kosten voor investeerder
Screening van dossiers
Administratieve ontzorging

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Kom in contact met deze onderneming

Je hebt nog
00
dagen om te investeren
Of
bekijk de andere campagnesOp zoek naar groeifinanciering?

Ik zoek financiering

Investeren in groeibedrijven?

Ik wil investeren
Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form