Investeringsproject
Winwinlening
Antwerpen
Antwerpen
Boekhoudkantoor

Integras Haven VOF

Wat is een WinWinner campagne?

Via WinWinner kunnen ondernemers hun ambitieuze groeiplannen met hun netwerk delen om hun ambassadeurs te laten investeren via voordelige leningen zoals de winwinlening. Zo kan de ondernemer verder groeien en haar plannen waarmaken. We brengen je graag in contact met de onderneming om de voorwaarden van de lening te bespreken.

Lenen aan KMO's omvat altijd een risico van kapitaalverlies. 

Integras Haven VOF

is op zoek naar een totaalbedrag van

65000

Je kan investeren vanaf €5.000 per lening. Vul het formulier hieronder in om vrijblijvend in contact te komen met de ondernemer.

reeds opgehaald

De investeringscampagne van

Integras Haven VOF

is afgelopen

Bekijk de andere campagnes

reeds opgehaald

Te laat!

Integras Haven VOF

vond haar ambassadeurs al.

Bekijk de andere campagnes

Investeringsvoorwaarden

Winwinlening

type lening

Jaarlijkse aflossing

terugbetaaltermijn

20,7%

totaal bruto rendement

4,5%

jaarlijks bruto rendement

8 jaar

looptijd

30%

waarborg

€5.000

minimale investering

€50.000

maximale investering

Integras is een boekhoud- en advieskantoor erkend bij het BIBF (Beroepsinstituut voor Boekhouders en Fiscalisten) dat opgericht werd eind 2014 uit een passie om te ondernemen en om ondernemers bij te staan om hun huidige en toekomstige bedrijfsdoelstellingen te behalen. 

Activiteit

Team

Integras werd opgericht door dhr. Bjorn Bastiaensen en dhr. Tom Verbist. De expertise betreffende het runnen van een boekhoud- en advieskantoor ligt bij dhr. Bjorn Bastiaensen, deze bouwde in het verleden reeds een mooi kantorengroep uit welke hij eind 2013 verkocht.

Integras bestaat ondertussen uit verschillende vestigingen; Zoersel (het hoofdkantoor), Schoten, Geel, Kapellen en sinds april 2016 ook Integras Haven te Antwerpen. Het team groeide uit tot een groep van een 10-tal gemotiveerde cijferaars die het cliënteel dagelijks bijstaan.

Klanten

De groep Integras kan voor 2015 al een mooie groei aantonen van bijna 20% recurrente omzet op het basiscliëntdeel dat werd samengesteld uit 3 overnames. En we zijn er zeker van dat we deze trend in 2016 zullen kunnen verderzetten. Dit is vooral te danken aan de aanpak die we hebben bij het cliënteel dat zorgt voor een goede mond-tot-mondreclame, het organiseren van onze Integras Business Club en de inspanningen van alle Integras-medewerkers.

Met Integras Haven willen we ons vooral toeleggen op de niche-sector van de binnenvaart en de gerelateerde activiteiten. Aangezien er in Vlaanderen slechts een handvol kantoren zijn waarvoor men met deze specifieke materie terecht kan, zijn we ervan overtuigd dat we met onze frisse kijk op het voeren van een boekhouding met de bijhorende rapportering en adviezen zeker een meerwaarde kunnen betekenen.

Pers

Investeer mee in

Integras Haven VOF

Om het nieuwe kantoor “Integras Haven” verder uit te bouwen hebben we een financieringsbehoefte van circa 75.000 EUR. De komende periode willen we deze extra middelen inzetten op:

  • Het voeren van een marketingcampagne via social media en via whitepapers.
  • Het organiseren van een Integras Business Club vooral gericht op de binnenvaart en de gerelateerde activiteiten.
  • Het deelnemen aan een beurs.
  • Het aanwerven/opleiden van bijkomend personeel.
  • Het aankopen van bijkomende ICT-infrastructuur.
  • Het aanpassen van onze website.

Updates

De ondernemer heeft nog geen updates over deze campagne geplaatst. 
Kom binnenkort nog eens kijken!

Veelgestelde vragen voor investeerders

Wat is de winwinlening?

De winwinlening is een achtergestelde lening met een looptijd van 8 jaar, waarbij Vlaamse ondernemingen tot 200.000 euro kunnen ontlenen bij Vlaamse particuliere investeerders. De interest is minimaal 1% en maximaal 2% en de investeerder ontvangt ook een jaarlijks belastingkrediet van 2,5%. Daarnaast heeft de investeerder recht op een waarborg van 30% op de verloren hoofdsom in geval van falen.

Hoeveel kost het voor mij om te investeren via WinWinner?

Investeren via WinWinner is voor de investeerder volledig gratis. De administratie- en begeleidingskosten voor het afsluiten van een investering liggen volledig bij de onderneming zelf.

Wat betekent de 30% waarborg bij de winwinlening?

Als de ondernemer het bedrag niet kan terugbetalen wegens een faillisement, onvermogen, vrijwillige of gedwongen ontbinding, kan je een schrapping van de lening vragen bij de overheid via de instantie PMV. Als de lening geschrapt wordt, kan het bedrag van de hoofdsom dat definitief verloren is gegaan voor 30% gerecupereerd worden door middel van een belastingkrediet.

Wanneer kan de waarborg van 30% opgevraagd worden?

Indien blijkt dat de onderneming waaraan je geleend hebt de winwinlening  niet meer zal kunnen terugbetalen, kan je een schrapping van de winwinlening aanvragen bij PMV. Investeerders zullen in hun aangifte personenbelasting het totaal verlies moeten opgeven om recht te hebben op de waarborg van 30%.

Moet ik belastingen betalen op het rendement dat ik ontvang op de lening?

Van de 2% interest die je van de onderneming ontvangt wordt zoals bij andere inkomsten van kapitalen en roerende goederen nog 30% roerende voorheffing afgehouden. Deze roerende voorheffing wordt door de onderneming betaald. Bij een interest van 2% ontvang je dus uiteindelijk 1,4% netto interest. Het totale nettorendement inclusief 2,5% belastingkrediet is dus 3,9%.

Kan ik zien hoe lang de campagne van een onderneming nog loopt?

Een WinWinner campagne staat gemiddeld 60 dagen online. In de informatienota van de onderneming kan je zien wat de start- en einddatum van de campagne is.

Kan ik ook vanuit Brussel, Wallonië of het buitenland investeren?

Nee, enkel particulieren die in het Vlaams Gewest gevestigd zijn, kunnen investeren via de winwinlening.

Waarom investeren via WinWinner?

4,5% jaarlijks rendement
30% waarborg via de overheid
€0 kosten voor investeerder
Screening van dossiers
Administratieve ontzorging

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Kom in contact met deze onderneming

Je hebt nog
00
dagen om te investeren
Of
bekijk de andere campagnesOp zoek naar groeifinanciering?

Ik zoek financiering

Investeren in groeibedrijven?

Ik wil investeren
Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form