Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Investeer in

Gefinancierd

Kreisy

Harelbeke
Huisdecoratie

40000

totale investeringsbehoefte

5000

minimale investering
Interesse om te investeren?
Bekijk de actieve campagnes ⟶

Dankzij hybride printers is het mogelijk om in hoge kwaliteit digitaal te drukken op diverse ondergronden. Door een samenwerking aan te gaan met een Belgisch bedrijf dat recentelijk heeft geïnvesteerd in state of the art hybride printers, is voor de West-Vlaamse onderneming Kreisy een hele nieuwe markt opengegaan. Door deze samenwerking is Kreisy in staat om een zeer brede waaier aan originele home deco-producten zoals deurmatten, tapijten, placemats en tafelbescherming te produceren.

Kreisy legt zich namelijk toe op het ontwikkelen en commercialiseren van licentiecollecties: de onderneming verwerft licenties van bekende mensen en producten en maakt er leuke spullen voor huisdecoratie mee.

Kamagurka-deurmatten
“De sterkte van een licentiecollectie is dat we de exclusieve rechten hebben en er hierdoor geen rechtstreekse concurrentie is voor het product waarvoor we de licentie hebben.” – Yves De Rudder, marketing Kreisy


Kreisy verkoopt home deco-collecties ontworpen door bekende artiesten en waarvan de onderneming de exclusieve licentiehouder is. De collecties bestaan onder andere uit deurmatten, keukenlopers, decoratiekarpetten, placemats en onderzetters.

Intussen heeft Kreisy al verschillende licenties in haar portefeuille van onder meer Herman Brood, Kamagurka, Urbanus, La vache qui rit, Babybel, Apéricube, La Linea en recentelijk Nijntje. Het is de bedoeling om in de nabije toekomst nieuwe vooraanstaande licenties te verwerven.

Een selectie van de Urbanus-deurmatten van Kreisy

Voor de productie van haar collecties doet Kreisy beroep op één van de meest toonaangevende producenten van onder andere deurmatten in Europa. Toen deze investeerde in digitale hybride printers, ontstond er een zeer nauwe samenwerking met Kreisy. Hierbij staat de partner in voor het productiegedeelte en zorgt Kreisy voor de distributie, sales en marketing.

Sophie Vandorpe is de zaakvoerster van Kreisy. Ze houdt zich bezig met het dagelijkse management van het bedrijf en gaat op zoek naar nieuwe contacten.

Sophie heeft een ruime ervaring opgedaan op een commerciële binnendienst en voerde toen administratieve en boekhoudkundige taken uit, kennis die vandaag van pas komt voor haar taken bij Kreisy.

Yves De Rudder heeft heel wat ervaring binnen de licentiewereld en is verantwoordelijk voor de sales- en marketingaspecten van Kreisy.

Hij brengt het Kreisy-verhaal naar buiten en onderhandelt ook de nieuwe licenties voor de onderneming. Daarnaast staat Yves ook in contact met de agenten die voor Kreisy werken.


Commercieel werkt Kreisy namelijk samen met agenten. Het is hun taak om de producten van Kreisy te gaan voorstellen aan de retail in de Benelux en Frankrijk. Weldra volgen Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.


Kreisy focust zich momenteel alleen op zakelijke klanten die de producten verder verkopen. Met producten als placemats, deurmatten en onderzetters richt de onderneming zich voornamelijk op winkels voor huisdecoratie, cadeaushops, tuincentra en kookwinkels.

Op korte termijn zijn er al meer dan 50 verkooppunten van de Kreisy-producten. Tot de klanten behoren enkele winkels van grotere ketens zoals Horta en Colora. Daarnaast zijn de collecties ook op de e-commercemarkt al een begrip geworden.

“We merken dat er een soort sneeuwbaleffect ontstaat bij de ketens: als een winkel onze producten vlot verkocht krijgt, springen andere winkels van die keten mee op de kar.” – Yves De Rudder, marketing Kreisy
“Het mooie aan Kreisy is dat bijna al onze klanten verschillende nieuwe bestellingen hebben geplaatst en dit op zeer korte termijn. De eindejaarsperiode was een echte topper met een absoluut verkooprecord. Vele van onze Kamagurka- en Urbanus-deurmatten zullen onder de kerstboom gelegen hebben.” – Sophie Vandorpe, zaakvoerster Kreisy


14/2/19

Informatienota Kreisy

Investeer mee in

Kreisy

Kreisy wil in de toekomst nog meer licenties verwerven om haar assortiment nog uit te breiden. Daarom zoekt de onderneming ambassadeurs die de groei mee willen helpen ondersteunen. De onderneming is op zoek naar 40.000 euro om volgende doelstellingen te realiseren:

  • Kreisy wil haar dienstverlening verbeteren door de logistieke software, waarmee momenteel de orders verwerkt worden en de facturatie wordt gedaan, uit te breiden. Het doel is om deze software ook voor de klanten ter beschikking te stellen zodat zij op een makkelijke manier de voorraad en hun orders kunnen opvolgen.
  • Het uitbreiden van de voorraad zodat klanten sneller bediend kunnen worden en de verdere distributie verzekerd is.
  • Kreisy wil ook werken aan en investeren in haar zichtbaarheid, onder meer door aantrekkelijke shop displays, flyers en catalogi te produceren, door de website gebruiksvriendelijker te maken en door aanwezig te zijn op toonaangevende internationale beurzen.
Wil jij meehelpen in het groeiverhaal van Kreisy? Grijp snel jouw investeringskans en contacteer ons!


Kreisy

Harelbeke
Huisdecoratie

Investeer mee

Of
bekijk de andere campagnesCompleted

Investeringsbehoefte

40000Gescreend door Senior Consultant Vlaanderen

Meer informatie over Senior Consultants Vlaanderen

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Contactgegevens

Op zoek naar groeifinanciering?

Ik zoek financiering

Investeren in groeibedrijven?

Ik wil investeren

Zoek je financiering?

Schrijf je vrijblijvend in

Wil je investeren?

Bekijk de bedrijvenlijst