Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Investeer in

Gefinancierd

Madam Bakster

Gent
guiltfree bakery

50000

totale investeringsbehoefte

5000

minimale investering
Interesse om te investeren?
Bekijk de actieve campagnes ⟶

Madam Bakster, the guiltfree bakery is een online, guiltfree bakkerij waarbij alle producten vrij zijn van geraffineerde suikers, dierlijke producten (boter, melk, room) en artificiële smaak- en bewaarmiddelen. Wat startte als een uit de hand gelopen hobby in eigen keuken willen we, Kobe Jacxsens en Laura Verhulst, nu uitbouwen tot een rendabele zaak. Onze missie blijft dezelfde: bewust genieten in gezelschap!

Activiteit

Momenteel is Madam Bakster een online bakkerij. Via de webshop kunnen bestellingen geplaatst worden die vervolgens (binnen Gent) aan huis geleverd worden of af te halen zijn in één van de afhaalpunten. Verder zijn er ook verschillende verkooppunten in Gent en Deinze. Wat startte als een hobby in eigen keuken, willen we nu omvormen tot een rendabele zaak. Vanaf augustus zullen we zo onder meer in Antwerpen en Brugge leveren en breiden we ons gamma uit met eerlijk en puur brood en chocolade.  In een korte tijd zijn we dus ontzettend gegroeid en om uit te groeien tot een rendabel, gezond bedrijf en onze missie met glans uit te dragen, hebben we een eigen pand nodig. En daarvoor hopen we op jullie steun!

Team

Madam Bakster, the guiltfree bakery ontstond uit mijn (Laura) persoonlijke verhaal. Als tiener viel ik vijfentwintig kilo af en hoewel ik in die periode wel leerde hoe ik gewicht moest verliezen, leerde ik niet hoe ik een gezonde relatie met voeding moest opbouwen. Nadat ik zo sterk afviel, begon ik calorieën te tellen, voelde ik me snel schuldig na een uit de hand gelopen restaurantbezoek en piekerde ik de hele tijd over dat cijfertje op de weegschaal. Tot ik vorig jaar besloot het over een andere boeg te gooien en de overstap maakte naar een gezonde levensstijl met een beperkte consumptie van dierlijke producten en geraffineerde suikers. Zo ontstond stilaan het idee om mijn ervaring te delen. In oktober richtte ik Madam Bakster, the guiltfree bakery op. Wat wij willen aantonen, is dat desserts wel degelijk binnen een gezonde levensstijl passen door de lege calorieën (boter-bloem-suiker) in patisserie te vervangen door natuurlijke ingrediënten vol voedingsstoffen. Zo wil ik anderen inspireren om weer te genieten van desserts en hun sociale functie en ook de band tussen consumenten en pure, eerlijke en ambachtelijke voeding op mijn manier te versterken.

Klanten

De missie van Madam Bakster is eenvoudig. Desserts maken deel uit van ons sociaal leven. Met Madam Bakster willen we aantonen dat verantwoorde desserts een plek kunnen hebben binnen een gezonde levensstijl en wil ik anderen via deze weg inspireren om weer te genieten van desserts en hun sociale functie. 

Madam Bakster staat op die manier voor gezonde en bewuste keuzes maken, je goed in je vel voelen maar vooral voor samen zijn.

Een dessert eet je tenslotte nooit alleen! Verder willen we Madam Bakster ook laten uitgroeien tot een eerlijke en duurzame zaak. Foodwaste staat alvast op onze agenda! Gezien we uitsluitend op bestelling werken, hoeven we bijvoorbeeld nooit producten weg te gooien. En verder hebben we nog vele leuke plannen om ons business plan te vernieuwen en ons steentje bij te dragen aan een mooiere wereld.

Pers

Madam Bakster kreeg al aardig wat persaandacht en volgend jaar verschijnt er ook een kookboek.

De Standaard
Het Nieuwsblad
Knack

Investeer mee in

Madam Bakster

Naast een atelier waar de taarten geproduceerd zullen worden, wordt de nieuwe ruimte die we met jullie hulp willen financieren ook een ontmoetingsruimte; een plek waar gezelligheid centraal zal staan. Bij Madam Bakster is de sociale beleving van desserts troef. Daarom wordt onze bakkerij ook een plek waar we dmv pop-ups mensen willen samenbrengen om weer in gezelschap te genieten van elkaar (en een lekker dessert)! Denk aan: gezellige brunches of high tea's onder vrienden, workshops, een pop-up dessertenbar,...

Madam Bakster is voor ons dé manier om op een vrolijke manier de waarden die wij belangrijk vinden (gezonde voeding, samen genieten, ecologie,...) te verspreiden. Met onze passie hopen we zo ook anderen te inspireren en enthousiasmeren. De impact die we sinds de opstart hadden op wie ons leerde kennen, is de drijveer om onze onderneming tot een volgend niveau te tillen.

Updates

Jammer, nog geen updates over deze campagne. 

Madam Bakster

Gent
guiltfree bakery

Investeer mee

Of
bekijk de andere campagnesCompleted

Investeringsbehoefte

50000Gescreend door Senior Consultant Vlaanderen

Meer informatie over Senior Consultants Vlaanderen

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Contactgegevens

Op zoek naar groeifinanciering?

Ik zoek financiering

Investeren in groeibedrijven?

Ik wil investeren

Zoek je financiering?

Schrijf je vrijblijvend in

Wil je investeren?

Bekijk de bedrijvenlijst