Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Investeer in

100% gefinancierd

Max Follies

Lichtaart
Horeca

30000

totale investeringsbehoefte

5000

minimale investering
Interesse om te investeren?
Bekijk de actieve campagnes ⟶

Waarom Max Follies?

Goede swingerclubs zijn zeldzaam in België. Maar waar maak je eigenlijk het verschil op vlak van erotisch uitgaan? Na een jaar van marktonderzoek en klanteninterviews blijken dit de sleutelfactoren:

 • De gastheer/-vrouw verwelkomt iedereen
 • Hygiëne is overal en altijd een topprioriteit
 • Iedere bezoeker wordt gerespecteerd
 • Discretie wordt gegarandeerd

Bovendien vraagt de klant volledige transparantie. Men wil op voorhand precies weten wat de avond of nacht hen zal kosten. Dit blijft in vele clubs keer op keer een groot vraagteken. 

Verder laat het niveau van hygiëne in bepaalde zaken écht te wensen over. En dat is bijzonder jammer. Maar naast het wrange gevoel dat we aan zulke clubavonden overhielden, bekroop ons ook de overtuiging het beter te kunnen.
Veel beter. 

Hygiëne, transparantie en respect: Max Follies brengt erotisch uitgaan naar een nieuwe dimensie. 

Hoe werkt het?

Max Follies is een club met een moderne look en gezellige uitstraling. Bij het aankomen aan de club kan je meteen rekenen op een discrete omgeving door te parkeren op de ruime, afgesloten parking. Daarna bel je aan, waarop de gastheer of gastvrouw van dienst je verwelkomt met de nodige uitleg en een rondleiding.

Aan de inkom betaal je één prijs. Die verandert weliswaar al naargelang de all-informule van de dag, maar alles is wel steeds inbegrepen. Koud en warm buffet, fris- en sterkedrank, de discotheek en de playrooms, bijvoorbeeld. En dat allemaal tot sluitingstijd. 

Onze ambitie? Een leuke, sfeervolle club creëren. Eentje waar de mensen zich thuisvoelen. We willen een ervaring aanbieden die ze nergens anders vinden. Precies dit is wat hen doet besluiten om op regelmatige basis terug te komen. 

Hygiëne en netheid zijn ontzettend belangrijk. Net zo belangrijk als transparantie en respect. Geen respect? Geen toegang

Op donderdag, vrijdag, zondag en maandag is iedereen welkom. Op zaterdag is de toegang voorbehouden aan koppels en single vrouwen. Het doelpubliek is eerder classy. Het zijn wereldse mensen die weten wat swingen inhoudt.

Team

Sammy Van den Bergh - zaakvoerder

Sammy was jaren actief in de Belgische muziekindustrie onder de naam Sammy Bergmans. Als geboren entertainer weet hij perfect in te spelen op de noden van de mensen. Daarnaast hebben Sammy en zijn echtgenote Laila reeds ruime ervaring in het uitbouwen van een horecazaak. Zo hebben ze een verlieslatende zaak omgetoverd tot een goed draaiend danscafé.

Ook zit het organiseren van events hem in het bloed. Denk bijvoorbeeld aan het Schlagerfestival Olen (4500 bezoekers), Schlagerfestival Westerlo (2900 bezoekers), Lindekens Kermis (5000 bezoekers), enz… Dit realiseerde hij samen met zijn vrouw Laila en het team onder hun verantwoordelijkheid.

 

Laila Verlooy - zaakvoerder

Zij is de drijvende kracht achter het horecaverhaal dat ze samen uit de grond stampten. Dat is geen wonder, want entertainment zit in haar DNA. Zo heeft ze meegespeeld in verschillende Vlaamse films en televisieseries. Daarnaast biedt haar opleiding aan de kunsthumaniora haar een brede, stijlgevoelige blik. Laila staat synoniem met klantenbinding, authenticiteit en vriendelijkheid.

We gaan samen op zoek naar een clubmanager, een allrounder voor bar en keuken én (uiteraard) iemand die non-stop instaat voor een correcte hygiëne.

Klanten

"Alles kan maar niets moet”.

De ideale klanten zijn stijlvolle koppels van 30 jaar en ouder. Zij zijn op zoek erotisch uitgaan in de ruimste zin van het woord en houden van klasse, een goede bediening en een ongedwongen sfeer.

Single vrouwen: 

Sarah is een single dame die wekelijks in een club vertoeft. Deze dame houdt ervan behandeld te worden met respect. Daarnaast houdt ze van een leuke ambiance, thema-avonden en discretie. 

Single mannen: 

Jef is een bezoeker die maandelijks 3 à 4 keer naar een club gaat. Hij is op zoek naar leuke koppels en single dames, maar ook naar goede muziek.

Investeer mee in

Max Follies

Om een vliegende start te nemen hebben wij een startkapitaal nodig van 50.000 euro. Momenteel hebben wij enkele toezeggingen van externe leveranciers om mee te investeren in het concept Max Follies. Enkele investeerders zijn Inbev, Havana Drinks, PepsiCo Belgium, Wimi Games, Diageo Spirits. Daarnaast voorzien we ook een eigen inbreng. Dit alles is goed voor 20.000 euro. We willen dus 30.000 euro financiering aantrekken via de winwinlening.

Dit moet ons toelaten om zonder zorgen van start te gaan en 100% te focussen op een succesverhaal. 

Het budget gaat naar:

 • Verbouwingen
 • Meubels en interieur
 • Aanleg nieuwe leidingen
 • Aankoop nieuwe machines voor de bar
 • Aankoop computers en een kassasysteem
 • Vooruitbetalingen van de huur (6 maanden)
 • Marketingacties (gadgets, eroticabeurzen, flyers, posters,... )
 • Recruitment

Heb je dus interesse om ons mee te helpen aan de groei van ons verhaal en wil je ambassadeur worden van Max Follies?

Contacteer ons en we bespreken graag de investeringsmogelijkheden.

Max Follies

Lichtaart
Horeca

Investeer mee vanaf
€5000
Completed

Investeringsbehoefte

30000Gescreend door Senior Consultant Vlaanderen

Meer informatie over Senior Consultants Vlaanderen

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Contactgegevens

Ontdek meer ondernemingen ⟶