Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Investeer in

100% gefinancierd

Mineraal

Gent
Wijnen

50000

totale investeringsbehoefte

5000

minimale investering
Interesse om te investeren?
Bekijk de actieve campagnes ⟶

De puurste wijnen bezorgd aan jouw deur

Het aanbod van pure wijnen, wijnen zonder additieven, is beperkt en moeilijk te verkrijgen voor particulieren. Zo kan je deze pure wijnen zelfs niet vinden in je lokale bioshop of biosupermarkt. Daarenboven bestaat er heel wat verwarring rond deze pure wijnen. Met andere woorden is de klant niet erg goed geïnformeerd.

Mineraal wil daar verandering in brengen. Dat door deze wijnen aan te bieden op een gebruiksvriendelijke webshop. Vervolgens worden ze aan huis geleverd per fiets, op het moment dat de klant zelf kiest.

Bij elke wijn krijg je bovendien het volledige verhaal en enkele serveertips voor de perfecte smaakbeleving.

Daarnaast organiseert Mineraal workshops. Tijdens de workshop richt Mineraal zich zowel op particulieren als op horeca. Het doel is om de smaakbeleving te delen en de meerwaarde van pure wijnen te laten ontdekken. Zo hoopt Mineraal mensen dichter te brengen bij de wereld van ambachtelijke wijn.

Over Tristan

Tristan is 27 jaar en kreeg zijn passie voor wijn met de paplepel ingegoten. Als zoon van twee ambachtelijke wijnbouwers heeft hij heel wat ervaringen en overtuigingen opgedaan in de sector. Wat hij persoonlijk erg belangrijk acht is de warmte en vriendelijkheid die er heerst onder collega-wijnbouwers. Telkens word je met open armen ontvangen om de meest pure, unieke wijnen te mogen proeven. Een sfeer die volgens hem over de hele wijnsector aanwezig is, en je terugvindt bij klanten, collega’s en uiteindelijk bij het product zelf. Deze zuiderse ingesteldheid is dan ook de drijfveer voor zijn passie

Nadat hij zijn filmstudies afrondde besloot Tristan zich nog meer te verdiepen in de idealen van zijn ouders. Hij volgde een cursus voor sommeliers bij Syntra en liep vervolgens stage bij zijn moeder om zijn inzichten en kennis van het wijnbouwproces verder te ontwikkelen. Al snel kon hij als vertegenwoordiger aan de slag bij Lous Grezes, het domein van zijn ouders. Nadien stapte hij in de wijnhandel in Brugge. Op die manier kwam hij in contact met elke tak van het wijnverdelen, van wijnbeurzen en wijnclubs tot de horeca in Vlaanderen en Brussel. Voor Lous Grezes legde hij contacten met importeurs uit verschillende landen in Europa en zelfs New York. Sinds vorig jaar mag hij ook “een wijnbeurs organiseren” van zijn lijstje schrappen. Dit jaar organiseert hij opnieuw zo’n beurs, samen met zijn vrienden Stijn Demeulemeester en Jason Janse.

Jammer, nog geen updates over deze campagne. 

Investeer mee in

Mineraal

De droom is om ervoor te zorgen dat pure wijnen door heel veel mensen worden gesmaakt, maar dat ze ook bekend staan voor hun kwaliteit.

Om dit alles te realiseren is Mineraal op zoek naar 50 000 euro. Dat zal als volgt worden verdeeld:

  • Webshop: een gebruiksvriendelijke webshop die het gehele aanbod van pure wijnen zal omvatten.
  • Stock: een eerste stock van een select aanbod van pure wijnen.
  • Cargofiets: om de pure wijnen te vervoeren op een ecologisch verantwoorde manier en waar de flessen beschermd zitten.
  • Marketing en extra opleidingen.

De mensen achter Mineraal zijn ervan overtuigd dat iemand die zich laat helpen en bereid is om te luisteren naar advies, zonder zijn visie te verliezen, het best ver kan schoppen. Dit is de reden dat Mineraal op zoek gaat naar ambassadeurs om dit verhaal sterker te maken.

Mineraal

Gent
Wijnen

Investeer mee vanaf
€5000
Completed

Investeringsbehoefte

50000Gescreend door Senior Consultant Vlaanderen

Meer informatie over Senior Consultants Vlaanderen

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Contactgegevens

Ontdek meer ondernemingen ⟶