Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Investeer in

Gefinancierd

Mobility+

De Pinte
Mobiliteit

90000

totale investeringsbehoefte

5000

minimale investering
Interesse om te investeren?
Bekijk de actieve campagnes ⟶
Mobility+ is een Belgisch platform voor duurzame mobiliteit dat elektrisch rijden makkelijk maakt.
 
 

We voorzien een totaalpakket wat betreft elektrische mobiliteit: van laadpunten voor elektrische voertuigen tot laaddiensten voor elke organisatie. We voorzien niet enkel de laadpalen, maar ook een platform voor het uitbaten en publiek toegankelijk stellen ervan. Ook verdelen we laadpassen, welke eigenaars van elektrische auto's in staat stellen om hun voertuig op te laden aan publiek toegankelijke laadpalen. Concreet bieden wij dus een brede waaier aan laadoplossingen en -diensten zodat we voor elke organisatie en situatie een gepaste oplossing kunnen bieden.

Activiteit

Mobility+ is een online platform voor elektrische rijders. 

Het platform is opgedeeld in 2 delen.

Het eerste deel is het Charge Point Operator platform. Het biedt de mogelijkheid om laadpalen online te brengen zodat deze vindbaar zijn voor de elektrische rijders. Het doel is om een groot netwerk te creëren van laadpalen, uitgebaat door de eigenaars van een elektrische auto of door bedrijven, hotels, … die hun steentje willen bijdragen aan ons netwerk. Het geeft hen ook de duurzame uitstraling die de dag van vandaag verwacht wordt.

Door middel van het platform kan men de vele functies van de laadpalen beheren.
Zo kan men instellen of het laadpunt publiek gepubliceerd wordt, smart-grid management, tarief instellen, user management, …

Het tweede deel is het Mobility Service Provider platform. Het biedt de mogelijkheid om als elektrische bestuurder de laadpalen terug te vinden die worden uitgebaat door de eigenaars van laadpalen in het Charge Point Operator systeem. Alsook laadpunten die worden uitgebaat door derden kunnen worden gevonden en gebruikt. De bestuurders maken gebruik van onze app of laadpas. Hiermee kunnen ze een bepaalde laadpaal reserveren en activeren.

In dit gedeelte van het platform heeft de gebruiker de optie om meerdere gebruikers zoals familie of werknemers te beheren. Elke gebruiker kan zijn verbruik en budget monitoren aan de hand van zijn sessielijst.

Team

Jean-Francois

Jean-Francois gaat gelukkig door het leven als founder & CEO van Mobility+. Zijn visie is zeer eenvoudig: het vertrouwen in elektrisch rijden een boost geven. Hoe? Door zo snel mogelijk laadinfrastructuur te voorzien. Bovendien wil hij ook het probleem met de verschillende laadpassen grondig aanpakken door een alternatief betalingssysteem te lanceren.

“Ik ben gepassioneerd door alles wat met gebruiksgemak en groene energie te maken heeft. Ik droom ervan om iedereen op zuiver zonne-en windenergie te laten rijden’’. 

Jean-Francois is een ervaren technieker en is steeds op de hoogte van de laatste evoluties in technologieland. Hij probeert deze dan ook steeds efficiënt toe te passen om de drempel voor de e-driver zo laag mogelijk te houden.

Ruben Van den Bossche

Maak kennis met Ruben, de co-founder & Sales Director van Mobility+. Ruben neemt met volle overtuiging de sales voor zijn rekening. Gemotiveerd, zoals hij is, neemt onze Sales Director bedrijven mee in de veelbelovende wereld van elektrisch rijden.

Ik ben een enorme ‘believer’ in het verhaal van de ‘genetwerkte mobiliteit’ en het snelle laden”.

Naast de overtuiging dat onze algemene mobiliteit aan de vooravond van grote veranderingen staat, stelt Ruben de Mobility+ leden centraal. Zowel binnen als buiten het bedrijf blijft een goede service een nummer één prioriteit. Naast het aantal, de beschikbaarheid en de werking van de laadinfrastructuur, vormen deze elementen de sleutel tot een sterk netwerk.

Klanten

Marktontwikkelingen

Elektrische wagens

De enorme groei van Tesla en de lancering van model 3 heeft bewezen dat elektrisch rijden kan en dat er veel interesse voor is. Andere grote fabrikanten hebben dit gezien en investeren nu ook in elektrische wagens. Zo zullen er in 2017 een hoop nieuwe modellen gelanceerd worden. De consument staat hiervoor open en is klaar voor deze nieuw trend binnen de mobiliteit. Nu is het aan ons: wij moeten de EV-driver een uitgebreid, efficiënt en kwalitatief netwerk van laadinfrastructuur bieden om hen over de streep te trekken en mee te stappen in het verhaal van elektrische mobiliteit.

Evolutie van de batterijen en verkoop elektrische wagens

Elk jaar worden de batterijen goedkoper door de grotere productie van elektrische voertuigen. In lijn staat de ontwikkeling van de batterijen, elk jaar stijgt de range van de elektrische wagen. Elke maand stijgt de verkoop van de elektrische wagens in België. Zo hebben we het aandeel new sales van elektrische wagens in 2016 tegen over 2015 afgesloten met een stijging van 125%.

Pers

Investeer mee in

Mobility+

Financieringsbehoefte: € 90 000

Mobility+ wil investeren in de toekomst

Om Mobility+ verder technologisch te kunnen klaarstomen alvorens de elektrische markt in volle expansie gaat, willen we investeren. Investeren in de toekomst. Daarom zijn we op zoek naar groeikapitaal.  

Groeikapitaal om… 

Groeikapitaal om Mobility+ op de kaart te kunnen brengen. Zo kunnen we onze technische kennis, waarmee we kwalitatieve laadpalen leveren, delen met de buitenwereld. 

Groeikapitaal om onze laadinstallaties nóg slimmer te maken. Slimmer zodat de eindgebruiker kan besparen en goedkoper kan laden. Simmer zodat we het maximale uit groene energie kunnen halen en duurzamer kunnen gaan rijden.

Mobility+ heeft reeds via de KBC bank een financiering gekregen van 150.000,00€

Met deze gelden worden de opstartkosten betaald gedurende het eerste jaar. Hieronder verstaan we het ontwikkelen en onderhouden van het platform. Opzetten en onderhouden van de website. Maandelijkse administratieve kosten om de dagdagelijkse gang van zaken te kunnen ondersteunen.

Updates

Jammer, nog geen updates over deze campagne. 

Mobility+

De Pinte
Mobiliteit

Investeer mee

Of
bekijk de andere campagnesCompleted

Investeringsbehoefte

90000Gescreend door Senior Consultant Vlaanderen

Meer informatie over Senior Consultants Vlaanderen

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Contactgegevens

Op zoek naar groeifinanciering?

Ik zoek financiering

Investeren in groeibedrijven?

Ik wil investeren

Zoek je financiering?

Schrijf je vrijblijvend in

Wil je investeren?

Bekijk de bedrijvenlijst