Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Investeer in

100% gefinancierd

MyPlay

Brussel
Sport

60000

totale investeringsbehoefte

5000

minimale investering
Interesse om te investeren?
Bekijk de actieve campagnes ⟶

Waarom MyPlay?

In de sportwereld is er vandaag massaal vraag naar beeldmateriaal van wedstrijden en trainingen. Logisch, want niet alleen coaches maar ook scouts zijn erg gebaat bij video voor het analyseren van spelers en matches. Momenteel wordt daar meestal nog een cameraman voor ingehuurd, maar dat is een erg kostelijke en tijdrovende bedoening. Helaas blijft professionele verslaggeving voor velen een utopie, maar daar wil MyPlay verandering in brengen.

MyPlay is een gebruiksvriendelijk video/trainingplatform waarmee je aan de hand van opgenomen videobeelden enerzijds de coachingvaardigheden van een trainer bevordert, en anderzijds een gemeenschap de mogelijkheid biedt om livebeelden te delen met alle betrokkenen in een sportvereniging.

 

Hoe werkt het?

MyPlay installeert 1 à 3 camera’s rond een sportveld van een sport naar keuze. Van zodra de camera’s geïnstalleerd zijn en er verbinding gemaakt wordt met het internet, kan de klant beginnen met het opnemen van wedstrijden, trainingen en meer. Tijdens of na de opnames kunnen bepaalde hoogtepunten worden gedefinieerd met een ‘tag’. Deze tags worden overzichtelijk weergegeven en samengevat in de statistieken. 

Het beeldmateriaal kan je ook erg eenvoudig uploaden en doorsturen. Alle opnames kan je bewaren in een cloud en kunnen op elk moment opgeroepen worden.

Team

Patrick Monziba

Patrick is de oprichter van Monzi BVBA, het moederbedrijf boven MyPlay Benelux. Hij is gespecialiseerd in sportmarketing en het maken van gepersonaliseerde teamuitrustingen voor organisaties. Dit gegeven, gecombineerd met zijn connecties in de sport/zakenwereld, maakt dat MyPlay voor hem het ideale project is.

 

MyPlay community

MyPlay is een Israëlisch product dat ook al aanwezig is op de markt in Frankrijk en de VS. MyPlay Benelux kan informatie verzamelen bij hun collega’s vanuit het buitenland omdat zij al ervaring hebben met de verkoop van het product in hun gebied. Israel is bovendien hét land bij uitstek op vlak van IT-innovatie.

 

Partners 

MyPlay heeft nog geen partners, maar zou wel graag met andere partijen willen samenwerken.

Tot de potentiële partners van MyPlay behoren bestaande scoutings- en trainingsplatformen, omdat deze trainingsplatformen tot nu toe nog vrij beperkt zijn of net te ingewikkeld op vlak van video. Ook onze concullega’s in de buurlanden hebben gelijkaardige diensten die niet volledig overlappen met de onze.

Het aanbod van MyPlay begint bij de camera’s die gebruikt worden om te filmen. Daarom zijn retailers en invoerders van audio en visualisatie ook potentiële partners. MyPlay heeft nood aan een partner die hen op elk moment kan voorzien van de nodige camera’s.

Sportmarketing- en reclamebedrijven behoren ook tot potentiële partners.

Tot slot zijn er nog gemeentes en steden. Vele indoorsporthallen zijn in handen van projectontwikkelaars, gemeente- of stadsbestuur. Hier is een samenwerking nodig om zoveel mogelijk indoorsporten te bereiken.

Markt

MyPlay is een B2B-product dat vooral gericht is op de sportsector, specifiek op teamsporten. Tot onze ideale klanten rekenen we alle sportclubs, -verenigingen en -federaties die geïnteresseerd zijn in een gebruiksvriendelijk video/trainingplatform dat hen kan helpen bij het efficiënter uitvoeren of verbeteren van trainingen en opleidingen.

MyPlay genereert omzet door het aanbieden van software, maar ook door de verkoop van camera’s. De installatie kan ook op jaarbasis gehuurd worden door de klant.  

Het totaalassortiment bestaat uit drie verschillende pakketten in diverse prijsklassen. Het verkoopvolume is seizoensgebonden en verschilt van sporttak tot sporttak. Daardoor zullen de verkoopcijfers van maand tot maand fluctueren.

Investeer mee in

MyPlay

MyPlay zal zich hoofdzakelijk focussen op het uitwerken en uitvoeren van een duidelijke marketingstrategie. Dit vereist investeringen. 

Wij zoeken strategische partners die het vaandel “MyPlay” kunnen uitdragen per regio of sportcategorie. Het is belangrijk dat potentiële partners een sterk netwerk hebben in een bepaalde sportcategorie, met focus op jeugdopleiden.

De producten en diensten dienen via gerichte marketingcampagnes naar buiten gebracht te worden om effectief kasstromen te genereren vanuit de sportclubs, -verenigingen en -bonden. Deze kasstromen worden gegenereerd via het verkopen van de MyPlay-software en randapparatuur binnen de Benelux. 

België is een groeimarkt op vlak van ontwikkelde sportfaciliteiten. In onze buurlanden Nederland en Luxemburg staan ze op dit moment iets verder, omdat ze innovatiever te werk gaan.

Onze gedroomde partners beschikken over een netwerk binnen de sportclubs, -verenigingen en sportbonden, idealiter binnen sporten als voetbal, basketbal, tennis, (ijs)hockey en volleybal. Zelf zitten we sterk verankerd in de voetbalwereld. De samenwerking tussen MyPlay Monzi en onze partners zal worden uitgevoerd door zelfstandigen of freelancers. Hierdoor zijn er geen vaste loonkosten op lange termijn, enkel een tijdelijke (fluctuerende) kost indien bepaalde projecten worden gerealiseerd in samenwerking met onze partners (vb. prestatiegerichte vergoeding, vergoeding o.b.v. vaste percentages per project, etc.).

Zet ook jij je schouders mee onder dit sportieve project? Neem zeker contact op voor meer info!

MyPlay

Brussel
Sport

Investeer mee vanaf
€5000
Completed

Investeringsbehoefte

60000Gescreend door Senior Consultant Vlaanderen

Meer informatie over Senior Consultants Vlaanderen

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Contactgegevens

Ontdek meer ondernemingen ⟶