Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Investeer in

Gefinancierd

Oh My Party

Gent
Feestdecoratie- en aankleding

40000

totale investeringsbehoefte

5000

minimale investering
Interesse om te investeren?
Bekijk de actieve campagnes ⟶

Iedereen organiseert zo nu en dan wel eens een feest. Of het nu gaat om de babyborrel voor je eerste kindje, het communie- of lentefeest van je (klein)zoon, je dertigste verjaardag, het huwelijk van je dochter of een event op het werk, we kennen allemaal de stress om je feest er perfect te laten uitzien. Want vrienden, familie en geliefden ontvang je natuurlijk liefst in een mooie setting.

En dus ga je op zoek naar inspiratie op Pinterest en Instagram. Je loopt van de ene naar de andere winkel, bestelt een hoop decoratie via internet,… En als je, na lang zoeken en zwoegen, alles hebt gevonden, lijkt het toch niet zo eenvoudig om je feest om te toveren in dat picture perfect feest dat je in gedachten had.

Als je zelf niet meer weet waar of hoe te beginnen, als je het zelf te druk hebt om de decoratie uit te werken, dan is er OHMYPARTY om je concept van begin tot einde uit te werken. De zussen Leen en Katrien Vanbroekhoven hebben OHMYPARTY 2 jaar geleden opgestart met slechts één doel voor ogen: iedereen stylist maken van zijn/haar eigen feest/event.

Feesten worden persoonlijker, mensen gaan echt op zoek naar een beleving. We merkten dat er behoefte was aan een concept dat de volledige styling van een feest aanpakt en zo de beleving van de gasten naar een hoger niveau tilt.” – Leen Vanbroekhoven, co-oprichtster OHMYPARTY


Activiteit

Styling op maat

Met stylings op maat richt OHMYPARTY zich zowel tot bedrijven als particulieren. OHMYPARTY werkt voor events art direction styling uit, vertrekkende vanuit de brand identity, customer profiles en core values van het merk/bedrijf waarvoor de onderneming aan de slag gaat. Om de ideeën visueel te ondersteunen zet Leen elk idee om in moodboards en in een latere fase in concrete schetsen.

"De niet te stoppen zusjes vertaalden het idee in mijn hoofd zo mooi naar de werkelijkheid. Het zit in de details, in de toevoeging van een persoonlijke touch. Bedankt Leen en Katrien om ervoor te zorgen dat onze dag nog mooier was." - Nanja Massy, beautyblogster over haar trouwfeest

De zussen hebben dit concept van totaalaankleding van events doorgetrokken naar privéfeesten. Na een eerste kennismaking met de klant, waarbij zijn/haar wensen voor het feest besproken worden, gaat OHMYPARTY aan de slag: Leen stelt moodboards op om de juiste sfeer voor het feest te capteren en maakt op basis hiervan schetsen: de klant krijgt een beeld van hoe het feest er zal uitzien volgens het concept dat OHMYPARTY heeft uitgewerkt.

Schets en realisatie van een OHMYPARTY-project
“Het is cruciaal dat de identiteit en de wensen van de klant perfect weerspiegeld worden in het feest. Daarom blijven we de schetsen aanpassen tot het volledige plaatje klopt.” – Leen Vanbroekhoven, co-oprichtster OHMYPARTY

Ready to Decorate

Wil je graag een aantal Pinterest-perfecte of Instagram-worthy accenten op je feest? Een eyecatcher waarmee je je gasten omver blaast? OHMYPARTY heeft een lijn van stylings die door het team gemaakt worden en die je zelf thuis gebruikt om te decoreren. Ideaal voor wie graag een mooie eyecatcher heeft, maar niet de tijd heeft om er volledig zelf aan te beginnen.

DIY

Wil je liever zelf de handen uit de mouwen steken? OHMYPARTY brengt naast een klassieke retail-lijn van feestdecoratie ook innovatieve producten op de markt. Van servetten tot pop-up piñata’s en DIY-ballonslingers: OHMYPARTY zorgt ervoor dat mooie feeststyling voor iedereen bereikbaar is.

Alle producten gaan gepaard met tutorials met praktische en stylingtips, zodat je het mooist mogelijke effect bereikt met alle OHMYPARTY-artikelen.

Twee producten die in het voorjaar op de markt komen, zijn de LACIES, waarmee je zelf een grote, organische ballonslinger maakt, en de 'Styling in een doos'.

“Wij gaan verder dan het aankleden van een feest, wij creëren een extra dimensie voor het feestgebeuren. Met onze stylings op maat, de tutorials en onze retail-collectie met nieuwe producten zoals de pop-up piñata bieden we een brede en originele service.” – Katrien Vanbroekhoven, co-oprichtster OHMYPARTY

Samenwerkingen

OHMYPARTY groeit, en ook het netwerk van de onderneming groeit. Zo is onder andere een samenwerking tot stand gekomen met Julie’s House, dat onder meer taarten en cupcakes maakt.

Klanten kiezen voor de formule ‘Julie’s Sweettable’, waarbij Julie’s House de taarten levert en OHMYPARTY voor de styling van de Sweettable zorgt. Oh My Party werkt hier met vastgelegde stylingconcepten, die per seizoen worden herbekeken. Op deze manier is het mogelijk om verschillende stylisten tegelijk op pad te sturen en de tijd die nodig is voor een styling tot een minimum te beperken.

Julie's Sweettable

Een andere belangrijke poot in het netwerk van OHMYPARTY zijn de eventbureaus waarmee ze op regelmatige basis samenwerken. Goosebumps, We Make You Happy, CityCubes en tal van wedding planners zijn ondertussen recurrente klanten geworden.

"Katrien en Leen gaan steeds verrassend anders te werk, ze zijn een bron van inspiratie voor kleine en grote dingen. Bedenk iets geks en OHMYPARTY maakt het nog gekker." – Barbara De Staute, Goosebumps eventbureau

De creativiteit die Katrien en Leen telkens aan de dag leggen, houdt de klanten tevreden:

“We merken dat eventbureaus waarmee we samenwerken steeds vroeger in de voorbereiding van het feest naar ons komen, omdat wij niet gewoon feestdecoratie leveren maar kunnen helpen vanaf het begin, bij het bedenken van het concept voor het feest. Wij doen art direction stylings, met dat tikkeltje extra.” – Katrien Vanbroekhoven, co-oprichtster OHMYPARTY

Team

Leen & Katrien Vanbroekhoven

Oh My Party is het bedrijf van de zussen Katrien en Leen Vanbroekhoven.

Katrien houdt zich bezig met business development, de strategie en de budgetten van OHMYPARTY. Ze was leerkracht en vervolgens 3 jaar lang directrice op een school met 900 leerlingen, een functie waarbij ze strategisch en operationeel heeft leren denken.

Bij deze leidinggevende functie verbeterde ze ook sterk haar people management skills. Sinds de opstart van OHMYPARTY staat ze terug voor de klas, aanvankelijk halftijds en momenteel nog 6 uur per week.

Leen is de creatieveling van OHMYPARTY. Zij ontwerpt de producten, zorgt voor de art direction styling, moodboards en schetsen voor de klanten en volgt ook de laatste trends van dichtbij. Ze is grafisch vormgever van opleiding, maar belandde in de verkoop: ze werd shop manager van een Zara Home-filiaal. Ze werkte ook als stylist en visual merchandiser voor Zara Home en Sissy-Boy, waarbij ze de winkels en de etalages vormgaf.

Leen heeft al ervaring met ondernemen: met Oh My Kids ontwierp en maakte ze kinderkledij. Deze onderneming vormde de basis voor OHMYPARTY. Leen is overigens ook illustrator en bracht een kinderboek uit. Ze heeft dus heel wat skills om van de producten van OHMYPARTY visuele parels te maken.


Klanten

OHMYPARTY creëert een wauw-beleving op feesten van particulieren en bedrijven. De onderneming richt zich op mensen die van hun feest een totaalbeleving willen maken. Klanten met een groter budget kunnen kiezen voor een styling op maat, waarbij OHMYPARTY het volledige feestconcept uittekent en de installatie ook zelf in handen neemt. Klanten met een beperkter budget kunnen kiezen voor Ready to Decorate of de DIY-producten.

Met innovatieve, gepatenteerde producten (pop-up piñata, balloon lacies) en de styling in een doos maakt Oh My Party het concept van stylings op maat schaalbaar.

Qua businessklanten kan OHMYPARTY al een mooi lijstje voorleggen: onder meer Brussels Airlines, Tupperware, H&M x Moschino, Zara, Ferrero, de Nationale Loterij, Milka (Leo) en AS Adventure deden al een beroep op OHMYPARTY, zowel voor de decoratie van personeelsfeesten als art direction styling voor events.

"Aangezien we Leen al kenden uit haar vorige professionele activiteiten, waren we eigenlijk vooraf al heel erg zeker van ons stuk. Doch was het resultaat nog mooier als verwacht. We kregen vele positieve reacties van onze genodigden betreffende de heel unieke, stijlvolle inrichting van onze feest- & receptiezaal. Dikke merci aan beide zusjes!" – David Walleyn, Inditex (groep achter onder meer Zara)

De agenda van de dames van OHMYPARTY wordt drukker en drukker. Onlangs konden Katrien en Leen voor het eerst een freelancer inschakelen voor de decoratie op een event van Kinepolis. Een teken van de groei van de zaak!


Pers

Investeer mee in

Oh My Party

OHMYPARTY groeit en om deze groei te ondersteunen is de onderneming op zoek naar extra financiële middelen. Concreet zoekt OHMYPARTY 40.000 euro. Jij kan de onderneming helpen bij het realiseren van volgende doelstellingen:

  • Het lanceren van de retail-lijn. Oh My Party is volop bezig met de ontwikkeling van een gamma feestartikelen, waaronder ballonslingers, borden en bekers. Jij kan mee investeren om deze nieuwe lijn te helpen promoten en om het hele retail-aspect van OHMYPARTY verder uit te bouwen (webshop, behandeling van bestellingen,…).
  • De website optimaliseren om de ervaring van bezoekers nog te verbeteren. OHMYPARTY wil bijvoorbeeld een professionele fotograaf inschakelen om haar producten aantrekkelijker in beeld te brengen.
  • Eerste werknemers deeltijds in dienst nemen

Word jij ambassadeur van dit feestelijke groeiverhaal? OHMYPARTY is op zoek naar enthousiaste investeerders die het concept willen laten groeien. Investeer je mee? Contacteer ons om de investeringsmogelijkheden te overlopen!

Updates

Jammer, nog geen updates over deze campagne. 

Oh My Party

Gent
Feestdecoratie- en aankleding

Investeer mee

Of
bekijk de andere campagnesCompleted

Investeringsbehoefte

40000Gescreend door Senior Consultant Vlaanderen

Meer informatie over Senior Consultants Vlaanderen

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Contactgegevens

Op zoek naar groeifinanciering?

Ik zoek financiering

Investeren in groeibedrijven?

Ik wil investeren

Zoek je financiering?

Schrijf je vrijblijvend in

Wil je investeren?

Bekijk de bedrijvenlijst