Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Investeer in

Gefinancierd

Onder De Toren

Hansbeke
Restaurant

60000

totale investeringsbehoefte

5000

minimale investering
Interesse om te investeren?
Bekijk de actieve campagnes ⟶

Beste hotelschool student 2016 neemt restaurant “Onder De Toren” over

Tegenover de kerk van Hansbeke vind je het statige gebouw dat vandaag Onder De Toren huist. Het werd gebouwd in 1648 en deed dienst als herberg, gemeentehuis, posthuis en café. Sinds 1959 is het een restaurant. Vandaag gaan Thalia, een gemotiveerde gastvrouw, en Brian, een jong culinair talent ervoor om dit succesverhaal voort te zetten en verder uit te bouwen.

Onder De Toren biedt gasten een gastronomische totaalbeleving die hen van hun sokken zal blazen. Ze kunnen er genieten van diverse gastronomische menu’s die klassieke gerechten verrijken met lokale producten en een internationale, verrassende toets.

Bij ons kan u terecht voor een op en top gastronomisch diner. Verfijnde gerechten met oog op detail en duurzaamheid, dat is waarvoor we gaan. Voorrang geven aan streekgebonden producten is voor ons belangrijk. Onze locatie is daarvoor ideaal, we worden omringd door fantastische lokale leveranciers. Eveneens zit de chef bij de Northseachefs, een organisatie die zich bezighoudt om erop toe te zien om enkel onze Noordzee vis te gebruiken.

"De keuze voor lokale leveranciers maakt Onder de Toren niet enkel duurzaam, maar geeft ook een uniek karakter aan al onze gerechten en garandeert topkwaliteit"
Tomaat garnaal, wasabi en gerookt brood / Gelakt brasvarken uit Nevele
‍Rode poon, Chorizo en schorseneer / The Maccalan chocolade truffel

Bij het diner kan u bij ons opteren voor de aangepaste wijnen aan de menu. Deze wijntjes zijn zorgvuldig geselecteerd door het team, bij onze 8 wijnleveranciers. Indien u wenst om wijn per fles te drinken dan hebben wij ook nog onze prachtige wijnkelder waar er parels van wijntjes liggen.

Ook gaan wij naast onze wijnen aangepaste bieren serveren.

"We opteren ervoor om max 30 personen aan te nemen. Zo heeft iedereen voldoende ademruimte. En zit je niet te dicht op elkaar geplakt zodat jullie avond in onder de toren een rustgevend gastronomische avontuur blijft."

's Middags werken we met een lunch of een markt menu. Deze bestaan uit 2 of 3 gangen telkens met of zonder aangepaste wijnen. De chef gaat elke week naar de vroegmarkt, om daar de beste producten van het moment uit te kiezen.

's Avonds kan u bij ons terecht voor onze gastronomische menu’s genaamd Menu Onder de toren bestaande uit 4 gangen en Menu Onder De Toren Deluxe bestaande uit 6 gangen deze telkens ook met of zonder aangepaste wijnen.

Groepen zijn bij ons altijd welkom. Zelfs buiten onze openingsuren nemen wij groepen aan vanaf 8 personen. Hier kan u samen met de chef speciaal voor u een arrangement uitwerken naar uw keuze.

Brian Vermeersch

Na zeven jaar hotelschool in Gent werd Brian bekroond met de prijs voor beste hotelschoolstudent van België en dong hij mee naar een finaleplaats in de Junior Cooking cup van 2016. Brian geniet er elke dag van om te zoeken naar nieuwe smaken en combinaties in zijn keuken.

Na meer dan 400.000 minuten werkervaring in de horeca en gedreven door een absolute passie voor het koken, is hij er klaar voor om zijn gasten te verwennen met zijn kookkunsten.

Brian laat zich begeleiden door Sam, de voormalige chef en restauranthouder van Onder de Toren die zich vandaag inzet voor restaurant Maste.

Thalia

Thalia staat elke dag klaar om de gasten in de zaal te verwelkomen en hen optimaal te laten genieten. Ze doet er alles aan om haar klanten de beste service te geven. Zo schoolt ze zich elke dag bij en ontpopt ze zich stilaan tot de perfecte gastvrouw.

Daarvoor krijgt ze de hulp van Stefanie, voormalige gastvrouw en restauranthoudster van Onder De Toren.

Vandaag zoeken we een sommelier die Brian en Thalia kan bijstaan om de ultieme culinaire ervaring te creëren met een goede combinatie van de vele uitmuntende wijnen die de wijnkelder van het restaurant rijk is.

Een belangrijke troef van Onder de toren is het rustiek en tegelijk ook authentiek pand. De aanwezigheid van een parking is dat ook. En dat u bij ons op een oogwenk van Gent en Brugge zit maar toch het gevoel hebt om even weg te zijn van alle drukte. Dat zorgt ervoor dat Onder de Toren altijd al een groot publiek aansprak en bereikte.

"We spreken daardoor een heel grote markt aan, die we deels ook overnemen van de vorige eigenaars."

Bij ons kan iedereen terecht die opzoek is naar een totale gastronomische belevenis. Iedereen die zijn of haar zintuigen en smaken eens wilt prikkelen is bij ons aan het juiste adres. Jong, oud maakt voor ons niet uit genieten staat voorop.

De recensies op onze Facebookpagina zijn lovend:

Een van Brians' grootste voorbeelden zijn Viki Geunes van ‘t Zilte in Antwerpen. Maar ook Edwin Vinke van restaurant De Kromme Watergang in Slijkplaat, Nederland. Hier ga je superlekker eten. De volledige ervaring daarrond is even belangrijk en is gewoonweg super.

Niet te vergeten Alex Verhoeven van restaurant Fleur de Sel in Kasterlee. Hoe Alex met zoveel pit een vuur werkt in zijn keuken is top. Wij willen ook op die manier kwaliteit voorleggen.

"...om maar niet te spreken over onze dromen van een Michelin ster."

Gazet van Antwerpen

HLN

Jammer, nog geen updates over deze campagne. 

Investeer mee in

Onder De Toren

Om Onder De Toren de allerbeste start te geven, zijn we op zoek naar financiering die zal worden besteed aan:

  • De opfrissing van het restaurant;
  • De aankoop van essentiële materialen; en
  • Het overnemen van het handelsfonds van de huidige eigenaars. Deze blijven evenwel als mentor aan boord!

Onze ambassadeurs

Bovenop onze eigen inbreng van 21.000 euro zoeken we nog extra financiering om dit verhaal een goeie start te geven. We hebben daarom samen met WinWinner een financieringsmix opgesteld. Die finmix bestaat uit een startlening (PMV) aangevuld met bankfinanciering van KBC. Bijkomend zoeken we nog 60.000 euro via winwinleningen van private investeerders. We willen van elke investeerder een ambassadeur maken en écht betrekken bij de groei van het restaurant.

Onze ambassadeurs krijgen altijd als eerste de kans om onze nieuwe menu’s te proeven en worden op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in ons culinair verhaal.

Interesse om in ons culinair verhaal mee te stappen? Contacteer ons!

Onder De Toren

Hansbeke
Restaurant

Investeer mee
Completed

Investeringsbehoefte

60000Gescreend door Senior Consultant Vlaanderen

Meer informatie over Senior Consultants Vlaanderen

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Contactgegevens