Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Investeer in

Gefinancierd

Pasta La Vista

Maldegem
Horeca

80000

totale investeringsbehoefte

5000

minimale investering
Interesse om te investeren?
Bekijk de actieve campagnes ⟶

Waarom Pasta La Vista?

Eens kwaliteitsvol gaan eten plan je dezer dagen het best in je agenda. Vaak duurt het toch een hele poos tot je buiten bent uit het restaurant. Eten is met andere woorden een echte experience geworden, maar in drukke tijden zoals nu is daar meestal geen tijd meer voor. Lunchpauzes, een snelle hap in de avond... vaak word je beperkt tot broodjeszaken of snackbars. Bij weinig tijd boet je steeds in aan kwaliteit en keuze. Dit alles terwijl de consument net meer kwaliteit en keuze gaat vereisen. Sommigen eten bijvoorbeeld geen gluten, zijn veganist of kopen het liefst eerlijk en lokaal.

Pasta La Vista, it’s a lifestyle!

Met nadruk op snelheid en kwaliteit, is iedere student, werknemer of passant welkom voor een heerlijke hap in Pasta La Vista. Deze zaak wordt gekenmerkt door de vele overtuigingen en passies van haar zaakvoerders. Sauzen zijn met of zonder vlees te verkrijgen, er zijn glutenvrije opties en alles draait rond ecologie. Plastiek en verspilling worden geweerd, de producten zijn fair en ecologisch. Klanten kunnen kiezen voor take-away, levering door Uber Eats, maar er kan uiteraard ook steeds binnen worden gegeten. Pasta La Vista staat erop dat de bediening vlot verloopt, maar steeds warm en vriendelijk blijft. In de zaak hangt een retro sfeer uit de jaren ’70 en ’80, een thema dat rond heel Pasta La Vista terug te vinden is.

Producten

Pasta La Vista is een “fast casual restaurant”, wat betekent dat het kwaliteitsvolle pastagerechten aanbiedt aan de juiste prijs, maar met een snelle en beperkte bediening. Zo kan iedereen snel een lekkere, kwalitatieve maaltijd eten zonder al te veel tijd te verliezen.

Pasta La Vista begon erg kleinschalig in 2014, met een oude wagen uit de jaren 80 die een nieuw leven kreeg als foodtruck. Enkele dagen in de week was deze gezellige eetbestemming open, en er werden ook caterings mee verzorgd. Om de vraag bij te houden kwamen er al snel enkele foodtrucks bij. Uit liefde voor deze periode kozen de oprichters steeds voor oude wagens uit de jaren ’70 en ’80.

In maart 2017 opende Pasta La Vista zijn eerste vestiging op de Nederkouter in Gent. Opnieuw werden materialen van overal gerecupereerd en kreeg de zaak een retro sfeer. De tafels werden vervaardigd uit oude scheepsluiken, de lampen komen uit een oude fabriek in Tsjechië. Dit zowel vanuit hun liefde voor retro, maar ook vanuit de filosofie om zo weinig mogelijk te verspillen.

Uit deze elementen is Pasta La Vista gegroeid tot wat ze nu is. Er schuilt weliswaar een levensstijl achter de gerechten die zij aanbiedt. Eerlijke gerechten en snelle service aan een goede prijs. Brede keuzemogelijkheden voor zowel pasta’s als sauzen. Glutenvrij, volkoren, vegan, veggie... 

Pasta La Vista biedt eigentijdse gerechten in een retro jasje.

Team

Dieter CEO/Founder

Dieter is al zijn leven lang gepassioneerd door alles wat met horeca te maken heeft. Samen met Bas staat hij in voor de ontwikkeling en het beleid van de onderneming. Verder is zijn hoofdtaak de communicatie verzorgen met klanten en leveranciers. Dieter is een erg vlot persoon, die met zijn uitzonderlijke manier van bedienen de klant steeds een unieke ervaring bezorgt. Oprecht geïnteresseerd in zijn klanten, gaat hij maar al te graag een gesprek aan met hen.

Bas CEO/Founder

Bas heeft een positieve, gedreven ingesteldheid, en is dan ook de grootste drijfveer achter Pasta La Vista. Met zijn welwillend karakter krijgt hij steeds iedereen mee in zijn verhaal. Zijn passie voor de zaak is zo groot, dat hij naar eigen zeggen Pasta La Vista “ademt”. Bas leidt vooral de praktische zaken, zoals het zoeken van nieuwe foodtrucks, de inkleding van de zaak, verbouwingswerken,...

Robin founder/office manager/restaurant manager

Robin gaf als eerste haar job op om voltijds zelfstandig te werken bij Pasta La Vista. Haar focus ligt op een vlotte, vriendelijke en foutloze service. Alles gaat tot in de puntjes afgewerkt de deur uit. Naast het openhouden van Pasta La Vista Maldegem staat Robin in voor de HR.

Klanten

Pasta La Vista is een restaurant voor iedereen, van student of werknemer tot toevallige passant. Zij zijn op zoek naar een kwalitatieve en lekkere maaltijd, maar zijn niet bereid daar veel tijd en geld aan te spenderen. De mogelijkheid om zowel buiten te eten, als binnen in een gezellige, warme omgeving, is voor hen een pluspunt. De klant deelt dezelfde visie als Pasta La Vista, en kiest graag voor gezonde opties als volkoren, glutenvrij of veggie. Voor een gezellige lunchpauze of lekkere maaltijd ’s avonds, komen zij graag bij Pasta La Vista.

Sinds 2014 heeft Pasta La Vista al honderdduizenden pasta’s verkocht. Dit met de twee filialen in Maldegem en Gent, maar ook met hun zeven foodtrucks en bakfiets die ze inzetten op evenementen voor catering.

Hieronder kan je enkele recensies van klanten lezen:

Really good plates of pasta, in a cosy interior, served by some of the most amazing people you will meet... Peace! Love! Pasta La Vista! - Kevin
Heerlijke pasta! Een aanrader voor iedereen! Lekker om mee te nemen en supergezellig om daar te eten! - Femke
Lekkere pasta's waar ik graag even voor van Kaprijke naar Maldegem rijd, of als middagpauze eentje eet. Top! - Toby
Jammer, nog geen updates over deze campagne. 

Investeer mee in

Pasta La Vista

Waarom investeren?

Pasta La Vista is in vier jaar tijd erg snel gegroeid. De drie ondernemers zitten vol ambitie en hebben veel plannen voor de toekomst. Om de vraag te kunnen bijhouden is uitbreiden een noodzaak. Om hun toekomstplannen te financieren, zoeken Dieter, Bas en Robin 129 000 euro, waarvan 70 000 euro via de winwinlening. Dat zal in de volgende zaken worden geïnvesteerd:

  • De herinrichting van Pasta La Vista Maldegem
  • De opening van hun eerste feestzaal deze zomer, op de locatie van een oude manège (Stable 52)
  • Een XL foodtruck met twee serveerluiken voor grote evenementen (La Baronesse)

Wil jij meebouwen aan de toekomst van Pasta La Vista? Aarzel niet om contact op te nemen en investeer mee via de winwinlening!

Pasta La Vista

Maldegem
Horeca

Investeer mee

Pasta La Vista haalde al 15.000 euro op via de winwinlening. Investeer mee!
Completed

Investeringsbehoefte

80000Gescreend door Senior Consultant Vlaanderen

Meer informatie over Senior Consultants Vlaanderen

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Contactgegevens