Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Poule & Poulette

Antwerpen
Horeca
Completed

Investeringsbehoefte

30000



Contacteer deze onderneming

Gescreend door Senior Consultant Vlaanderen

Meer informatie over Senior Consultants Vlaanderen

Contactgegevens

Pitch

 

Wij maken overheerlijke kwalitatieve kippen, vergezeld van de meest verse en lekkere bijgerechten.

Klaargemaakt op een uitzonderlijke & artisanale manier.

In een aangename en trendy omgeving. Door gepassioneerde mensen.Voor mensen met smaak!

ONS VERHAAL

ONS PRODUCT IS ONZE PASSIE

Kip wordt te weinig gewaardeerd als gezond en duurzaam alternatief voor vlees en vis. Poule & Poulette wil dat veranderen door van dit puur en mager product elke dag opnieuw iets heel lekker en gezond te maken. Niets zo veelzijdig dan een kip: koud of warm, krokant gebraden of sappig gebakken, lekker uit het vuistje of gezond en licht in een slaatje... aan inspiratie geen gebrek!

 

FOCUS OP DUURZAAMHEID EN GEZONDHEID

Alle Poule & Poulette- kippen komen uit België, waardoor de herkomst steeds voor 100% traceerbaar is en het transport tot een minimum wordt beperkt. We gebruiken de volledige kip in diverse bereidingen, waardoor er quasi niets van het dier verloren gaat. Onze kippen voldoen aan ons eigen strenge kwaliteitslabel: geen antibiotica, plantaardige voeders, voldoende leefruimte, gekende vaste kwekers, 100 % natuurlijk en Belgische traceerbaarheid zorgen voor vetarm vlees van hoge kwaliteit met een rijkelijke smaak!

Ook onze bijgerechten maken we met dezelfde focus op duurzaamheid en gezondheid klaar. Daarom bereiden we alle bijgerechten op ambachtelijke wijze, zonder toevoeging van bewaarmiddelen of stabilisatoren en dagvers. Van aperohapjes en soep tot bijgerechten en desserts: we selecteerden onze 30 nevenproducten met de grootste zorg zodat we een volledige evenwichtige maaltijd met eerlijke ingrediënten rond kip kunnen aanbieden. De P&P-medewerkers delen onze passie voor lekker, gezond en eerlijk eten. Zij bereiden wekelijks meer dan duizenden kippen in onze trendy shops en resto(’s).

VISIE

Poule & Poulette biedt kip-bereidingen aan volgens de “slowfood” filosofie in een “goodfood” concept.

Dit door op een snelle manier een volledige verse en ambachtelijke bereide maaltijd aan te bieden waarbij KIP centraal staat. Onze speciale bakwijze garandeert een artisanaal, gezond en smaakvol alternatief voor de bestaande fastfood mogelijkheden. Constante groei en verbetering van onze kwaliteit en processen zijn een dagdagelijkse focus in al onze activiteiten. Door samen te werken met mensen die streven naar perfectie willen we een gezonde groei naar meerdere filialen creëren.

Product/Dienst

Team

Type image caption here (optional)Type image caption here (optional)Type image caption here (optional)Type image caption here (optional)Type image caption here (optional)Type image caption here (optional)Type image caption here (optional)Type image caption here (optional)Type image caption here (optional)Type image caption here (optional)Type image caption here (optional)Type image caption here (optional)Type image caption here (optional)Type image caption here (optional)Type image caption here (optional)

ONS VERHAAL EN ONZE TOEKOMSTVISIE

De 3 eigenaars van Poule & Poulette hebben verschillende achtergronden maar delen een passie voor lekkere en eerlijke voeding. 

Hun specifieke talenten en ervaringen zorgen voor de unieke mix die je ervaart wanneer je de shops of resto’s van Poule & Poulette bezoekt.

Inne Vangeel komt uit een familie met diverse voeding speciaalzaken en restaurants, Frederik Goossens behoort tot een familie waar de liefde voor interieurdesign en creativiteit in de genen zit en Filip Van Hoeck’s familie bestaat uit verschillende generaties aan horeca-ondernemers.

Samen willen ze Poule & Poulette uitbouwen tot een concept waar je de beste gebraden kippen van België koopt of waar je in een ongedwongen trendy resto-sfeer geniet van het beste wat Belgische kwaliteitskippen te bieden hebben.

Wie is wie?

FREDERIK GOOSSENS

Oprichter Poule & Poulette 2012

Algemeen Management - Marketing – Look & Feel –

Conceptbepaling – Franchise & Groeistrategie – Legal

Licentiaat Handelswetenschappen

Marketingdirecteur Jaguar – oprichter Fredinni

FAVORIETE ETEN

Halve kip Poule & Poulette met extra veel appelmoes…

INNE VANGEEL

Oprichter Poule & Poulette 2012

Financieel Management – Foodquality

Human Resource – Administratie

Licentiaat Handelswetenschappen

Financieel auditor Van Passel-Mazars – oprichter Fredinni

FAVORIETE ETEN

Caesar Salade met extra croutons. Mmmmmm..

FILIP VAN HOECK

Mede Oprichter Poule & Poulette 2014

Operationeel Management – Technieken en constructie

Horeca – Exploitatie Controle

HBO Bachelor International Hotel & Hospitality Management

3e generatie horecaondernemer,

uitbater van diverse horecazaken in Antwerpen

FAVORIETE ETEN

Vidée met frietjes en mayonaise!

Markt

Momenteel tellen we drie Poule & Poulette vestigingen, in maart 2017 openen we onze vierde vestiging.

SEPTEMBER 2012

SHOP BRASSCHAAT

BREDABAAN 271

AUGUSTUS 2014

RESTO ANTWERPEN CENTRUM

SINT JANSVLIET 21

JUNI 2016

SHOP + RESTO + DELIVERY 

ANTWERPEN ZUID SCHELDESTRAAT 91

OPENING VOORZIEN

 

MAART 2017

SHOP WILRIJK

PRINS BOUDEWIJNLAAN 345

Financieringsbehoefte

Financieringsbehoefte: €30 000

Poule & Poulette is op zoek naar een bijkomende financiering via de winwinlening om een nieuwe Poule & Poulette-shop te openen in Wilrijk, op de Prins Boudewijnlaan.  Een locatie die al jaren op ons verlanglijstje staat!

In concreto willen we investeren in :

  • onze unieke Poule & Poulette oven; 
  • professionele inrichting, bestaande uit: inox werktogen, warmhoudkast, koeltoog, koelcel en afwaskeuken.

We zijn al volop bezig aan de verbouwing, de opening staat gepland in maart 2017.  

Zo kunnen we ook de inwoners van Wilrijk laten kennismaken met onze heerlijke Poule & Poulette kippen!

In de pers

Poule & Poulette heeft meermaals in de media gestaan dankzij hun uniek concept.

Unizo: Dag van de ondernemer

 

Gouden Palm Best Restaurant Concept by Leadersclub 2014

Commercial Worldline Restobox – Lightspeed

 

Aankondiging opening PP Wilrijk

Beschrijving

Meer ondernemingen ontdekken