Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Investeer in

Gefinancierd

Pozyx Labs Bvba

Gent
Innovatie

50000

totale investeringsbehoefte

5000

minimale investering
Interesse om te investeren?
Bekijk de actieve campagnes ⟶

Pozyx is een systeem (hardware en software) dat op basis van verschillende sensoren een zeer nauwkeurige positie en bewegingsinformatie kan berekenen.

Pozyx maakt gebruik van een nieuwe chip (2014) die de vooropgestelde nauwkeurigheid mogelijk maakt. De combinatie van verschillende sensoren, verschillende software technieken en gebruiksvriendelijkheid maakt Pozyx uniek in de wereld. Een belangrijk doel is om deze voorsprong te behouden.

De kernactiviteit van Pozyx Labs is het blijven verbeteren en ontwikkelen van nieuwe technieken om de problemen en uitdagingen bij nauwkeurige positionering op te lossen. Via het indienen van patenten wordt onze intellectuele eigendom (IP) beschermd.

Daarnaast realiseert Pozyx Labs groei via relaties met bedrijven die marktleider zijn in hun sector om zo de Pozyx accurate positioneringstechnologie toe te passen in hun sectoren.

Pozyx is een systeem (hardware en software) dat op basis van verschillende sensoren een zeer nauwkeurige positie en bewegingsinformatie kan berekenen. Beschouw het als een super precieze GPS die ook indoor werkt.

Een belangrijk aspect van Pozyx is de gebruiksvriendelijkheid. Bedrijven kunnen gemakkelijk aan de slag met dit systeem en accurate positionering direct in hun projecten gebruiken.

Waarom hebben we het gemaakt?

Andere lokalisatietechnologieën, zoals deze die gebruik maken van GPS, Wi-Fi of Bluetooth  zijn gewoonweg niet precies genoeg voor veel indoor applicaties. Wij hebben een eenvoudig en betaalbare oplossing gemaakt, zodat klanten direct Pozyx kunnen gebruiken en creatieve applicaties kunnen bedenken.

Pozyx Labs is een hoogtechnologische innovatieve startup uit Gent opgericht in 2015 door 2 ondernemende ingenieurs Samuel van De Velde en Vadim Vermeiren.

We hebben tot vandaag reeds meer dan 1.000 units verkocht in 31 verschillende landen in verschillende sectoren: Robotics, Research, Retail, Entertainment, Drones, Manufacturing ...

Jammer, nog geen updates over deze campagne. 

Investeer mee in

Pozyx Labs Bvba

Het produceren van ons product is kostintensief, maar bij stijgend volume dalen de kosten significant. Via de win-win lening willen we de periode tussen productie en sales overbruggen. Zo kunnen we in de eerste jaren voldoende kapitaal opbouwen om nieuwe investeringen te doen en hoog volume producties op te starten.

Voor meer info en detailcijfers kan u met ons contact opnemen.

Pozyx Labs Bvba

Gent
Innovatie

Investeer mee
Completed

Investeringsbehoefte

50000Gescreend door Senior Consultant Vlaanderen

Meer informatie over Senior Consultants Vlaanderen

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Contactgegevens