Investeringsproject
Winwinlening
Antwerpen
Aartselaar
Voeding

ProVita

ProVita brengt lichaam en geest in balans en koppelt hieraan een dagelijks culinair genot
Wat is een WinWinner campagne?

Via WinWinner kunnen ondernemers hun ambitieuze groeiplannen met hun netwerk delen om hun ambassadeurs te laten investeren via voordelige leningen zoals de winwinlening. Zo kan de ondernemer verder groeien en haar plannen waarmaken. We brengen je graag in contact met de onderneming om de voorwaarden van de lening te bespreken.

Lenen aan KMO's omvat altijd een risico van kapitaalverlies. 

ProVita

is op zoek naar een totaalbedrag van

50000

Je kan investeren vanaf €5.000 per lening. Vul het formulier hieronder in om vrijblijvend in contact te komen met de ondernemer.

reeds opgehaald

De investeringscampagne van

ProVita

is afgelopen

Bekijk de andere campagnes

reeds opgehaald

Te laat!

ProVita

vond haar ambassadeurs al.

Bekijk de andere campagnes

Investeringsvoorwaarden

Winwinlening

type lening

Jaarlijkse aflossing

terugbetaaltermijn

4,25%

jaarlijks bruto rendement

8 jaar

looptijd

30%

waarborg

€5.000

minimale investering
www.provita-foods.be
ProVita Foods
ProVita staat voor een allround concept waar een gezond en gelukkig leven centraal staat.

Naast persoonlijke coaching en voetreflexologie voorziet Provita ook healthy foods om mensen te laten genieten van gezond eten. Heerlijke ontbijtproducten, zoals de ProVita havermout en de suiker-, lactose- én glutenvrije ProVita chocopasta, helpen een bewuste en gebalanceerde levensstijl vol te houden.

Voor meer info over de producten bezoek onze website: www.provita-foods.be

Activiteit

ProVita wil zich op de markt plaatsen door de volgende producten en diensten aan te bieden:

Persoonlijke coaching:

Elke persoon is uniek en verdient een correcte begeleiding bij het verkrijgen van een gezond lichaam en een gebalanceerd levensstijl, waarbij genieten een centrale rol speelt.

Voeding en beweging: 

Door de juiste voeding af te stemmen op het lichaam en dit in combinatie met een evenwichtig bewegingsplan te brengen, creëren we zo een positieve mindset.

Custom Foods: 

Niemand wil het gevoel hebben dat ze op dieet zijn. Voor een gebalanceerd en gelukkig leven moet men kunnen genieten. Daarom brachten we de Provita chocopasta op de markt in de smaken ‘puur’ en ‘hazelnoot’. Aangezien afwisseling belangrijk is hebben we ook de ProVita havermout gecreëerd, zodat men verschillende smaken blijft ontdekken. Al deze producten kunnen in tal van desserten of sauzen verwerkt worden. Zo worden de guilty-pleasures een bron van feel good-energie.

ProVita wil ieder persoon van elke leeftijd laten genieten van onder andere heerlijke ontbijtproducten. Daarnaast wil ProVita mensen meer bewust maken dat wanneer een gezonde, positieve geest zich vrij kan bewegen in een even gezond lichaam, men veel meer kan bereiken.

Team

Nancy Lamont is al 28 jaar op professionele wijze bezig met gezondheid. 

Dat is 28 jaar ervaring, 28 jaar kennis delen, maar vooral, 28 jaar lang bijleren. 

Tijdens haar speurtochten naar het mentaal en fysiek welzijn heeft Nancy zich gespecialiseerd in drie vakgebieden: reflexologie, life coaching en gezonde voeding. Het ontwikkelen van gezonde voedingsproducten past perfect binnen dit plaatje.

Klanten

ProVita wil zich positioneren in de markt van gezonde voedingsproducten voor dagelijks gebruik zoals chocopasta, koffie, havermout, ...

De healthy markt is reeds geruime tijd aan populariteit aan het winnen maar wordt echter teveel commercieel uitgebuit waarin verkoop de bovenhand neemt op gezondheid en persoonlijk advies. Om hier verandering in te brengen heeft ProVita een contract afgesloten met 4000 apotheken waardoor de ProVita chocopasta nu bij hen verkrijgbaar is.

Mensen vinden het steeds belangrijker om fit en gezond te zijn en daar horen nu eenmaal gezonde voeding en advies bij. Men wil echter telkens heel snel resultaat en liefst met zo weinig mogelijk inspanningen. ProVita wil hierop inspelen door mensen bewuster te maken van het feit dat het telkens een combinatie zal zijn. Dan pas zullen inspanningen ook beloond worden.

De huidige aanbieders van chocopasta zijn de grote distributeurs zoals Ferrero, Nestlé, Procter and Gamble. De grote merkconcurrenten op de markt zijn: ‘t Boerinneke , Kwatta, Nutella, Balade. Zij controleren 80% van de markt in chocopasta. Wij willen ons van hen onderscheiden door een gezonde, suikervrije en smaakvolle kwaliteit te leveren wat uniek zal zijn voor dit artikel.

Pers

Nancy Lamont van ProVita is in samenwerking met Sporta en VTM aangeduid als personal coach van Paul Dhoore en enkele nieuwsredactieleden van VTM die op 17 juni 2017 de Mont Ventoux zal oprijden naar aanleiding van de verjaardag van het overlijden van Tom Simpson. Er zal veel promo gevoerd worden in de geschreven pers en vooral op VTM tijdens de journaals, waar Paul Dhoore zal worden gevolgd in zijn voorbereiding. 

Investeer mee in

ProVita

ProVita wil graag verder investeren en heeft nood aan een bijkomende financiering van 50.000,- euro

Om onze distributie via andere kanalen zoals de zomerkampen van Sporta, de hotelsector, ziekenhuizen, rusthuizen, bedrijfsrestaurants, mogelijk te maken, dienen wij een productie op te zetten van kleine cups (20 gram). Dat wil zeggen dat een minimumproductie van 200.000 cups moet mogelijk gemaakt worden. 

Kostprijs tbv 26.000,- euro. 

Om de verdere distributie van onze chocopasta mogelijk te maken dient onze stock verder te worden aangevuld. Dit dient ook te worden voorgefinancierd. 

Kostprijs tbv 14.000,- euro.

Voor onze export (Dubai, Oost-Europa) dienen wij onze labels op de potten te voorzien van de juiste taal. Dit betekent telkens een nieuw ontwerp en druk met minimum drukafname.

Kostprijs 5.000,- euro.

Marketingcampagne voor de aanmaak van promotiemateriaal  :

- Promotent : 2.300,- euro

Deze promotent zal zichtbaar zijn tijdens alle sportmanifestaties georganiseerd door Sporta. Hij zal eveneens te zien zijn op de Mont Ventoux tijdens de memorial Tom Simpson in juni 2017.

- 5 Rol-up banners: 750,- euro

- Flyers om op beurzen en events rond te delen : 2000,- euro

Updates

De ondernemer heeft nog geen updates over deze campagne geplaatst. 
Kom binnenkort nog eens kijken!

Veelgestelde vragen voor investeerders

Wat is de winwinlening?

De winwinlening is een achtergestelde lening met een looptijd van 8 jaar, waarbij Vlaamse ondernemingen tot 200.000 euro kunnen ontlenen bij Vlaamse particuliere investeerders. De interest is minimaal 0,875% en maximaal 1,75% en de investeerder ontvangt ook een jaarlijks belastingkrediet van 2,5%. Daarnaast heeft de investeerder recht op een waarborg van 30% op de verloren hoofdsom in geval van falen.

Hoeveel kost het voor mij om te investeren via WinWinner?

Investeren via WinWinner is voor de investeerder volledig gratis. De administratie- en begeleidingskosten voor het afsluiten van een investering liggen volledig bij de onderneming zelf.

Wat betekent de 30% waarborg bij de winwinlening?

Als de ondernemer het bedrag niet kan terugbetalen wegens een faillisement, onvermogen, vrijwillige of gedwongen ontbinding, kan je een schrapping van de lening vragen bij de overheid via de instantie PMV. Als de lening geschrapt wordt, kan het bedrag van de hoofdsom dat definitief verloren is gegaan voor 30% gerecupereerd worden door middel van een belastingkrediet.

Wanneer kan de waarborg van 30% opgevraagd worden?

Indien blijkt dat de onderneming waaraan je geleend hebt de winwinlening  niet meer zal kunnen terugbetalen, kan je een schrapping van de winwinlening aanvragen bij PMV. Investeerders zullen in hun aangifte personenbelasting het totaal verlies moeten opgeven om recht te hebben op de waarborg van 30%.

Moet ik belastingen betalen op het rendement dat ik ontvang op de lening?

Van de 0,875% tot 1,75% interest die je van de onderneming ontvangt wordt zoals bij andere inkomsten van kapitalen en roerende goederen nog 30% roerende voorheffing afgehouden. Deze roerende voorheffing wordt door de onderneming betaald.

Kan ik zien hoe lang de campagne van een onderneming nog loopt?

Een WinWinner campagne staat gemiddeld 60 dagen online. In de informatienota van de onderneming kan je zien wat de start- en einddatum van de campagne is.

Kan ik ook vanuit Brussel, Wallonië of het buitenland investeren?

Nee, enkel particulieren die in het Vlaams Gewest gevestigd zijn, kunnen investeren via de winwinlening.

Waarom investeren via WinWinner?

4,25% jaarlijks rendement
30% waarborg via de overheid
€0 kosten voor investeerder
Screening van dossiers
Administratieve ontzorging

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Kom in contact met deze onderneming

Je hebt nog
00
dagen om te investeren
Of
bekijk de andere campagnesOp zoek naar groeifinanciering?

Ik zoek financiering

Investeren in groeibedrijven?

Ik wil investeren
Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form