Investeringsproject
Winwinlening
Vlaams-Brabant
Merchtem
Kleding

Sizable

Wat is een WinWinner campagne?

Via WinWinner kunnen ondernemers hun ambitieuze groeiplannen met hun netwerk delen om hun ambassadeurs te laten investeren via voordelige leningen zoals de winwinlening. Zo kan de ondernemer verder groeien en haar plannen waarmaken. We brengen je graag in contact met de onderneming om de voorwaarden van de lening te bespreken.

Lenen aan KMO's omvat altijd een risico van kapitaalverlies. 

Sizable

is op zoek naar een totaalbedrag van

30000

Je kan investeren vanaf €5.000 per lening. Vul het formulier hieronder in om vrijblijvend in contact te komen met de ondernemer.

reeds opgehaald

De investeringscampagne van

Sizable

is afgelopen

Bekijk de andere campagnes

reeds opgehaald

Te laat!

Sizable

vond haar ambassadeurs al.

Bekijk de andere campagnes

Investeringsvoorwaarden

Winwinlening

type lening

Jaarlijkse aflossing

terugbetaaltermijn

4,25%

jaarlijks bruto rendement

8 jaar

looptijd

30%

waarborg

€5.000

minimale investering

Okselvijvers. Zweetplekken. Een marcelleke dat elke vijf minuten naar boven kruipt. En die witte bovenrand die van onder je overhemd komt opduiken. Het maakt een succesvol man plots minder stijlvol…

Sizable biedt de ideale oplossing! Sizable is de eerste ontwerper ooit die onzichtbare, made-to-fit en zweet absorberende undershirts voor de moderne man produceert. De shirts, gemaakt van het ecologische Lyocell, zitten comfortabel, neutraliseren zweet en geurtjes en zijn dankzij de speciale snit en het ontbreken van naden onzichtbaar.

Sizable produceert ook zachte en stijlvolle herensokken en breidt eind dit jaar het gamma uit met boxershorts, zodat elke man comfortabel en stijlvol door het leven kan.

 

Activiteit

De Sizable undershirts en herensokken staan garant voor kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Daarom kiezen de ontwerpers voor Lyocell, een erg duurzame en ecologische stof die voortkomt uit de eucalyptusplant. De innovatieve stof ademt en absorbeert het zweet en de bijhorende geurtjes. Met een Sizable shirt onder het overhemd voelt elke man zich comfortabel en zelfzeker in elke situatie.

Als er één ding is dat mannen haten, is het kledij passen. Sizable werkt daarom met een eenvoudige matentabel. Geen ingewikkelde cijfers, maar alternatieve pasvormen (gebaseerd op bodyscans) Jim, Joe en Jack die de ideale oplossing bieden voor elk lichaamstype.

Sizable is made-to-fit. De naadloze shirts beschikken over een diep uitgesneden hals, zodat ze comfortabel aanvoelen en onzichtbaar lijken onder een overhemd.

Voor de herensokken koos Sizable voor het ecologische bamboe, dat drie keer zoveel vocht absorbeert als katoen en 90 procent minder water nodig heeft om te groeien. De herensokken bieden een uitstekende kwaliteit en voelen extreem zacht aan. Alle producten worden geproduceerd in Europa, op een sociaal verantwoorde manier.

Team

Oprichters Kevin en Laurent kwamen op het idee om Sizable te ontwerpen uit eigen ervaring. Zelf brachten ze jarenlang hun werktijd in kantoorgebouwen door. Bij het minste zomerweer of de kleinste stresssituatie voelden ze het zweet onder hun mooie pak opduiken. Ongemakkelijke onderhemden brachten geen soelaas. Kevin en Laurent besloten dan maar hun eigen undershirts te ontwikkelen.

  • CEO en co-founder: Kevin Verbesselt. 8 jaar ervaring als financieel consultant.
  • Sales Director en co-founder: Laurent Droubaix. 5 jaar ervaring in de IT-sector en 11 jaar ervaring als private banker.
  • Brand Manager: Ysaure Custers. Master in Pharmacy en Business Management. Werkt nauw samen met modeontwerpers en art directors.

Klanten

Er zijn vele soorten ondergoed, maar Sizable onderscheidt zich door de innovatieve kwaliteit. Het duurzame Lyocell maakt komaf met zweet en geurtjes en voelt enorm comfortabel aan.

Voor de moderne man is Sizable een gat in de markt. De shirts zitten niet alleen comfortabel, ze zijn ook onzichtbaar: geen naden of witte randjes die van onder je hemd tevoorschijn komen. Het unieke comfort, de duidelijke maattabellen en de uitstekende kwaliteit maken van Sizable een must have voor elke moderne man. Een enquête van HoGent toonde aan dat 44% van de mannen hun kledingmaat niet kent. Er is duidelijk werk aan de winkel!

Via een uitgebreid winkelnetwerk en gerichte online verkoop wil Sizable de referentie voor made-to-fit mannelijk ondergoed worden. Momenteel kan je de producten al vinden in 20 boetieks in Vlaanderen.

Pers

Sizable kwam al verschillende keren in de pers. Via volgende link kan je de persartikels waarnemen.

Investeer mee in

Sizable

Sizable kwam aanvankelijk op de markt met made-to-fit undershirts en herensokken uit bamboe. Dat was al milieuvriendelijker dan katoen, maar om de ecologische voetafdruk nog te verkleinen, schakelt Sizable voor de undershirts over naar Lyocell, dat in Europa en dus dichter bij huis geproduceerd wordt.

De eerste shirts en sokken waren al een schot in de roos. Sizable wil echter verder groeien en het productgamma uitbreiden met comfortabele boxershorts en undershirts in verschillende kleuren, die eind dit jaar op de markt komen. Uiteindelijk wil Sizable het ultieme underwear merk voor de moderne man worden en aan al zijn behoeften tegemoetkomen.

Via Winwinner wil het Sizable-team 75.000 euro ophalen. Dat bedrag wordt gebruikt om verder te investeren in design, productie en marketing-doeleinden. In Sizable investeren is investeren in innovatie en duurzaamheid. Als investeerder krijg je niet alleen een aandeel in de vennootschap (en 45% belastingvermindering!), maar je wordt ook uitgenodigd op het exclusieve lanceringsevent, waar je helemaal in de watten wordt gelegd en kennis kan maken met het assortiment.

Help Sizable een stap vooruit, want te veel mannen stellen het nog steeds met oncomfortabel en zweterig ondergoed.  

Updates

De ondernemer heeft nog geen updates over deze campagne geplaatst. 
Kom binnenkort nog eens kijken!

Veelgestelde vragen voor investeerders

Wat is de winwinlening?

De winwinlening is een achtergestelde lening met een looptijd van 8 jaar, waarbij Vlaamse ondernemingen tot 200.000 euro kunnen ontlenen bij Vlaamse particuliere investeerders. De interest is minimaal 0,875% en maximaal 1,75% en de investeerder ontvangt ook een jaarlijks belastingkrediet van 2,5%. Daarnaast heeft de investeerder recht op een waarborg van 30% op de verloren hoofdsom in geval van falen.

Hoeveel kost het voor mij om te investeren via WinWinner?

Investeren via WinWinner is voor de investeerder volledig gratis. De administratie- en begeleidingskosten voor het afsluiten van een investering liggen volledig bij de onderneming zelf.

Wat betekent de 30% waarborg bij de winwinlening?

Als de ondernemer het bedrag niet kan terugbetalen wegens een faillisement, onvermogen, vrijwillige of gedwongen ontbinding, kan je een schrapping van de lening vragen bij de overheid via de instantie PMV. Als de lening geschrapt wordt, kan het bedrag van de hoofdsom dat definitief verloren is gegaan voor 30% gerecupereerd worden door middel van een belastingkrediet.

Wanneer kan de waarborg van 30% opgevraagd worden?

Indien blijkt dat de onderneming waaraan je geleend hebt de winwinlening  niet meer zal kunnen terugbetalen, kan je een schrapping van de winwinlening aanvragen bij PMV. Investeerders zullen in hun aangifte personenbelasting het totaal verlies moeten opgeven om recht te hebben op de waarborg van 30%.

Moet ik belastingen betalen op het rendement dat ik ontvang op de lening?

Van de 0,875% tot 1,75% interest die je van de onderneming ontvangt wordt zoals bij andere inkomsten van kapitalen en roerende goederen nog 30% roerende voorheffing afgehouden. Deze roerende voorheffing wordt door de onderneming betaald.

Kan ik zien hoe lang de campagne van een onderneming nog loopt?

Een WinWinner campagne staat gemiddeld 60 dagen online. In de informatienota van de onderneming kan je zien wat de start- en einddatum van de campagne is.

Kan ik ook vanuit Brussel, Wallonië of het buitenland investeren?

Nee, enkel particulieren die in het Vlaams Gewest gevestigd zijn, kunnen investeren via de winwinlening.

Waarom investeren via WinWinner?

4,25% jaarlijks rendement
30% waarborg via de overheid
€0 kosten voor investeerder
Screening van dossiers
Administratieve ontzorging

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Kom in contact met deze onderneming

Je hebt nog
00
dagen om te investeren
Of
bekijk de andere campagnesOp zoek naar groeifinanciering?

Ik zoek financiering

Investeren in groeibedrijven?

Ik wil investeren
Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form