Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Investeer in

Gefinancierd

Sizable

Merchtem
Kleding

30000

totale investeringsbehoefte

5000

minimale investering
Interesse om te investeren?
Bekijk de actieve campagnes ⟶

Okselvijvers. Zweetplekken. Een marcelleke dat elke vijf minuten naar boven kruipt. En die witte bovenrand die van onder je overhemd komt opduiken. Het maakt een succesvol man plots minder stijlvol…

Sizable biedt de ideale oplossing! Sizable is de eerste ontwerper ooit die onzichtbare, made-to-fit en zweet absorberende undershirts voor de moderne man produceert. De shirts, gemaakt van het ecologische Lyocell, zitten comfortabel, neutraliseren zweet en geurtjes en zijn dankzij de speciale snit en het ontbreken van naden onzichtbaar.

Sizable produceert ook zachte en stijlvolle herensokken en breidt eind dit jaar het gamma uit met boxershorts, zodat elke man comfortabel en stijlvol door het leven kan.

 

Activiteit

De Sizable undershirts en herensokken staan garant voor kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Daarom kiezen de ontwerpers voor Lyocell, een erg duurzame en ecologische stof die voortkomt uit de eucalyptusplant. De innovatieve stof ademt en absorbeert het zweet en de bijhorende geurtjes. Met een Sizable shirt onder het overhemd voelt elke man zich comfortabel en zelfzeker in elke situatie.

Als er één ding is dat mannen haten, is het kledij passen. Sizable werkt daarom met een eenvoudige matentabel. Geen ingewikkelde cijfers, maar alternatieve pasvormen (gebaseerd op bodyscans) Jim, Joe en Jack die de ideale oplossing bieden voor elk lichaamstype.

Sizable is made-to-fit. De naadloze shirts beschikken over een diep uitgesneden hals, zodat ze comfortabel aanvoelen en onzichtbaar lijken onder een overhemd.

Voor de herensokken koos Sizable voor het ecologische bamboe, dat drie keer zoveel vocht absorbeert als katoen en 90 procent minder water nodig heeft om te groeien. De herensokken bieden een uitstekende kwaliteit en voelen extreem zacht aan. Alle producten worden geproduceerd in Europa, op een sociaal verantwoorde manier.

Team

Oprichters Kevin en Laurent kwamen op het idee om Sizable te ontwerpen uit eigen ervaring. Zelf brachten ze jarenlang hun werktijd in kantoorgebouwen door. Bij het minste zomerweer of de kleinste stresssituatie voelden ze het zweet onder hun mooie pak opduiken. Ongemakkelijke onderhemden brachten geen soelaas. Kevin en Laurent besloten dan maar hun eigen undershirts te ontwikkelen.

  • CEO en co-founder: Kevin Verbesselt. 8 jaar ervaring als financieel consultant.
  • Sales Director en co-founder: Laurent Droubaix. 5 jaar ervaring in de IT-sector en 11 jaar ervaring als private banker.
  • Brand Manager: Ysaure Custers. Master in Pharmacy en Business Management. Werkt nauw samen met modeontwerpers en art directors.

Klanten

Er zijn vele soorten ondergoed, maar Sizable onderscheidt zich door de innovatieve kwaliteit. Het duurzame Lyocell maakt komaf met zweet en geurtjes en voelt enorm comfortabel aan.

Voor de moderne man is Sizable een gat in de markt. De shirts zitten niet alleen comfortabel, ze zijn ook onzichtbaar: geen naden of witte randjes die van onder je hemd tevoorschijn komen. Het unieke comfort, de duidelijke maattabellen en de uitstekende kwaliteit maken van Sizable een must have voor elke moderne man. Een enquête van HoGent toonde aan dat 44% van de mannen hun kledingmaat niet kent. Er is duidelijk werk aan de winkel!

Via een uitgebreid winkelnetwerk en gerichte online verkoop wil Sizable de referentie voor made-to-fit mannelijk ondergoed worden. Momenteel kan je de producten al vinden in 20 boetieks in Vlaanderen.

Pers

Sizable kwam al verschillende keren in de pers. Via volgende link kan je de persartikels waarnemen.

Investeer mee in

Sizable

Sizable kwam aanvankelijk op de markt met made-to-fit undershirts en herensokken uit bamboe. Dat was al milieuvriendelijker dan katoen, maar om de ecologische voetafdruk nog te verkleinen, schakelt Sizable voor de undershirts over naar Lyocell, dat in Europa en dus dichter bij huis geproduceerd wordt.

De eerste shirts en sokken waren al een schot in de roos. Sizable wil echter verder groeien en het productgamma uitbreiden met comfortabele boxershorts en undershirts in verschillende kleuren, die eind dit jaar op de markt komen. Uiteindelijk wil Sizable het ultieme underwear merk voor de moderne man worden en aan al zijn behoeften tegemoetkomen.

Via Winwinner wil het Sizable-team 75.000 euro ophalen. Dat bedrag wordt gebruikt om verder te investeren in design, productie en marketing-doeleinden. In Sizable investeren is investeren in innovatie en duurzaamheid. Als investeerder krijg je niet alleen een aandeel in de vennootschap (en 45% belastingvermindering!), maar je wordt ook uitgenodigd op het exclusieve lanceringsevent, waar je helemaal in de watten wordt gelegd en kennis kan maken met het assortiment.

Help Sizable een stap vooruit, want te veel mannen stellen het nog steeds met oncomfortabel en zweterig ondergoed.  

Updates

Jammer, nog geen updates over deze campagne. 

Sizable

Merchtem
Kleding

Investeer mee

Of
bekijk de andere campagnesCompleted

Investeringsbehoefte

30000Gescreend door Senior Consultant Vlaanderen

Meer informatie over Senior Consultants Vlaanderen

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Contactgegevens

Op zoek naar groeifinanciering?

Ik zoek financiering

Investeren in groeibedrijven?

Ik wil investeren

Zoek je financiering?

Schrijf je vrijblijvend in

Wil je investeren?

Bekijk de bedrijvenlijst