Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Sloebieland

Wielsbeke
Recreatie
Completed

Investeringsbehoefte

85000Contacteer deze onderneming

Gescreend door Senior Consultant Vlaanderen

Meer informatie over Senior Consultants Vlaanderen

Contactgegevens

Pitch

Sloebieland heeft een binnen-en buitenspeeltuin waar kinderen kunnen ravotten tijdens hun feestje of gewoon een leuke middag. We zorgen er voor dat kinderen zich kunnen uitleven in een veilige en afgesloten ruimte. Zo kunnen ouders of begeleiders zorgeloos genieten in een sfeervolle zaal. Niet enkel binnen staat er heel wat lekkers op de menukaart, ook op het gezellige buitenterras kan je genieten van een glaasje met ons landelijk uitzicht. Naast de binnenspeeltuin is er buiten voor de kinderen ook een buitenspeelweide met go-cart piste en een springkasteel. Sloebieland beschikt ook over een ruime parking zodat je voor en achter de deur kan parkeren.

Product/Dienst

Sloebieland is de enige binnenspeeltuin met groot terras en speelweide in de omgeving van 25 km rondom Wielsbeke, waar we gevestigd zijn. We bieden een uitgebreide kaart aan, waar ook rekening gehouden kan worden met eventuele allergieën. Er is een veilige parking voor de deur, wat zorgt voor een goede toegankelijkheid voor mindervaliden en gezinnen met een buggy. Sloebieland beschikt over een overzichtelijke zaal met voldoende ruimte, zodat je de kinderen al van ver kan zien spelen. 

Team

Het Sloebie team staat garant voor een leuke en smakelijke beleving van uw dagje uit. We verwennen jullie graag van achter onze toog maar ook tijdens uw gezellige feestjes waar we graag de gepaste formule voor uitwerken.

Markt

We wonen en leven steeds kleiner, waardoor er minder plaats is om als kind rond te lopen. Spelen is een algemeen recht voor ieder kind, groot of klein en daar is ruimte voor nodig. Als ouder willen we onze kinderen dan liefst in een veilige omgeving laten rond hossen en crossen. Dus een binnenspeeltuin of buitenweide is de ideale plaats om te vertoeven of gezellig een verjaardag te vieren.

Het communiefeest van onze zoon in Sloebieland was fantastisch! Uitbaters doen al het mogelijke om jouw op je wenken te kunnen bedienen. Als eten hadden we een koud buffet, uiterst verzorgd. De menukaart heeft een zeer ruime keuze. Onze tafel was versierd met ballonnen, waar zijn naam op stond. Alles is zeer netjes en verzorgd.

Financieringsbehoefte

Voor de verdere uitbouw van Sloebieland zijn we nog op zoek naar €85 000.

  • Aankoop van gebouwen en bijhorende gronden
  • Het plaatsen van een nieuwe en unieke kinderbowling
  • Nieuw interactief speeltoestel 
  • Afwerken zaal (toiletten, vloer spelen “ play form”)
  • Marketing
  • Nieuw duidelijk gevelbord

Reeds opgehaalde financiering

€ 266 000 via participatiefonds nv Vlaanderen

€ 271 000 via bankfinanciering

€ 50 000 via de winwinlening

In de pers

Sloebieland stond begin 2016 in Het Laatste Nieuws.

Beschrijving

Meer ondernemingen ontdekken