Investeringsproject
Winwinlening
Oost-Vlaanderen
Aalst
Horeca

Table du Parc

Een totaalbeleving, dat wordt Table du Parc. In dit ontbijt-, lunch- en brunchrestaurant willen Pascal en Jasmine Van Geert hun gasten gezonde en gevarieerde gerechten voorzetten, en dit in een rustgevend interieur. De ligging van Table du Parc, aan de rand van het Aalsterse stadspark en op een oude industriële site die herbestemd wordt als sport- en recreatiedomein, is hiervoor alvast ideaal. Ontdek hier hoe jij kan investeren in dit restaurant dat wil bewijzen dat gezond eten geen beperking hoeft te zijn maar echt wel een meerwaarde kan betekenen!
Wat is een WinWinner campagne?

Via WinWinner kunnen ondernemers hun ambitieuze groeiplannen met hun netwerk delen om hun ambassadeurs te laten investeren via voordelige leningen zoals de winwinlening. Zo kan de ondernemer verder groeien en haar plannen waarmaken. We brengen je graag in contact met de onderneming om de voorwaarden van de lening te bespreken.

Lenen aan KMO's omvat altijd een risico van kapitaalverlies. 

Table du Parc

is op zoek naar een totaalbedrag van

60000

Je kan investeren vanaf €5.000 per lening. Vul het formulier hieronder in om vrijblijvend in contact te komen met de ondernemer.

reeds opgehaald

De investeringscampagne van

Table du Parc

is afgelopen

Bekijk de andere campagnes

reeds opgehaald

Te laat!

Table du Parc

vond haar ambassadeurs al.

Bekijk de andere campagnes

Investeringsvoorwaarden

Winwinlening

type lening

Jaarlijkse aflossing

terugbetaaltermijn

4,25%

jaarlijks bruto rendement

8 jaar

looptijd

30%

waarborg

€5.000

minimale investering

In een notendop

- ontbijt-, lunch- en brunchrestaurant dat in Aalst zal geopend worden
- gezond, gezellig en goed gelegen: ingrediënten van lokale en biologische oorsprong, rustgevend interieur, aan de rand van het stadspark
- ervaren hobbykok en voedingstherapeute als initiatiefnemers
- op zoek naar financiering voor de aankoop en plaatsing van een keuken en voor de inrichting van het restaurant

Waarom Table du Parc?

Table du Parc wordt een plek in Aalst waar lekker en gezond eten hand in hand gaan. Dit ontbijt- en lunchrestaurant, dat in het weekend ook een brunchformule zal aanbieden, komt aan de rand van het stadspark, op een oude industriële site die herbestemd wordt als sport- en recreatiedomein. Initiatiefnemer Pascal Van Geert en zijn zus Jasmine willen aantonen dat gezond eten meer dan een trend is:

"Met Table du Parc willen we bewijzen dat gezond eten een meerwaarde kan zijn in plaats van een beperking. Gezond eten is allesbehalve een synoniem voor flets of fantasieloos eten. Onze menukaart betekent een verruiming van je culinaire ervaring." - Pascal Van Geert

Activiteit

Pascal, die in de keuken zal staan, creëert herkenbare verwengerechten met een gezonde basis, en geeft er een eigen creatieve twist aan. De focus van het menu in het ontbijt- en lunchrestaurant zal liggen op gezond eten, met ingrediënten van biologische en lokale oorsprong in de hoofdrol.

Bij Table du Parc vind je geen doordeweeks ontbijt met croissants, fruitsap en een broodmandje met ham, kaas en confituur, noch het klassieke brunchbuffet. Elke bezoeker stelt eigenhandig zijn maaltijd samen met een 'mix en match' van bij elkaar passende en gevarieerde gerechten.

In Table du Parc is mindfoodness het sleutelwoord; dit concept draait rond het bewustzijn over de oorsprong van wat je eet en legt de nadruk op bewust proeven en genieten.

Table du Parc wordt een plek voor onthaasting. Dit willen Pascal en Jasmine niet alleen bereiken door mindfoodness, maar ook door de inkleding van hun restaurant. Het interieur zal rust uitstralen, met harmonieuze kleurtinten en tafels die niet te dicht bij elkaar staan. De ligging van het restaurant, aan de rand van het stadspark, is ideaal om deze kalmte te benadrukken.

"Met Table du Parc willen we alle zintuigen prikkelen: met een gezellige inrichting die een huiskamergevoel opwekt, biologische streekproducten, gezonde verwengerechten, smakelijke combinaties, een prachtige ligging en mindfoodness gaan we voor een totaalbeleving. We vullen niet enkel je maag, maar voeden ook je lichaam." - Pascal Van Geert
Bekijk het potentieel van de locatie van Table du Parc

Later willen Pascal en Jasmine verder inzetten op hun missie om aan te tonen dat gezonde voeding echt wel een meerwaarde kan zijn, bijvoorbeeld via workshops. Ze willen o.a. jonge sporters een degelijke basis aanleren voor een energie- en prestatieverhogende eet- en levensstijl. Ook het aanbieden van luxueuze picknickmanden behoort tot de toekomstplannen van Table du Parc.

Team

Pascal en Jasmine Van Geert zijn de drijvende kracht achter Table du Parc. Pascal is al jaren een hobbykok en kreeg steeds meer positieve commentaren op zijn gerechten. Om van zijn hobby zijn beroep te maken volgde Pascal de nodige theoretische opleiding, bijvoorbeeld rond hygiëne en het berekenen van de food cost. In Table du Parc zal hij dan ook de taak van chef in de keuken op zich nemen.

Pascals zus Jasmine is een orthomoleculair voedings- en levensstijltherapeut. Dit betekent dat zij op zoek gaat naar het juiste voedingspatroon met als doel je lichaam behoorlijk te laten functioneren en je energieniveau te optimaliseren. Voor Table du Parc zal zij toezien op een uitgebalanceerde menukaart.

Pascal en Jasmine
"We plakken niet zomaar het label 'gezond' op wat we op tafel zetten. We onderbouwen onze gezonde menukaart met onze specifieke kennis en ervaring rond voeding." - Jasmine Van Geert

Qua overig personeel heeft Table du Parc al iemand gevonden die verantwoordelijk zal zijn voor de zaal. Table du Parc zal nog op zoek gaan naar een halftijdse hulpkok en een halftijdse afwasser om alles vlot en efficiënt te laten verlopen.

Klanten

Table du Parc wil voornamelijk mensen aanspreken die even willen onthaasten, in een aangenaam interieur met een smakelijke, gezonde maaltijd. Een gezellig ontbijt, lekkere lunch of uitgebreide brunch spreekt uiteraard een brede doelgroep aan, gaande van families, vrienden, koppels, carrièremensen die even nood hebben aan een break tot sporters die komen bijtanken na hun training of competitie.

Door de ligging van Table du Parc kan het restaurant al op heel wat potentiële klanten rekenen; de du Parc-site wordt een sport- en recreatieplek voor jong en oud. Ook het aanpalende stadspark trekt heel wat bezoekers die tot de doelgroep behoren. Een eigentijds restaurant vlakbij past dus helemaal in het plaatje.

"Tegenwoordig zijn er heel wat ontbijt- en lunchbars die 'gezond' eten aanbieden omdat ze het als een trend zien. Wij zetten in op verantwoord gezond eten en onthaasting. Want die trendy bars zijn vaak gewoon veel te druk en brengen hun gasten niet tot rust." - Pascal Van Geert    

Activiteit

Team

Klanten

Pers

Investeer mee in

Table du Parc

Table du Parc wil niet alleen een toegevoegde waarde zijn op vlak van culinaire verwennerij, maar ook op vlak van gezondheid en onthaasting. Om deze missie waar te maken is Table du Parc op zoek naar financiering. Concreet zoekt de onderneming 60.000 euro via winwinleningen.

Met deze bijkomende financiële middelen wil Table du Parc een professionele keuken kopen en laten plaatsen in het gerenoveerde pand dat deel uitmaakt van de du Parc-site, de vroegere bekende kousenfabriek en belangrijk onderdeel van het Aalsterse industrieel patrimonium. Daarnaast willen ze met de op te halen financiering het restaurantgedeelte volgens het mindfoodness-concept inrichten.

Geloof jij in dit totaalconcept rond onthaasting met culinaire focus in een rustgevende setting? Help Table du Parc om zich op de (menu)kaart te zetten met jouw investering!

Updates

30/7/19

Informatienota Table du Parc

Veelgestelde vragen voor investeerders

Wat is de winwinlening?

De winwinlening is een achtergestelde lening met een looptijd van 8 jaar, waarbij Vlaamse ondernemingen tot 200.000 euro kunnen ontlenen bij Vlaamse particuliere investeerders. De interest is minimaal 1% en maximaal 2% en de investeerder ontvangt ook een jaarlijks belastingkrediet van 2,5%. Daarnaast heeft de investeerder recht op een waarborg van 30% op de verloren hoofdsom in geval van falen.

Hoeveel kost het voor mij om te investeren via WinWinner?

Investeren via WinWinner is voor de investeerder volledig gratis. De administratie- en begeleidingskosten voor het afsluiten van een investering liggen volledig bij de onderneming zelf.

Wat betekent de 30% waarborg bij de winwinlening?

Als de ondernemer het bedrag niet kan terugbetalen wegens een faillisement, onvermogen, vrijwillige of gedwongen ontbinding, kan je een schrapping van de lening vragen bij de overheid via de instantie PMV. Als de lening geschrapt wordt, kan het bedrag van de hoofdsom dat definitief verloren is gegaan voor 30% gerecupereerd worden door middel van een belastingkrediet.

Wanneer kan de waarborg van 30% opgevraagd worden?

Indien blijkt dat de onderneming waaraan je geleend hebt de winwinlening  niet meer zal kunnen terugbetalen, kan je een schrapping van de winwinlening aanvragen bij PMV. Investeerders zullen in hun aangifte personenbelasting het totaal verlies moeten opgeven om recht te hebben op de waarborg van 30%.

Moet ik belastingen betalen op het rendement dat ik ontvang op de lening?

Van de 2% interest die je van de onderneming ontvangt wordt zoals bij andere inkomsten van kapitalen en roerende goederen nog 30% roerende voorheffing afgehouden. Deze roerende voorheffing wordt door de onderneming betaald. Bij een interest van 2% ontvang je dus uiteindelijk 1,4% netto interest. Het totale nettorendement inclusief 2,5% belastingkrediet is dus 3,9%.

Kan ik zien hoe lang de campagne van een onderneming nog loopt?

Een WinWinner campagne staat gemiddeld 60 dagen online. In de informatienota van de onderneming kan je zien wat de start- en einddatum van de campagne is.

Kan ik ook vanuit Brussel, Wallonië of het buitenland investeren?

Nee, enkel particulieren die in het Vlaams Gewest gevestigd zijn, kunnen investeren via de winwinlening.

Waarom investeren via WinWinner?

4,25% jaarlijks rendement
30% waarborg via de overheid
€0 kosten voor investeerder
Screening van dossiers
Administratieve ontzorging

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Kom in contact met deze onderneming

Je hebt nog
00
dagen om te investeren
Of
bekijk de andere campagnesOp zoek naar groeifinanciering?

Ik zoek financiering

Investeren in groeibedrijven?

Ik wil investeren
Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form