Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Investeer in

Gefinancierd

The Booze Store

Sint-Martens-Latem
Drankenhandel

totale investeringsbehoefte

5000

minimale investering
Interesse om te investeren?
Bekijk de actieve campagnes ⟶

Waarom The Booze Store?

Online shoppen is voor veel mensen handig, snel en efficiënt. Door alle voordelen die erbij komen kijken zit e-commerce in de lift en is het bijna niet meer weg te denken. Toch zijn er ook enkele nadelen verbonden aan online shoppen.

Een van de problemen met e-commerce is de garantie op kwaliteit. Als je iets aankoopt op een website heb je het product nog niet kunnen vasthouden of proeven, in tegenstelling tot bij een fysieke winkel. Voor duurdere, kwaliteitsvolle producten is dit een extra drempel om online te kopen.

Hier biedt The Booze Store een antwoord op. The Booze Store is een overkoepelende webshop die gegroeid is uit het succes van ginsonline.be. Door de toenemende populariteit van e-commerce in de drankensector, gaat The Booze Store nu uitbreiden naar een volledig gamma van kwaliteitsvolle sterke dranken. Toch staat e-commerce bij de drankenhandel nog in zijn kinderschoenen en veel handelaars hebben moeite zich aan te passen naar het digitale tijdperk. The Booze Store is bij deze een stap voor op vele anderen.

De dranken die te koop zijn op The Booze Store zijn niet alledaags of goedkoop. Het zijn authentieke flessen van hoge kwaliteit, telkens met een uitgebreide uitleg over de smaak en totstandkoming ervan.

Ook al krijgt de klant de fles niet fysiek te zien, de garantie op kwaliteit en authenticiteit, uitgebreide informatie en expertise rond de producten, kun je steeds vinden op The Booze Store. 

Door de steeds stijgende vraag naar kwalitatieve sterke dranken, en al zeker binnen de e-commerce, is er een nood om te groeien binnen de markt.

Hoe werkt het?

The Booze Store is een paraplumerk gegroeid uit het succes van Gins Online.

Webshops van sterke dranken

The Booze Store startte met ginsonline.be dat al snel de marktleider werd in online ginverkoop in België. Met een uitgebreid gamma van maar liefst 450 verschillende ginsoorten is er een brede waaier aan keuze. Zacht, kruidig, of floraal… er is voor ieder wat wils. Het zijn authentieke gins die je niet in de supermarkt of drankenhandel krijgt, en het gaat zelfs verder dan gin alleen. Botanicals, tonics, boeken en cadeaupakketten zijn ook te verkrijgen op de webshop.

Productie van Eigen Merken

Naast de webshop produceert The Booze Store ook zijn eigen gins. In 2015 ontwikkelde het zijn eerste eigen gin genaamd Dunes. Deze wordt voornamelijk ingezet op events gesponsord door Gins Online.

De tweede gin die The Booze Store ontwikkelde was de Matterhorn. Die werd bekroond met de grootste onderscheiding in de spiritswereld: Double Gold op de San Francisco Spirits Contest San Francisco 2016. Kort hierna lanceerden ze een zomerversie van de Matterhorn, namelijk de Matterhorn Alpin Fresh.

The Booze Store heeft verder een participatie in de Gruber’s Gin, die voornamelijk in Luxemburg en Duitsland het zeer goed doet. Sinds eind december heeft het ook La Petite Merveille onder zijn vleugels. Een gin van Marc Coucke.

Bovendien ontwikkelde The Booze Store ook de eerste “Glu Gin”, een gin die warm gedronken dient te worden. In samenwerking met Marc Coucke zal deze verder geëxploiteerd worden onder het label van La Petite Merveille.

De smaken worden samengesteld door Vincent Parisis en de productie van de gins wordt uitgevoerd door Filip Braeckman, een van de meest erkende en gerenommeerde stokers uit België.

De volgende stappen

Nu het online gegeven volledig in kaart is gebracht is het de volgende stap om ook offline te gaan met The Booze Store. Dit zullen ze doen door een Beleveniswinkel op te richten in Gent. Daar komt een ruim aanbod kwalitatieve producten en extra’s die een verband hebben met dranken, zoals sigaren, glazen… Maar The Booze Store wil nog verder uitbreiden. Tot nu toe lag de focus op gins, het plan is om een webstore te maken voor andere sterke dranken.

Team

Vincent Parisis

Vincent heeft in 2015 The Booze Store opgericht. Gedurende de afgelopen drie jaar verzamelde hij al enkele prijzen met verschillende gins. Onder andere werd de Matterhorn Gin verkozen tot Best Gin Double Gold op het San Francisco Spirits contest. Vincent is binnen The Booze Store verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de producten en de B2B sales.

Naast The Booze Store heeft Vincent in 2013 Comizzo opgericht. Een mobile content provider die ook in de prijzen viel tijdens de Deloitte Technology Fast 50. Daar won Comizzo de award in de “media” sector.

Daarnaast is Vincent ook nog CEO & Founder van ETRi NV.


Jeremy De Meyer
 

Jeremy heeft bij Vlerick de opleiding “Digital Strategy” in 2014 afgerond. Hij was cofounder tot 2016 van Tyreset waarmee hij de award “the Best Start-up Starter (E-Commerce) van BeCommerce” won. Ondertussen werkt hij al meer dan vijf jaar samen met Vincent Parisis bij Comizzo en The Booze Store. 

Jeremy is e-commerce manager en digital marketeer. Hij is ook verantwoordelijk voor de operationele werking bij The Booze Store.

Klanten

The Booze Store heeft momenteel meer dan 40.000 klanten in zijn klantenbestand. Op social media is het sterk vertegenwoordigd door maar liefst 31.000 likes op Facebook.

The Booze Store heeft verder ook heel wat partners. Door de hoge aanwezigheid op social media en events krijgt het de vraag om andere producten mee te integreren in advertenties en mediakanalen. Zo zijn er concrete partnerships aangegaan met Fever Tree, Copperhead, Buss Gins en nog meer premium brands. Dit opent de weg om voor nog grotere spelers marketing aan te bieden.

 

In de twee jaar dat The Booze Store bestaat heeft het al de volgende realisaties verwezenlijkt:

  • Belgische Marktleider in online ginverkoop
  • Winnaar van Double Gold San Francisco Spirits Contest met de productie van de Matterhorn Gin
  • Winstgevend na twee jaar, vrij uniek in de online shop business
Jammer, nog geen updates over deze campagne. 

Investeer mee in

The Booze Store

The Booze Store is reeds een grote naam en heeft partnerships met grote spelers, toch zijn ze vastberaden nog verder te groeien. Hiervoor zoekt de onderneming een bijkomende financiering van … euro, bij voorkeur via de winwinlening.

Deze investering zal eerst en vooral benut worden voor de opening en opstart van de beleveniswinkel in Gent. Daarnaast zullen ook de webshops worden opgestart voor andere sterke dranken. Ten laatste wordt er geïnvesteerd in de uitbreiding van de stockvoorraad.

Investeer jij mee in deze grote naam? Aarzel niet om ons te contacteren bij interesse!

The Booze Store

Sint-Martens-Latem
Drankenhandel

Investeer mee
Completed

Investeringsbehoefte
Gescreend door Senior Consultant Vlaanderen

Meer informatie over Senior Consultants Vlaanderen

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Contactgegevens