Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Investeer in

Gefinancierd

Urban Escape

Mechelen
Toerisme

15000

totale investeringsbehoefte

5000

minimale investering
Interesse om te investeren?
Bekijk de actieve campagnes ⟶
Wij organiseren teambuildings en outdooractiviteiten, waarbij cultuur en natuur centraal staan.
Bij Urban Escape organiseren we outdoor activiteiten en teambuildings in en nabij Mechelen voor iedereen: bedrijven, scholen én particulieren. Hierbij staan cultuur, natuur én avontuur centraal!

Het idee is ontstaan uit de gedachte dat je niet steeds ver weg hoeft te gaan om mooie plekken te ontdekken. Dankzij spel- en sportactiviteiten brengen we jou, jouw vrienden en familie, of zelfs jouw bedrijf, dichter bij deze hidden spots.

Urban Escape wil niet alleen een ongelooflijke outdoor ervaring bieden, maar ook een leerrijke ontdekkingstochten langs onontgonnen pareltjes.

Activiteit

Urban Escape organiseert en begeleidt kano en kickbike activiteiten die telkens aangepast worden op maat van de deelnemende doelgroep. Ontspanning, avontuur of teambuilding, alles is mogelijk. Maar daar blijft het niet bij, Urban Escape staat nooit stil. We gaan steeds op zoek naar nieuwe, uitdagende samenwerkingen en activiteiten om ons aanbod uit te breiden.

Vanaf april zullen we bijvoorbeeld Segway tochten doorheen Mechelen organiseren, dit in samenwerking met Segway Belgium en de brouwerij het Anker. Hierbij worden natuur en cultuur met elkaar gecombineerd en kunnen de deelnemers de verborgen plekken én de geschiedenis van de stad ontdekken. Een verrijkende tocht dat alvast in de smaak valt bij Telenet.

Ook tijdens de natuurtochten tracht Urban Escape nog een stap verder te gaan dan de rest. Niet alleen krijgen de mensen een goede dosis avontuur, maar ze worden ook ondergedompeld in de plantenwereld, waarbij ze tips & tricks krijgen over wilde planten en hoe ze in de keuken te gebruiken.

Team

Het team van Urban Escape heeft 12 jaar ervaring als reisbegeleider en buitensportinstructeur in het buitenland, en heeft een grondige kennis in het organiseren en begeleiden van allerhande activiteiten.

Niet alleen fun, maar ook veiligheid staan bij Urban escape hoog in het vaandel.

Momenteel stelt Urban Escape een pool van flexibele medewerkers samen die, wanneer nodig, ingezet zullen worden. Dankzij de jarenlange ervaring van haar zaakvoerder in de sector, heeft Urban Escape een netwerk van bekwame en betrouwbare mensen kunnen uitbouwen. 

Urban escape heeft samenwerkingen met ervaren en deskundige bedrijven zoals o.a. Segway Belgium, Guide Bureau, JLP en Nomad and Rebel.

Klanten

Buitensportactiviteiten en teambuildings zitten in de lift.

Steeds meer mensen trekken er op uit om unieke en onontdekte plekken te vinden en zich te onttrekken aan de stress van het dagelijks leven.

Bedrijven hebben meer aandacht voor het welzijn van hun team en zoeken telkens naar efficiënte en originele manieren om hun team te versterken.

Sinds wij op maat gemaakte programma’s leveren, kunnen we op meerdere doelgroepen inspelen. In de activiteiten van Urban Escape zitten zowel fysieke inspanningen, strategische opdrachten als cultuurrijke tochten. Afhankelijk van de noden en interesses van de groep kunnen wij zo aangepaste activiteiten aanbieden.

Met Urban Escape willen we een feel good moment creëren dat de mensen dichter bij elkaar brengt en ervoor zorgen dat elk persoon zich betrokken voelt tijdens het spel en strategische opdrachten.

Enkele spelers die in dezelfde markt actief zijn:

  • Benny’s Supschool: hiermee werd reeds een samenwerking op vriendschappelijke basis uitgebouwd;
  • Leuven Leisure en Dijle Floats: eerder actief in de omgeving van Leuven;
  • Urban event Lab: organiseert teambuildings in meerdere steden waaronder ook Mechelen.

Om de marktpositie van Urban Escape te versterken, zijn we steeds op zoek naar sterke partners en samenwerkingen. 

Volgende samenwerkingen werden reeds actief opgezet:

  • JLP: actief op het domein De Nekker en vooral gericht op schoolsportdagen;
  • Segway Belgium: partner voor de Segway tours (in dit kader werd ook een samenwerking opgezet met de Brouwerij Het Anker);
  • Café ViaVia: partner voor vergaderruimtes en diners;
  • Nomad and Rebel: deze organisatie zorgt voor ervaren begeleiders voor de kanotochten en de bushcraft activiteiten.

Daarnaast heeft Urban Escape ook online samenwerkingen met Kadopagina.nl en Belevenissen.nl, die o.a. een romantische kanotocht als geschenk verkopen. 

Pers

Urban Escape kwam al enkele keren in de pers! De voornaamste artikels stonden in Het Nieuwsblad & De Gazet van Antwerpen.

Investeer mee in

Urban Escape

Urban Escape is op zoek naar een bijkomende financiering voor €15.000.

Dit bedrag dient in eerste instantie voor de aankoop van nieuw materiaal: 

- 10 opblaasbare kano’s van het merk Gumotex (prijs €681,20/st excl btw); en

- 10 nieuwe kickbikes van het merk city G4 (prijs: €179.7/st excl btw).

De nieuwe kano's zorgen voor een unieke ervaring!

De opblaasbare kano's zijn licht en makkelijk te vervoeren, ze passen in een rugzak, ze wegen maar 17 kilo en zijn heel stabiel. Hierdoor is er geen tweede persoon nodig om ze van een trailer af te laden, waardoor de personeelskosten beperkt blijven. Door de zachte materialen wordt ook het risico op schade bij een eventuele aanvaring met een ander vaartuig sterk beperkt. Bovendien trekken de kano's zich vlug recht wanneer ze omkantelen wat de veiligheid bevordert! 

Tot slot wil Urban Escape ook extra steps aankopen en grotere freerides, aangezien de huidige freerides net te klein zijn voor de meeste volwassenen.

De volledige onderneming werd opgebouwd zonder enige externe financiering. Mits een beperkte bijkomende financiering kan Urban Escape een doorstart maken en haar activiteiten verder uitbreiden. In dit kader zal Urban Escape ook een subsidieaanvraag indienen.

Updates

Jammer, nog geen updates over deze campagne. 

Urban Escape

Mechelen
Toerisme

Investeer mee

Of
bekijk de andere campagnesCompleted

Investeringsbehoefte

15000Gescreend door Senior Consultant Vlaanderen

Meer informatie over Senior Consultants Vlaanderen

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Contactgegevens

Op zoek naar groeifinanciering?

Ik zoek financiering

Investeren in groeibedrijven?

Ik wil investeren

Zoek je financiering?

Schrijf je vrijblijvend in

Wil je investeren?

Bekijk de bedrijvenlijst