Sluiten

Contacteer deze onderneming en bespreek de investeringsmogelijkheden.

Bedankt, we hebben uw contactaanvraag succesvol ontvangen.

Oops! Something went wrong while submitting the form

Investeer in

Gefinancierd

V-Formation

Gent
Entertainment

100000

totale investeringsbehoefte

5000

minimale investering
Interesse om te investeren?
Bekijk de actieve campagnes ⟶

Een springkasteel kent iedereen: op praktisch elk communiefeest staat er tegenwoordig wel zo’n speeltuig waarop de kinderen zich een hele namiddag kunnen amuseren. Meer en meer is er echter vraag naar specialere en spectaculairdere opblaasbare attracties of inflatables. Dit geldt niet alleen voor de allerkleinsten, maar ook voor grotere kinderen en zelfs voor volwassenen.

Teambuildings, gezinsdagen van bedrijven, schoolsportdagen en veel events hebben tegenwoordig dan ook nood aan de gekste, origineelste en nieuwste inflatables om de deelnemers een leuke beleving te bieden. The sky is the limit, voor sommigen is enkel het nieuwste en grootste goed genoeg.

Het is op deze vraag dat V-Formation inspeelt. Deze onderneming is een professional fun provider en biedt een hele resem coole activiteiten voor particulieren en bedrijven aan, van imposante opblaasbare attracties tot leuke teambuildings.

"Voor good vibes, beleving en groepsdynamiek moet je bij V-Formation zijn!" – Rik De Lannoy, zaakvoerder V-Formation


Een unieke beleving op evenementen

V-Formation plaatst haar opblaasbare attracties op grote evenementen die hun bezoekers willen omverblazen met fun.

Het absolute paradepaardje hierbij is The Beast, met zijn 495 meter de langste opblaasbare attractie ter wereld. The Beast kan tot 3.000 deelnemers per dag een onvergetelijke uitdaging bieden.

Het opblaasbare hindernisparcours reist momenteel de wereld rond en maakte reeds een stop langs onder andere Tomorrowland (België), VidCon (Los Angeles) en Japan. V-Formation organiseert ook zelf The Beast Events, zo kun je van 14 tot en met 23 december 2018 komen proeven van 'the world's coolest inflatable' in de Waagnatie (Antwerpen). Meer info over deze uitgelezen kans om The Beast dichtbij huis te bedwingen vind je op www.thebeastantwerp.com.

De teambuildings van V-Formation: van rustige activiteiten tot pure actie

Bedrijven zijn steeds meer bezig met het welzijn van hun medewerkers en het uitbouwen van een hechte groep collega’s. Teambuildings zijn daarvoor een ideale gelegenheid. Voor een rustige of spectaculaire groepsactiviteit kunnen bedrijven terecht bij V-Formation.

Het aanbod van V-Formation is hier ronduit indrukwekkend. Een greep uit het enorme aanbod: Andes Games, Trust The Driver (groepsopdrachten in en rond een oude auto), Office Olympics, levend tafelvoetbal, Aquabuilding (teambuilding met water als thema). Telkens unieke toppers die in-house worden bedacht en ontworpen.

Als de klant dit wenst, maakt V-Formation ook een foto- of videoreportage van de activiteit, optioneel met beelden gemaakt met een drone om de spectaculaire teambuilding ook spectaculair in beeld te brengen.


Kleinere bedrijven kiezen doorgaans voor 1 activiteit, grotere ondernemingen kiezen meestal voor een combinatie van verschillende activiteiten. De populairste keuze is 'Inflatable Fun', een teambuildingsconcept met een heleboel inflatables uit het V-Formation-gamma.

Opdrachten voor overheden

Heel wat overheidsinstellingen doen een beroep op de diensten van V-Formation. Onder de noemer Captain Sport organiseert de onderneming voor steden en gemeentes bijvoorbeeld sportdagen en sportkampen, al dan niet met opblaasbare attracties als onderdeel van de activiteiten.

V-Formation heeft een vast contract met 32 gemeentes voor het aanbieden van sportieve activiteiten.

Eigen events van V-Formation

V-Formation is ook de organisator van de Belgian Bounce Cup, het 'Belgisch Kampioenschap op inflatables'. Teams van 5 tot 7 personen strijden om de winst op verschillende opblaasbare attracties, die –om in het thema te blijven– in de Belgische driekleur vervaardigd zijn.


V-Formation werd opgericht door Rik De Lannoy en Benedikt De Vreese. Zij studeerden samen af als Bachelors in Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie in 2006 en richtten meteen na hun studies V-Formation op met het doel om dé referentie te worden voor teambuilding- en sportactiviteiten.

Rik en Benedikt, de oprichters van V-Formation

Het begon met één activiteit, namelijk allerlei teambuilding-proeven met een oude auto, maar toen aan Rik en Benedikt gevraagd werd om een activiteit te organiseren waar ook een springkasteel moest zijn, zagen ze meteen het potentieel hiervan. Springkastelen zijn namelijk betaalbaar, makkelijk te transporteren en ze zien er ook gewoon leuk uit. Rik en Benedikt bleven attracties en activiteiten toevoegen aan hun aanbod en op die manier groeide V-Formation al snel door tot de bloeiende onderneming die ze vandaag is.

Door de groei van hun bedrijf verbeterden Rik en Benedikt zich gaandeweg als ondernemers. Vandaag houdt Rik zich bezig met het algemene management van de onderneming, terwijl Benedikt zich toelegt op het goede verloop van enkele van de grootste projecten en de ontwikkeling van nieuwe attracties.

Gezien de aantrekkelijke business waarin V-Formation actief is, kan de onderneming rekenen op een enthousiast team. Het core team bestaat uit 15 mensen. De werknemers van dit team houden zich bezig met sales, logistiek, marketing, de boekhouding,…

Het team is ongelooflijk enthousiast. Waar bedrijven al eens moeite hebben om hun werknemers gemotiveerd te houden, moet ik het team soms intomen.” – Rik De Lannoy, zaakvoerder V-Formation

Naast het core team zijn er de werknemers met een seizoenscontract, van maart tot oktober. Zij helpen mee alle events te coördineren. Afhankelijk van het aantal evenementen zoekt V-Formation ook begeleiders voor bij de attracties. Zij werken doorgaans op basis van een dagcontract (bijvoorbeeld freelance teambuilding begeleiders) en zorgen ervoor dat deelnemers professioneel begeleid worden en zich op een veilige manier kunnen amuseren.

Het aantal begeleiders dat V-Formation inzet kan oplopen tot meer dan 100 op een dag!


Zowel bedrijven als particulieren kunnen genieten van een van de vele activiteiten die V-Formation aanbiedt. De populariteit van de inflatables en andere activiteiten is gewoonweg overweldigend.

Jaarlijks racen er zo’n 800.000 mensen over de inflatables van V-Formation.

Dat V-Formation kan rekenen op een stevige fan base, bewijst het aantal views van onderstaand filmpje. Het werd al meer dan een miljoen keer bekeken!

V-Formation wil haar klanten blijven verbazen. Daarom bestellen ze niet gewoon nieuwe attracties uit een catalogus, ze vragen de fabrikant om aanpassingen te doen op basis van de eigen input. Zo zijn ze bij V-Formation zeker dat ze steeds de grootste en spectaculairste attracties blijven aanbieden.

Uiteraard vragen veel bedrijven om inflatables te kopen. Deze aanvragen worden opgevangen door Inflatable Artists, de nieuwste V-Formation-telg die enkel unieke inflatables ontwerpt en in de markt zet.

“Wij kopen geen attracties die een ander al heeft. Wij gaan steeds groter en spectaculairder om onze klanten een echte wauw-ervaring te bieden waarbij de kwaliteit en de veiligheid van de attracties centraal staan.” – Rik De Lannoy, zaakvoerder V-Formation

Ondertussen kan V-Formation al heel wat adelbrieven voorleggen: onder meer Volvo, BMW, ING en Showpad schakelden V-Formation al in voor een leuke teambeleving. Recent voegden ook Nike, Deloitte en Studio 100 zich bij dit indrukwekkende lijstje.

“Wij hebben met een team van 20 mensen de Office Olympics van V-Formation gedaan en het was fantastisch. Leuk georganiseerd en voor elk wat wils. Iedereen kon meedoen, van jong tot oud, van heel sportief tot helemaal niet sportief. Zeker een aanrader!” Els Carrette, Vandemoortele


25/10/18

Informatienota V-Formation BVBA

Investeer mee in

V-Formation

V-Formation is sterk aan het groeien en om haar klanten en deelnemers te blijven verrassen wil de onderneming een hele reeks nieuwe, coole en spectaculaire attracties in huis halen. Het zal gaan om een 25-tal unieke stukken, waarvan de helft bedacht, uitgewerkt en gepersonaliseerd door V-Formation.

"Wat precies ontwikkeld wordt, daar zijn we discreet in omdat we vernieuwend en als eerste op de markt willen zijn. De primeur houden we tot begin 2019, maar op aanvraag kunnen potentiële investeerders al een inkijk hebben in de shortlist..." – Rik De Lannoy, zaakvoerder V-Formation

Hiervoor is V-Formation op zoek naar een bijkomende financiering van 100.000 euro. Ben jij een enthousiasteling die gelooft in een gezonde, sportieve aanpak van het leven? Investeer dan mee in ’s werelds coolste inflatable-bedrijf en til de eventwereld mee naar een hoger niveau!

“De opgehaalde financiering gaat integraal naar de beleving van onze klanten en deelnemers. Investeerders investeren rechtstreeks in een van de nieuwe attracties.” – Rik De Lannoy, zaakvoerder V-Formation

Heb jij interesse om het groeiende verhaal van V-Formation te steunen? Contacteer ons dan voor meer info over een mogelijke investering!

V-Formation

Gent
Entertainment

Investeer mee
Completed

Investeringsbehoefte

100000Gescreend door Senior Consultant Vlaanderen

Meer informatie over Senior Consultants Vlaanderen

Bekijk ook de campagne op

Ga naar Hello Crowd

Contactgegevens