No items found.

O'yo

Bij O'yo draait het allemaal om gezond eten en drinken. In deze gezellige ontbijt- en lunchbar in Gent kan je terecht voor smaakvolle, verse gerechten met ingrediënten van lokale boeren en handelaars.

O'yo wou het succesverhaal uitbreiden en zocht daarbij naar de nodige financiering. Oprichtster Phaedra Lybaert: "De extra financiële middelen waren nodig om de algemene workflow te verbeteren en om beter keukenmateriaal aan te kopen. Via onze boekhouder kwamen we bij WinWinner terecht en samen bekeken we de mogelijkheden om een campagne op hun platform te lanceren."


Alvorens de campagne samen te stellen ging WinWinner rond de tafel zitten met O’yo om het financiële plan op te stellen. Zo werd de investeringsnood bepaald. Daarna zette WinWinner in op het verhaal van O’yo: om de campagne te doen slagen werd er nagedacht over de communicatie om de juiste investeerders aan te spreken.


In de campagne op zijn platform zette WinWinner dan ook in op de waarden van O’yo: gezond en eerlijk eten dat afgestemd wordt op de klant. En dat was een verhaal dat duidelijk aansloeg: uiteindelijk haalde O'yo 32.500 euro op via winwinleningen!


Oprichtster Phaedra is tevreden met het opgehaalde bedrag: "Dankzij de ondersteuning van WinWinner konden we de groeipijnen van onze onderneming overwinnen."


Lees meer succescases zoals deze

BREEX

No items found.
Lees meer over deze case

Caravans De Block

No items found.
Lees meer over deze case

PathoSense

No items found.
Lees meer over deze case