⟵ Teamleden

Aelbrecht Van Damme

Founder & CEO

📚 Aelbrecht behaalde een Master in de Rechten aan de Universiteit van Gent, een Master in General Management en een Master in European HR Management aan de Vlerick Business School. Daarnaast behaalde hij een postgraduaat in Corporate Finance en een postgraduaat in Vennootschapsrecht aan de Vives Business School.
Voor zijn aankomst bij WinWinner was Aelbrecht actief als advocaat bij het internationaal zakenkantoor Allen & Overy en het Belgisch advocatenkantoor Eubelius. Aelbrecht is een jurist-ondernemer actief in verscheidene ondernemingen waaronder het investeringsbedrijf House Delta en het juridisch consultancybedrijf Contractant.

👨 Aelbrecht is een ondernemer met sterke analytische vaardigheden en een uitgebreide kennis die snelle oplossingen mogelijk maakt.

👔 In mei 2016 werd Aelbrecht vennoot bij WinWinner en vandaag is hij de CEO. Hij is o.m. verantwoordelijk voor de financiële en juridische begeleiding van ondernemingen, opvolging van investeerders, contacten met partners, legal compliance van het platform en business development.

⛳ Aelbrecht maakt graag tijd vrij voor zijn daddy duty om zijn zoontje de wereld te laten ontdekken. Daarnaast is hij een fervent golfer.

💭 "Mijn droom is om met WinWinner uit te groeien tot een integrale financieringsoplossing voor groeiende bedrijven in Europa!"

Ontdek de andere teamleden