⟵ Experts

Matthias Browaeys

Wie is Matthias?

Matthias Browaeys startte in 2014 WinWinner als een bachelorproef voor de opleiding KMO management op de Arteveldehogeschool te Gent. Hij behaalde dat diploma in 2015 gecombineerd met de opleiding Marketing ook op de Arteveldehogeschool te Gent.

Met WinWinner kreeg hij van Vlajo de prijs “Meest maatschappelijk verantwoorde Small business project van Vlaanderen”. Tevens werd hij ook door Arteveldehogeschool bekroond als meest netwerkende student van de opleiding KMO management. In 2015-2016 bouwde hij WinWinner uit als Student-Ondernemer en behaalde een 2de plaats op de wedstrijd Beste Gentse student ondernemer 2016 met de meeste publiekstemmen (1.419 stemmen). In 2017 werd Matthias met WinWinner bekroond als “Geduchte Groeier” door de organisatie Ghentrepreneur.

Matthias is een jonge gedreven ondernemer die naast WinWinner ook een graag geziene spreker is op tal van events (Voka, Unizo, Gentrepreneur, ed). Met een passie voor startups en groeiende KMO’s probeert hij zowel zijn persoonlijk als professioneel netwerk met elkaar in contact te brengen.

Matthias focust voornamelijk op de opvolging van alle campagnes (van bootcamp tot publicatie van de campagne) en is verantwoordelijk voor alle marketing en social media kanalen van WinWinner.

Expertise

  • Marketing
  • Sales
  • Copywriting
  • Storytelling
LinkedIn

Ontdek de andere experts