Benieuwd naar ons eigen verhaal?

Wij zijn WinWinner, een matchmaking platform dat ondernemers met groeiambities in contact brengt met potentiële investeerders.

Benieuwd hoe we gestart zijn? Lees hieronder ons verhaal!

Gestart vanuit een passie voor groeiende ondernemingen

In 2016 startten Matthias Browaeys en Aelbrecht Van Damme een platform voor de winwinlening en de tax shelter voor starters. Dit matchmakingplatform creërden zij op basis van fiscaal interessante maatregelen, zodat jonge ondernemers op deze plek hun financieringsnood kenbaar konden maken. Al snel werd duidelijk dat het aanbod de lading niet dekte. Zo werd het dienstenaanbod van WinWinner in 2017 uitgebreid met een uniek proces, waarbij nu zowel ondernemers als investeerders van a tot z begeleid worden.

Snel gegroeid als expert rond financiering

De missie van WinWinner is om alternatieve financieringsvormen tot bij ondernemingen met groeipotentieel te brengen. Hieronder verstaan we de concrete invulling van de financieringsbehoefte van een bedrijf door de implementatie van een financieringsmix. Deze mix is complementair aan klassieke financiering, maar kan ook als volwaardig alternatief worden gebruikt. Sinds zijn opstart krijgt WinWinner een enorme vraag van zowel ondernemers als investeerders. Wij zijn alvast erg benieuwd naar wat de toekomst brengt.

Winnaar van de "Geduchte Groeier" prijs

Onze enorme groei is niet onopgemerkt voorbijgegaan. In 2017 werd WinWinner verkozen als Geduchte groeier door Gentrepreneur.

Een team van financiële, juridische en marketing experts

Elke dag werken we samen met ons gepassioneerd team verder om ons aanbod te verbeteren. Ondersteund door een team experts in financiën, sales, marketing, administratie... groeien we verder!