WinWinner bestaat om ondernemers en investeerders samen te laten groeien.

Wij zijn WinWinner, een matchmaking platform dat ondernemers met groeiambities in contact brengt met potentiële investeerders.

Benieuwd hoe we gestart zijn? Lees hieronder ons verhaal!

Gestart vanuit een passie voor groeiende ondernemingen

In 2016 startten Matthias Browaeys en Aelbrecht Van Damme een platform voor de winwinlening en de tax shelter voor starters. Via dit matchmakingplatform konden jonge ondernemers hun financieringsnood kenbaar maken in hun eigen netwerk. Investeerders konden eenvoudig contact opnemen en fiscaal voordelig investeren.

Slapend spaargeld activeren om lokale economie te boosten

Ondernemers en investeerders willen investeren in hun toekomst. Maar ondernemers ondervinden moeilijkheden bij traditionele financieringskanalen en investeerders vinden geen betrokken investeringskansen die renderen. Wij geloven dat ondernemers en investeerders een win-winsituatie kunnen vinden door hun groeiplannen aan elkaar te koppelen.

crowdlending

Vergund door de FSMA

In 2020 werden we officieel door de FSMA erkend als alternatief financieringsplatform. Deze vergunning verplicht ons om duidelijke en transparante informatie te voorzien.

Matchmaking via ons crowdlending platform

Vandaag brengen we ondernemers en investeerders samen op ons crowdlendingplatform. Ondernemers kunnen via heldere en brede communicatie individuele investeerders vinden en er ambassadeurs van maken. Investeerders kunnen investeren in projecten waar ze een mooi rendement krijgen en trots op kunnen zijn.

Communicatie is key

We differentiëren ons door te focussen op heldere en transparante communicatie: verhaal uitleggen, risico's duidelijk maken, financiële informatie delen, vragen van investeerders beantwoorden, ondernemers opvolgen, updates delen... Lastige processen proberen we te automatiseren om meer tijd te kunnen besteden aan persoonlijk contact.

Een team van financiële, juridische en commerciële experts

Elke dag werken we samen met ons gepassioneerd team verder om ons aanbod te verbeteren. Ondersteund door experts in financiën, legal, sales, marketing, administratie... groeien we verder!