Horeca

IzyCoffee

Voor de derde keer lanceerde Winwinner een crowdfundingcampagne met IzyCoffee.

Deze keer plande de onderneming haar grootste expansie ooit: Bart Buyse begon in 2019 in Izegem met 1 koffiebar, en vandaag groeide dat cijfer al door naar dertien. In de periode die nu komt wil hij opnieuw 9 koffieshops toevoegen. Dit zou het aantal op 22 brengen. In alle Vlaamse provincies moet er minstens 1 koffieshop bijkomen, en in Brussel is er sprake van 2 nieuw openingen.

De wisselwerking tussen vaste Winwinner-investeerders en de eigen ambassadors van IzyCoffee bewees opnieuw haar waarde. In totaal telden de drie financieringsrondes meer dan 300 investeerders, samen goed een indrukwekkende 1 miljoen euro via crowdfunding.

Als hefboom voor de crowdlending en met een eigen inbreng van de aandeelhouders beslisten ook KBC en PMV om voor een 3e keer IzyCoffee met bijkomende groei-kredieten te ondersteunen.

"In een voor de foodservice niet zo gunstig macro-economisch klimaat zijn we enorm blij opnieuw ondersteuning van trouwe investeerders en financiƫle partners te kunnen krijgen om onze verdere expansie exponentieel op te drijven. Onze positieve track record en zeer realistische ambities naar de toekomst toe zorgen ervoor dat de huidige investeringsmarkt enorm veel vertrouwen in IzyCoffee heeft" zegt Bart Buyse.

Lees meer succescases zoals deze

Fabrique Fantastique

Entertainment & vrije tijd
Lees meer over deze case