Kasper Vancoppenolle

Kasper Vancoppenolle

Partner & CMO

Beschrijving

🚀 Bij Kasper begon zijn marketingcarrière toen hij 14 jaar was. Als amateur online gamer (Counterstrike 1.6 voor de kenners), leerde hij als autodidact via online YouTube tutorials hoe hij een logo kon ontwerpen, hoe hij een website kon bouwen, hoe hij een forum kon opzetten... 

📚 Als student communicatiemanagement op de Arteveldehogeschool, begon het al te kriebelen om zelf iets op te starten. In zijn laatste jaar startte hij een marketing en webdesign-agency voor KMO's op met zijn vriendin Helena Pynte, en was hij actief in het netwerk rond student-ondernemerschap in Gent.

✈️ Geboeid door de internationale start-up scene, werkte Kasper een jaar voor een aantal Berlijnse start-ups, en reisde als digital nomad maanden door naar o.a. Lissabon, De Canarische Eilanden, Thailand en Denemarken. Ondertussen bleef hij als freelance marketeer werken voor klanten uit de hele wereld.

💪 Met een kleine rugzak internationale start-upervaring, werd hij Growth & Innovation manager bij The Birdhouse, een net opgestart acceleratorprogramma in Gent, om de start-upmarkt in Vlaanderen te veroveren. Na een aantal succesvolle marketingcampagnes te leiden, coacht hij er nu de startups in het programma.

🔥 Ondertussen helpt hij WinWinner om uit te groeien tot financieringsexpert voor startende en groeiende ondernemers in Vlaanderen!