⟵ Teamleden

Matthias Browaeys

Founder & COO

📚 Matthias studeerde Kmo-management aan de Arteveldehogeschool in Gent en combineerde deze studies met een opleiding Marketing aan dezelfde hogeschool. Hij werd ook door Arteveldehogeschool bekroond als de meest netwerkende student van de opleiding Kmo-management. In 2017 werd Matthias met WinWinner bekroond als “Geduchte Groeier” door de organisatie Ghentrepreneur. Hij is ook een graag geziene spreker op tal van events (Voka, Unizo, Ghentrepreneur,...)

👨 Een gedreven en enthousiaste ondernemer die sterk is in het overbrengen van de boodschap. Matthias behoudt steeds het overzicht over onze projecten en houdt op een energieke manier het team scherp. Met een passie voor start-ups en groeiende KMO’s probeert hij zowel zijn persoonlijk als professioneel netwerk met elkaar in contact te brengen.

👔 Matthias is de oprichter van WinWinner, dat begon als zijn bachelorproef tijdens de opleiding Kmo-management. In 2015-2016 bouwde hij WinWinner uit als student-ondernemer. Hij is verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur en alle campagnes die op WinWinner verschijnen, en dit van bootcamp tot publicatie. Daarnaast is hij ook het eerste aanspreekpunt voor ondernemers die opzoek zijn naar financiering.

⚽ Naast het leiden van WinWinner maakt Matthias graag tijd voor een potje voetbal.

💭 "Ik ben WinWinner opgestart om de brug te maken tussen ondernemers en alle type van financierders. Samen met een schitterend team hoop ik over enkele jaren de grootste speler te zijn in financiering voor ondernemers."

Ontdek de andere teamleden