Gepubliceerd op
Jan 24, 2024
laatste update:

Recordgroei voor Winwinner in 2023

Vijf kantelpunten in 2023:

1. Volumestijging met 41%:

In 2022 wist Winwinner een 12 miljoen euro aan financiering op te halen. Het afgelopen jaar werd deze prestatie overtroffen met een totaal van 17 miljoen euro aan funding, wat neerkomt op een volumestijging van 41%.

Deze financiële transacties zijn niet alleen een teken van vertrouwen van investeerders, maar ook een weerspiegeling van de groeiende vraag naar het rendement op hun spaargeld. Op die manier bevestigt Winwinner haar positie als het snelst groeiende crowdlendingplatform in België voor het derde jaar op rij.

2. Lancering van 49 investeerdersprojecten:

Het Winwinner-team zette zich in voor innovatie en groei door maar liefst 49 investeringsprojecten te lanceren. Deze projecten bieden investeerders diverse mogelijkheden om bij te dragen aan veelbelovende ondernemingen en tegelijkertijd rendement te behalen.

3. Aliv's recordcrowdfunding van 5 miljoen euro:

De campagne van Aliv was een absolute uitschieter, met een indrukwekkende 5 miljoen euro aan financiering binnen twee weken.

Deze crowdfundingoperatie behoort tot een van de grootste in de Belgische geschiedenis, wat de kracht van het Winwinner-platform en het vertrouwen van de gemeenschap benadrukt.

4. Winwinner Private Debt Fund I:

Om mature kmo's nog beter te ondersteunen, werd het Winwinner Private Debt Fund I opgericht. Dit fonds vergroot de financiële slagkracht van het platform, waardoor Winwinner een nog belangrijkere speler wordt in de ondersteuning van groeiende bedrijven.

5. Internationale Erkenning van de ESMA:

Met trots kondigt Winwinner aan dat het sinds 4 juli 2023 erkend wordt door de European Securities and Markets Authority (ESMA), dankzij het verkrijgen van een Europese licentie. Deze internationale erkenning versterkt de positie van Winwinner en opent de deur naar nieuwe mogelijkheden in de Europese markt.

Misschien interesseert dit je ook

April 2, 2024

Private debt: niet langer een blinde vlek

Lees artikel
February 5, 2024

De winwinlening in 2024

Lees artikel
December 26, 2023

Een achtergestelde lening van 5 jaar: een handige zet voor liquidatiereserves

Lees artikel